• Mr Anderson
    22.1k
    Ajde drukeru, pusti ti teške odluke onima koji su pametniji i moralniji od tebe.
  • Ivanmtk
    2k
    Samo preboli. Odradit će ugovor do kraja pa kako god to završilo. Pomiriš se s tom činjenicom i bit će ti lakše
  • Probirštift
    1.6k
    Nisam napisao niti jednu riječ od kad je Kova došao iako sam imao svoje sumnje, ali ako uzmeš trenera kojem je slaven belupo plafon karijere onda ćeš i igrati kao oni. Nije on kriv za to nije se sam pozvao ovdje a sumnjam da će sa 51 godinom ući u svoj trenerski prime. Ako hoćemo imati europski Dinamo onda i trebamo europskog trenera. Hnl stvarno nije neko mjerilo
  • Sibirski plavac
    10k
    Ostaje nam samo nadati se da ova navodna izjava iz Olivarijevog teksta da "trener ima podršku" znači da je kraj blizu ako se još jednom zezne. Tako je barem taj izraz u nogometu znao značiti skori kraj. A ako nije i stvarno se drže toga da ako ne dobije ni Hapoel ni Loksu isto ostaje, e onda smo u problemu. Poljud slijedi nakon reprezentativne pauze, strah me kaj će tamo bit (izraz za koji sam mislio da nema šanse da ćemo morati govoriti ove sezone, pogotovo nakon njihovih kikseva u Varaždinu i protiv Istre na početku sezone).
  • Kareem
    2
    pa nije ni to problem čak moguće je da ima znanja i da će napredovati, ali tu imaš uzorak od godinu i pol gdje se taj napredak ne vidi, a kak bi se reklo ako svoju šansu ne iskoristiš u godinu i pol ni ne zaslužuješ drugu.
  • Filip B
    505
    nema kapacitetaDragon1Warrior123

.

enter.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.