• fakin
    6.2k
    Dolazak predsjednika kluba u svlačionicu znaci samo rusenje autoriteta trenera i nista drugo.
  • maki
    101
    Evo da još jedan osvrt napišem vezano za jučerašnju utakmicu. Bio sam na istočnoj tribini, naravno po procjeni 80% domaćih navijača. Slavonac sam kao što znate ali moji slavonci su me silno razočarali. Toliko mržnje prema našem Dinamu još sam doživio samo na par gostovanja na Poljudu. Ok rivalitet prema našim boysima još mogu i razumiti, folklor i sa jedne i sa druge strane ali toliko mržnje prema našim igračima, našem Dinamu. Ne mogu to shvatiti.
  • Goncalo Santos
    4.6k
    Dolazak predsjednika kluba u svlačionicu znaci samo rusenje autoriteta trenera i nista drugo.fakin

Vahid je radi ovakvih stvari otisao iz kluba, a Kovacevicu ja mislim da padne kamen sa srca kad Boban dode napraviti sastanak s igracima bez njega da ne mora on to rjesavati.
  • don
    21.7k
    predsjednik kluba mora biti nevidljiv igračima. Ali znamo da nije jer Mario nažalost nema nikakvog autoriteta. Sve više i više virujen da je Kovačević tu jer je Bobanov tkz "Yes-man"

jer ja ne vidim drugog razumnog razloga, evo neka me netko demantira. Ili je potkapacitiran za svoj posa onda.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Ali ova fraza "siguran je, ali strpljenje i kredit neće biti vječni"... To pišu još od Vukovara lani.
    Kad će onda taj kredit konačno prestat biti vječan? Jel treba opet kao u sezoni 23/24 imati -7 od magaradi na tablici da netko dođe do zaključka da ovako više ne može?
    I dalje odbijam vjerovati u ovo što se piše, da čak i ako izgubimo iduće dvije tekme, što bi bilo 3 u nizu, da je i tada siguran.
  • San Lorenzo
    24k
    Znači po Bobanu Kovačević i dalje ima kontrolu nad svlačionicom, ali se sam Boban iz nekog razloga već drugi, treći put ove sezone spušta dolje na krizne razgovore s igračima...make it make sense...
  • Slepicka
    506
    jos nije kasno, neka umjesto tolikih spustanja u svlacionicu donese odluku kao 2019. u Milanu nakon 7 kola. Tada je javno izjavio da je brza smjena trenera "poraz za sve nas" ali da je odluka klupskog odbora o smjeni bila jednoglasna jer ekipa jednostavno nije pokazivala napredak.. Ista situacija je od pocetka ove sezone kod nas, ako netko vidi ikakav napredak i upgrade na proslogodisnju sezonu onda ne znam..
  • Masto
    2.3k
    Napiso je u članku što je boban reko igračima, a nije što su ova trojica rekla i baš me zanima jesu bili iskreni oko atmosfere i vidljive nervoze među igračima
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Evo i Beljo navodno upitan za Hapoel...
  • fakin
    6.2k
    Slucajno jel
  • pešća
    2k
    predsjednik kluba mora biti nevidljiv igračima.don

Ne valja kad je kao vidljiv a ne valja ni kad ne dolazi na utakmice jer ga igrači ne vide. Odlučite se.
  • ElDorado
    14.7k
    Baš kao što smo se i bojali, lik nema komunikaciju s igračima. Zvoni mi nekak ona rečenica od proslog ljeta: “ti treniraj a ja ću ti čuvati leđa”. Ti dečki su prošli dosta svlačionica pa se vjerojatno pitaju kae ovo. Obično te stvari rješavaju treneri. Ne sumnjam u Bobanove dobre namjere uopće, pokušava nešto što sigurno nije praksa nigdje, ali gdje je granica?! Gdje je procjena krivice ili zasluga trenera ili igrača?
  • Jurki
    27.7k
    mislim da to kaj su igraci rekli.. da to vise zanima ljude nego kaj je Boban rekel.. ako je taj novinar tak informiran.. zakaj nije napisao sve?

Nebi me cudilo da je Bobanova posjeta svlacionici izmisljena od strane piskarala.
  • striko
    3.8k
    Rekao bi jedan naš bivši strateg: "kojeg autoriteta"?
  • Olmic
    6k
    svlacionici izmisljena od strane piskarala.Jurki

Ma nije. Oni mu daju sta zele da objavi.. mene samo zanima jesu igraci skupili muda i rekli da ih vodi da budem pristojan los takticar…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.