• FazeN
    8.5k
    Ništa,nakon primljenog gola je imao osmijeh od uha do uha,pogledaj snimkusport

https://streamable.com/qjg55d

Ma nije, čini ti se
  • Jos-Optimus
    13.4k
    Malo pretjerujete, smijeh može biti sarkastičan...sigurno ne pušta klubu koji ga je potjerao.
  • Crni86
    24.5k
    Prema ketzu je sentic na golu hajduka
  • ElDorado
    14.7k
    A ne, ne smije se
  • Boycie
    4.3k
    Krvare mi oci od ovog nogometa. Ja ne mogu vjerovat da je i dinamo na ovom nivou.
  • bbb medimurje
    5.3k
    Svaka cast cabraji, jako je dignuo belupo
    Pristojno izgledaju
    Steta za par kontri koje su mogle i trebale biti bolje
  • Filip 91
    2.6k
    Izgledaju 'pristojno' jer je hajduk kriminalan.
  • rokikaciga
    18.3k
    Svaka cast cabraji, jako je dignuo belupo
    Pristojno izgledaju
    Steta za par kontri koje su mogle i trebale biti bolje
    bbb medimurje

Bit cu zlocest i rec da ocito ne treba 3 mjeseca za ustimavanje i da ekipa na nesto lici.
  • Jos-Optimus
    13.4k
    Tragedija je što mi sebi radimo, u ovakvom HNL-u gdje se smijemo svim ekipama...mi tovare vratimo u život i sada se žalimo na ovo ili ono...lijepo vidjeti što Barca i Real rade u svojim ligama...mogu oni izgubiti, ali da ih neki Paderborn ili Levante nadigraju kao nas Osijek...to se nikada nije dogodilo. Gorica isto. Katastrofa. Trebao je biti bivši već tada, ma šta tko mislio
  • Mr Anderson
    22.1k
    Malo pretjerujete, smijeh može biti sarkastičan...sigurno ne pušta klubu koji ga je potjerao.Jos-Optimus

Da je htio pustiti, ne bi se ni bacio. Malo je falilo da ne obrani, jak udarac glavom s 8-9 metara. Kriv je Adeshina koji je pazio Dalissona na rubu 16 i onda ga samo pustio. Zato je i Božić poludio na njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.