• Wallace99
    139
    ti si primjer da nije pametno kroz život ići postavljajući samog sebe ko meritum stvari jer a) Bjelica je bivša s kojom se probalo i nije išlo 2x b) Dinamo fakat nema dobra iskustva s bivšima, tkogod se vratio, bolje da nije.
  • Masto
    2.3k
    Ne zagovaram bjelicu il ista al ne smijemo zaboravit kojim igračima je raspolagao u svom drugom mandatu, pogledajte na sofi koji igrači nisu mogli igrat zbog ozljede i opet se u ligi prvaka koliko toliko tuklo
  • Noel
    24.6k
    Ne zagovaram bjelicuMasto

Nemaš se kaj opravdavat čovjek je kao trener potpisnik najvećih dinamovih uspjeha u Europi u modernom vremenu. Naravno da će uvijek bit opcija za trenera Dinama.
  • Masto
    2.3k
    da je kapacitet za dinamo je neupitno, vise me strah odnosa njega i bobana
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Doslovce su sva trojica bolji treneri od Kovacevica i pod okolnostima u kakvima Kovacevic ima privileg raditi bi i u ovom trenutku sva trojica bili bolje opcije.

Nemre se na trenerove rezultate nikada gledati potpuno izolirano. Pa nisu iste okolnosti imali recimo Biscan i Kovacevic. A daleko od toga da sam fan Biscana.

Biscanu su prakticki 3/4 glavnih igraca bila na idu ne idu cijelo ljeto. Dovodilo mu se skart igrace i prakticki samo cekalo trenutak da ga se makne.

Jakir je upao kao vatrogasac i izvukao duplu krunu sa poluraspalom ekipom. Samo da bi mu vafl slozio idealnu ekipu za spusit naslov.

Bjelica je takoder upao kao vatrogasac sa tom raspalom i onda jos polupolomljenom ekipom u ritmu lige prvaka. A da mu se onda sapunala daska samo da bi vafl zaposlio frenda ciklu (nikad ne vjeruj ljudima kojima je nadimak hrana) je puka cinjenica.

I iskreno to me najvise zivcira na ovoj situaciji. Cinjenica da smo na kraju zavrsili na prakticki najlosijim trenerom od svih spomenutih. Sve se upgradealo samo trenerska pozicija je downgrade.
  • Paggini
    98.5k
    Bjelica je potpuna suprotnost od Kovačevića pa sad u ovom bijesu izgleda kao savršeno riješenje. Ja Bjelicu obožavam kao i svaki dinamovac, ali nije njega samo nasapunao Marić (iako je i sam Bjelica imao solidne ruke u svom ponašanju), nego su ga sapunali i igrači s kojima se pokačio.

Sjetimo se svih tih misterioznih ozljeda za Bjeličinog kratkog mandata, koje su naglo izliječene čim je Bjelkan otišao. Tu ne stajem ni na čiju stranu, ali Bjelica ima specifičan odnos s igračima koji funkcionira ako ti igrači mu se submisivno predaju, odnosno ako su u stadiju karijere gdje nisu "ZVIJEZDE" kao što su bili Olmo, Orsic, Dilaver, Petković, a ako već jesu "zvijezde" ala Beljo, Stojković, Mišić, Baturina, Dominguez i ostali, neće mu se bezrezervno predavati nego će ispizditi.

Opet, ne dajem nikakvu vrijednosnu točku tome, jel to dobro ili nije, ali sumnjam da ne bi unijelo dodatni razdor u ekipu. Mislim, isti taj Bjelica je ispizdio na Baturinu i napravio ultimatum ili on ili ja, a taj isti Baturina eto je postao igrač kakav je postao

Ne treba Dinamu "šaka o stol" trener koji će "uvodit reda", nego nam treba osoba koja će se postaviti kao autoritet svojim trenerskim znanjem, neće pucati kad je loše na terenu i koja će razvijati odnos s igračima ala Cesc/Arteta/Pep recimo. Onda će ga igrači slijediti, jbg. I to zvuči kao "hvala kapetan očiti", ali jebiga to bi trebali ciljat. Ne znam Jovičević kakav je trenutno, ali ako je razvio takav neki karakter, on bi u toj priči.

