• ElDorado
    14.7k
    Nije izgubio svlačionicu. Igrači ga imaju jako rad. Mislim da su se više igrači izgubili međusobno.
  • Jurki
    27.7k
    Odkud ove informacije da je izgubio svlacionicu?Fatos Beqiraj

Imamo svi oči i vidimo da živčana i nadrkana mahanja rukama nisu bezveze.
    To igraci koji vjeruju u svog šefa ne rade.. pogotovo ne protiv npr Gorice doma i pri vodstvu.
    Izgledamo kao ekipa koja igra sama protiv sebe.
    Igraci imaju krivice za ovo.. ali glavni krivac je trener. Nisu igraci mutavi pa da ne vide kud gonimo.
  • Zvonkec
    643
    Kovi treba pomoćnik za defanzivnu tranziciju, ofanzivnu tranziciju, pres i gegenpres, ofanzivne prekide, defanzivne prekide, izvođenje auta, sportski psiholog i upgrade za fizičku pripremu i bit će trener za dinamo ak se bude mogao sporazumjeti sa svim tim pomoćnicima
  • Brusa
    4.3k
    Ja imam dva pitanja jer se često spominju tu ti izrazi , a ja ne znam što znače. Pa molim nekog tko ima nogometnog iskustva da mi objasni.
    Što znači da je trener "izgubio svlačionicu "?
    Kako/na koji način igrači "buše trenera"?
  • Guzy91
    23
    To sve govori o nasem treneru i stozeru.
    U potpunosti se slazem
  • tp1997
    3.3k
    Što znači da je trener "izgubio svlačionicu "?Brusa

Da ga nitko ne šljivi ni pol posto jer vide da nema niti znanja da ih usmjeri, niti karaktera da reagira na njihovo ponašanje i zalaganje ili manjak istoga.

Nisam se profesionalno bavio sportom, ali sam radio za takve šefove. Kad ti šef opet i opet i opet pokazuje da ne razumije osnove posla u kojem bi ti, kao, trebao biti nadređen, postaneš frustriran i počneš propitkivati kako i zašto je ikad došao na tu poziciju.
  • Jurki
    27.7k
    upravo to. Nisu npr Misic, Kotarski, Zajc, McKenna igracici koji su samo igrali hnl i koji nemaju pojma kak se vani radi i kak treba raditi.
    A zanimljivo je to da su bas ti najiskusniji .. najgori ove sezone.
    Jedino Kotarskog nebi stavil u tu recenicu jer je tek dosel.
    Slucajnost? Bas i nebi rekel.
  • Goncalo Santos
    4.6k
    Odkud ove informacije da je izgubio svlacionicu?
    Ima li tu nesto provjereno ili samo glupa naklapanja na koje se ljudi hvataju
    Fatos Beqiraj

Ma ne, to nas vanjski neprijatelj pokusava destabilizirati.

Igraci skacu na glavu jedan za drugoga, vlada atmosfera kao u obitelji, nema nezadovoljnih. Svi pusu u isti rog i drze leda treneru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.