Brusa
Ne treba Dinamu "šaka o stol" trener koji će "uvodit reda", nego nam treba osoba koja će se postaviti kao autoritet svojim trenerskim znanjem, neće pucati kad je loše na terenu i koja će razvijati odnos s igračima ala Cesc/Arteta/Pep recimo. Onda će ga igrači slijediti, jbg. — Paggini
Paggini
Oprosti, ali ovo mi se cini kao glupost. — GeneralNapoleon
Meni to zvuči kao Sergej Jakirović :eyes: — Brusa
San Lorenzo
GeneralNapoleon
Ali ak se gleda da su Jakira bacili hladno pod bus nakon Bayerna, Fabia izbušili, logika mi neka nalaže i da je slično bilo i s Bjelkanom jer previše se toga nakupilo da je bilo slučajnost. — Paggini
što ne znam jel će biti dobar modus operandi za trenutni Dinamo koji ima ekstremno snažne karaktere. — Paggini
jedan u nizu
Ne treba Dinamu "šaka o stol" trener koji će "uvodit reda", nego nam treba osoba koja će se postaviti kao autoritet svojim trenerskim znanjem, neće pucati kad je loše na terenu i koja će razvijati odnos s igračima ala Cesc/Arteta/Pep recimo. Onda će ga igrači slijediti, jbg. — Paggini
Meni to zvuči kao Sergej Jakirović :eyes: — Brusa
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.