A o potencijalnom shitshowu koji bi vjerojatno nastao na razini Boban/Bjelica je dodatna priča.
  • Blå blixt
    10
    Ja sam SOKIRAN da Kovacevic nije dobio otkaz! Sya trebamo izgubiti i u EL i od Lokomotive da bi ga smijenili! Sada je idealna prilika,dvije tekme,pa pauza da trener moze da radi na svojim idejama!
  • San Lorenzo
    24k

Bjelici se spočitavalo to što je nakon mjesec dana skužio da je ta ekipa kurac i da treba totalni remont, upravi je bilo lakše najurit trenera nego cijelu momčad...pola godine kasnije dođe Boban i skuži da je ekipa kurac, da treba totalni remont kojeg je i napravio u rekordnom roku.
  • Zagreb1992
    3.8k

a da se možda i igrače kazni radi zalaganja na terenu ? Opali ih po džepu i amen
  • Droljo
    31.9k

Treba sve razjebat šta se može pa onda trenera promijeniti...
  • Paggini
    98.5k
    Bjelici se spočitavalo to što je nakon mjesec dana skužio da je ta ekipa kurac i da treba totalni remont, upravi je bilo lakše najurit trenera nego cijelu momčad...San Lorenzo

Pa to smo skužili i svi ovdje na forumu, nije mu se to spočitavalo, ja mu osobno zamjeram što je pregorio i ispizdio i zakačio se sa svim i svačim. Jel to opravdano bilo? Pa vjerojatno je, ali od trenera Dinama ipak očekujem puno višu razinu smirenosti i pribranosti. A isto tako, nije pobijedio ni Marić, odnosno nije ni uprava odabrala Marića u tom ratu jer je i sam popio otkaz mjesec kasnije.

Kažem, Bjelica je meni savršen trener za repku, ali trenutno za Dinamo mi je bure baruta jbg. A možda bi s Bobanom i igračima kliknuo savršeno, možda bi to bila savršena kombinacija, ne znam stvarno u ovom trenutku.

Jebe me činjenica da je Bjelica jedini trener Dinama u zadnjih xy sezona koji je imao neupitnu podršku cijelog dinamovog puka, kreirao je čudesnu generaciju i uvijek će nam biti slabost, ali jel to to više? Ne znam stvarno.
  • don
    21.7k
    Mislim, isti taj Bjelica je ispizdio na BaturinuPaggini

i isti taj Bjelica je tad reka da Baturina vridi 200 milijuna.
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    nego su ga sapunali i igrači s kojima se pokačio.Paggini

Oprosti, ali ovo mi se cini kao glupost. Po tome je znaci recimo Misic u 60. minuti protiv Rijeke odlucio pocet glumit ozljedu? Ne bi od Misica generalno ocekivao da glumi ozljede.

Isto tako kad pogledamo na ostale igrace koji su imali problema:
    - Ademi? Ne mogu si zamislit
    - Petkovic? Koji razlog bi imao u drugom mandatu da mu glumi ozljede?
    - Sucic? Mislim da je poprilicno jasno da je stvarno bio ozljeden
    - Mmaee? Ne treba komentirat
    - Cordoba? Takoder nema potrebe komentirat

Jedino kod koga se da raspravljat je Baturina. Ali on je ubiti i igrao dobar dio tih utakmica pod Bjelicom. Tako da eto.
  • Noel
    24.6k
    Bjelici se spočitavalo to što je nakon mjesec dana skužio da je ta ekipa kurac i da treba totalni remont, upravi je bilo lakše najurit trenera nego cijelu momčad...pola godine kasnije dođe Boban i skuži da je ekipa kurac, da treba totalni remont kojeg je i napravio u rekordnom roku.San Lorenzo

Spočitavalo se i Bjelici što je tad na papiru za pojačanja imao i želio dovest neka svoja domaća imena među njima i Oršića pa onda Boban dvije godine kasnije dovede istog tog Oršića logično dvije godine starijeg i sporijeg.
  • Crni86
    24.5k
    Mnogi pricaju o razlicotistima Zvone i Bjelkana, a na kraju ispada da je Bjelko htio vuc skoro sve poteze koje je Zvone vukao.

Onda opet dolazimo do Bjelicinog ega, koji je to ego ? Onaj koji je prerasao Mamica pa ga je ovaj istjero na zadnja vrata kluba?

Da zajebani su i Zvone i Bjelko, ali zasto bas dva zajebana tipa ne bi mogla ciniti zajebani duo, ako imaju jednako videnje i viziju?

Mene vise muci bjelicin strucni stozer i sto se malo pogubio u zadnje vrijeme nego ego njih dvojice, pitanje je i to da li je do projekata ili do njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.