• prefontaine
    10.9k
    sprdamo se mi (većina zonaša) i s tovarima.

A oni i oni su, vjerovali ili ne, ispred nas.
  • wolfgang14
    4.8k
    stari moj ovaj pajaziti ne može NE dobit žuti
  • KtcGoat
    7.7k
    Pobrat ce crveni ako ga ne izvadi hahahah
  • mali M
    10.5k
    well.. to i je moja poanta.. mada si izvukao iz konteksta, tovari su naši rivali skoro sto godina naravno da je sa njima kontekst drukčiji...
    Kod Osijeka i Rijeke me samo živcira što su izmislili neko rivalstvo s nama, inače su se u zadnjih deset godina isprofilirali kao dodatni klubovi koji kompliciraju vrh tablice..
  • T90d
    3.3k
    Kako god ovo završilo večeras. Svaka čast Čabraji, ekipa koja je do jučer izgledala kao kandidat za ispasti, stoje jako dobro na terenu i ne predaju se. Pa će netko reći nije do trenera.
  • Zg123
    4.7k
    Sentic je legitimni nasljednik Matijasa kao najgori golman lige, covjek je brat brati krivac za 60% Slavenovih golova
  • Mr Anderson
    22.1k
    Šta je kriv kod ovog gola?
  • prefontaine
    10.9k

Znam, zato i govorim. Skužio sam ja tvoju poantu, i apsolutno se slažem s njom.

Prosječni zonaš ima:

a) izrazito visoko mišljenje o klubu za koji navija, tj Dinamu (što je dobro),
    b) još više izrazito visoko mišljenje o sebi, kao pojedincu (što je loše),
    c) maksimalno loše mišljenje o svim ostalim sudionicima lige (što je smiješno).

I sve to ima smisla kad Dinamo uđe u sezonu u sa omjerom 4 0 0.

Međutim, nakon omjera 4 1 1, gdje si treći na tablici, kontekst se malo mijenja...
  • Filip 91
    2.6k
    Slaven ima samo jednu pobjedu na Poljudu od kad je HNL-a, nevjerojatan podatak.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Tak će i ostati.
  • Omake
    21.2k
    Acadapnie jedan đon i jedan lakat, bez faula
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.