• ElDorado
    14.7k
    Nije izgubio svlačionicu. Igrači ga imaju jako rad. Mislim da su se više igrači izgubili međusobno.
  • Jurki
    27.7k
    Odkud ove informacije da je izgubio svlacionicu?Fatos Beqiraj

Imamo svi oči i vidimo da živčana i nadrkana mahanja rukama nisu bezveze.
    To igraci koji vjeruju u svog šefa ne rade.. pogotovo ne protiv npr Gorice doma i pri vodstvu.
    Izgledamo kao ekipa koja igra sama protiv sebe.
    Igraci imaju krivice za ovo.. ali glavni krivac je trener. Nisu igraci mutavi pa da ne vide kud gonimo.
  • Zvonkec
    647
    Kovi treba pomoćnik za defanzivnu tranziciju, ofanzivnu tranziciju, pres i gegenpres, ofanzivne prekide, defanzivne prekide, izvođenje auta, sportski psiholog i upgrade za fizičku pripremu i bit će trener za dinamo ak se bude mogao sporazumjeti sa svim tim pomoćnicima
  • Brusa
    4.3k
    Ja imam dva pitanja jer se često spominju tu ti izrazi , a ja ne znam što znače. Pa molim nekog tko ima nogometnog iskustva da mi objasni.
    Što znači da je trener "izgubio svlačionicu "?
    Kako/na koji način igrači "buše trenera"?
  • Guzy91
    23
    To sve govori o nasem treneru i stozeru.
    U potpunosti se slazem
  • tp1997
    3.3k
    Što znači da je trener "izgubio svlačionicu "?Brusa

Da ga nitko ne šljivi ni pol posto jer vide da nema niti znanja da ih usmjeri, niti karaktera da reagira na njihovo ponašanje i zalaganje ili manjak istoga.

Nisam se profesionalno bavio sportom, ali sam radio za takve šefove. Kad ti šef opet i opet i opet pokazuje da ne razumije osnove posla u kojem bi ti, kao, trebao biti nadređen, postaneš frustriran i počneš propitkivati kako i zašto je ikad došao na tu poziciju.
  • Jurki
    27.7k
    upravo to. Nisu npr Misic, Kotarski, Zajc, McKenna igracici koji su samo igrali hnl i koji nemaju pojma kak se vani radi i kak treba raditi.
    A zanimljivo je to da su bas ti najiskusniji .. najgori ove sezone.
    Jedino Kotarskog nebi stavil u tu recenicu jer je tek dosel.
    Slucajnost? Bas i nebi rekel.
  • Goncalo Santos
    4.6k
    Odkud ove informacije da je izgubio svlacionicu?
    Ima li tu nesto provjereno ili samo glupa naklapanja na koje se ljudi hvataju
    Fatos Beqiraj

Ma ne, to nas vanjski neprijatelj pokusava destabilizirati.

Igraci skacu na glavu jedan za drugoga, vlada atmosfera kao u obitelji, nema nezadovoljnih. Svi pusu u isti rog i drze leda treneru.
  • tp1997
    3.3k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/boban-stiti-kovacevica-aktivira-vodje-nakon-poraza-u-osijeku-15746075

Naravno da predsjednik to jako dobro zna, zbog toga je u nedjelju u vrijeme objeda opet krenuo prema svlačionici. No u nedjelju je priča bila drukčija nego prošli put. Ovoga puta nije bilo sastanka s trenerom ili stručnim stožerom, već s tri iskusna starija igrača: Josipom Mišićem, Mihom Zajcom i Scottom McKennom.

- Vjerujemo da je taj trojac u stanju probuditi svlačionicu. Želimo da se igrači resetiraju, da mentalno rade na sebi i momčadi. Da sad ne ispadne da je neće voditi Kovačević, on je šef i on vodi momčad. Ali ovim razgovorom s najiskusnijima smo željeli pokazati da igrači moraju preuzeti odgovornost, da ne može sve biti na treneru - kazao nam je klupski izvor.

Ovo da nije žalosno bilo bi smiješno.

Još su i morali naglasiti da slučajno to ne shvatimo kao da Kovačević nema autoritet, ali ipak, jadan Kovačević, pa ne može sve biti na njemu.

I tako, od rođendana pa do rođendana, od spuštanja u svlačionicu pa do spuštanja u svlačionicu.

Lakrdija.
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Pitam se jel je Kova svjestan, da je vjerojatno najprivilegiraniji trener u povijesti nogometa :lol:

Ne pada mi ma pamet nijedan trener, koji je normalno zaposlen bez da je vlasnik kluba il slicno, a da ima toliku potporu i zastitu uprave kluba. Papogotovo kad se uzme u obzir o kakvom trenerskom imenu se radi, de facto nikakvom.

Ovo vec doseze razine Pepa Guardiola u Man Cityu gdje se zadnje dvije sezone nije proslavio i valjda samo zato nije dobio pedalu jer je Pep Guardiola.

A mozda mi je i pogled na sve to samo zamagljen jer su emocije pre vise u igri.
  • Droljo
    31.9k
    I ja sam za kontinuitet ali, na žalost, na krivog konja smo se kladili. Milimetra nismo napredovali.
  • Crni86
    24.5k
    Meni je jasno da svaka momcad ima vode, ali kaj sad svaki put kad zagusti njih 3 moraju molit igrace da se ujedine?

Pricali smo kak ademi vise nije leader dinama jer svojim nastupima tesko moze bit primjer drugima, samim time gubis blago i autoritet pred suigracima. Kaj da Zajc veli valincicu ili lisici ili sergiju kad je i sam kriminalno los?

Kaj da im McKenna kaze kad je daleko od onog brave hearta o kojem smo pricali? Decki ja ne idem glavom na kopacku vise, ali daj molim vas vi ipak idite.

Misic da ih smiruje? Lik koji kad ga slusas nebi muhu zgazio vec mjesec dana na terenu izgleda tolko zivcano u pojedinim trenutcima da covjek ne bi pomislio da je to ista osoba. Jucer pred njim stojkovic dobiva onaj zuti, sta radi misic koji je par metara iza? Gleda i suti. Pa daj si primi stene za vrat makni ga od suca da ne napravi jos vecu glupost i skoluj ga.

Ovom klubu fali leader u svlacioni. Ja sam misljenja da najveci mangup i najveci frajer u svlacioni mora biti trener, ne predsjednik, ne kapetan - trener je onaj koji mora imat najveca muda na stadionu. Sve ostalo nema smisla. Momcadi su ogledalo trenera, ne obratno. Svaka cast deckima da izvuku ekipu iz govana kad treba (kao nakon Istre) ali to nije dugorocno rjesenje.

Koja je onda uopce uloga naseg trenera? Atmosferu rijesavanu Boban i trojica kapetana. Taktiku ocito nemamo niti uigravamo. Koja je dodatna vrijednost ovog trenera za ekipu? Sad pitam bez zajebancije. Sto to ovaj trener donosi momcadi?
  • Mali dioničar
    20.5k
    Ali dobra je poruka Bobana da igrači ne mogu smijeniti trenera tankiranjem i neki tihim polubojkotom.
  • InteraGal MGC
    87
    U nekim seoskim sredinama sam vidio bolje vođenje kluba od strane uprave i trenera.

Npr. NK Soko Orubica

Po men je ovo amaterizam i s kovačevićem i bobanom smo se nažalost spustili u nekim stvarima stepenicu niže.
  • Mali dioničar
    20.5k
    Lampard dolazi umjesto Kove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.