• NVKOD
    13.9k
    Imamo li kakvu opciju s Vrbančićem? Lik je nenormalno napredovao, Osijekov MVP već duže vrijeme.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Prožvakali smo valjda više manje sve domaće trenere.Pitanje koga uopće dovest....
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Treneri se ne dovode da "drmaju krize", barem ne više, hvala Bogu.

Dovode se za dugoročni rast i rezultat, probalo se s Kovačevićem, poštujem. Ali vrijeme je da se proba s nekim drugim, ne zbog rezultata i bodova, prvenstveno zbog loše igre već 2 mjeseca,
  • tp1997
    3.3k
    Hvala Bogu da je Bišćan tek otišao u Emirate pa da Boban ne može i tu bizarnu fiksaciju zadovoljiti
  • Dzoni
    8.2k
    Dosta je više reciklaže trenera, ako ćemo već mijenjati neka dovedemo nekog novog s novom energijom.
  • Nolifer
    15.7k

Pa isto sam rekao, da nije dobro. A i očito nije naučio i izvukao pouke. Gle, nemam problem s porazima. Al imam problem s ovakvim stavovima i pristupom. Očito nije više to to.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    sportske su napisale jutros 40% od transfera
  • Neron53
    2.7k
    Zvonimir Soldo!!
  • Filip B
    513
    Mislim da krivo gledamo na Bjelicu kad govorimo “reciklaza” - svi imamo ptsp od Ivankovica i Jurcica i Cacica i slicnih mamicevih pudlica (iako pod Cackom se i nekakav nogomet igrao).

Ovdje nije isto - ajmo prvi mandat - fantazija koje se svi se sjecamo dvije sezone. Zasto je otisao - nasmrkani ga otpisao jer se zauzeo za igrace i njihove place u vrijeme najvece krize 21. stoljeca. Ajmo drugi mandat - precudna sezona, sve je islo krivo, svejedno uzme lik 8 bodova u LP, ispadne u sto ce ostati zapisano najnevjerojatnijim okolnostima ovog formata LP. Zasto je otisao? Jer mu je SD sapunjao dasku da moze dovest Cannavara. Kakav je SD bio i kakav je Fabio smo svi vidjeli.

Evo, ne znam, meni to nije reciklaza iskreno, meni je to “nedovrsen” posao.
  • Brusa
    4.3k
    Naravno da je reciklaža. Temeljena na romantičnim sjećanjima na prošlost.
    Svatko ima nekog svog "miljenika" i uvijek se ovdje pojave takvi upisi. Oni koji simpatiziraju Bišćana , njega je tadašnja uprava bušila.
    Bjelici je Marić sapunjao dasku itd itd
    Jesu onda oboje uprave bušile i sapunjale dasku Jakiroviću, jer ni on nije dobio igrače koje je htio (kao i Bišćan) za prve uprave, a ni za druge (kako bi se dovelo Bjelicu/Ciklu)?
  • Mr Anderson
    22.1k
    Jeli Bjelica još uvijek kod nas na plaći? Navodno mu nismo odštetu isplatili odjednom nego smo mu plaćali mjesečno.
  • Filip B
    513
    Bjelici je Marić sapunjao daskuBrusa

Pa jel nije?

Biscana su isto prozvakali prebrzo. Covjek dobio otkaz nakon ispadanja od AEKa u groznim okolnostima u kojima su igrali, zbog neregularnog gola Vide nakon odbijanca (bio je u 16 prije pucanja penala, utakmica trebala zavrsiti iste sekunde s penalom). Taj otkaz je upravo ono sto Boban govori o “davanju otkaza nakon jednog poraza”. To je bila glupost.

Jakirovic se sad dokazao da je dobar trener ali tad je povezao poraz od Hajduka i onda silovanje od Bayerna koji su bili previse (plus Paoci, Sparte, Plzeni i Balkanniji).

Meni osobno bi i jedan i drugi bili ok za ponovno doci na klupu.
  • Nolifer
    15.7k
    Po meni su oni hrabro sjeli na klupu tad, kad je gorilo i kad je bila promjena, te smatram da su tad izabrali krivi tajming, jer nije bilo sve čisto kao sad. Vjerujem da nije toliko i do njih, jer su imali takav sportski sektor kakav jesu. Pa da itko od njih sad dodje (Bjelica) i da posloži sve kako treba, vjerujem da bi tajming bio ok.
  • Kareem
    19
    Vraćanje bivšoj nikad nije dobro tak da pustiti Bjelicu da uživa u odmoru. Sigurno ima negdje još kvalitetnijih trenera koji se trebaju pronaći.
  • mali M
    10.5k
    buraz ja sam bivšu oženio i nikad sretniji smo i nakon 20 godina zajedno...

Dok god ta iznimka postoji ja ću vjerovati u Bjelicu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.