• hardek
    12.9k
    Poznavajući Kovin modus operandi, mislim da opet ulazimo u "Goda - Galešić bekovi" fazu.

I to je problem, umjesto da se problemi riješe u korijenu, mi gasimo požar na jednom mjestu i čekamo da plamen bukne na drugom.
  • Paggini
    98.4k
    Nije svejedno da čovjek otkako je došao nije ispravio niti jednu stvar kod bilo kojeg igrača...Dragon1Warrior123

Čovjek je Stojkovića prekomandirao na osmicu i taktički ga doveo potpuno u red. Na stranu Stojketova grozna forma, ali Stojković je na rubu reprezentacije i jedan od najvećih eksponata kluba. Zajca je vratio iz mrtvih nakon dvije sezone gdje čovjek nije mogao povezati dvije utakmice. Mišića je dignuo toliko u formi nakon dosta loše sezone da je Mišić došao u reprezentaciju. Domingueza i MPVa je isprofilirao (unatoč guranju Gode, ali to je isto pitanje koliko je u pozadini MPV bio spreman nespreman). Bakrar je eksplodirao u sezoni koju ne znam hoće ikada ponoviti.

Moja poanta je, ako govorimo da je trener odgovoran za sve loše kad se dogodi u klubu, zašto nije odgovoran i za dobro? Jer da, jasno mi je da sad prosipamo govna po čovjeku, sve pet i zaslužio je kritike, ali sad toliko idemo prosipati govna da mu oduzimamo i ono što je sve dobro radio, a to nije korektno.

Kažem, Kova je odgovoran za ovaj shitshow koji se trenutno događa, ali nema potrebe oduzimat mu i ono što je dobro napravio.
  • Archangel
    338
    Kao što sam rekao sumnjam da će ga smijeniti ali sljedeće dvije utakmice to mogu promijeniti
  • FazeN
    8.5k
    Dakle nakon utakmice igrač Osijeka, ajde da preciziram Bukvić, komentira svog trenera. Citiram: „
    "Vraća nam vjeru kad god padnemo, vraća nas jednostavno, priča s nama, mislim da nas radi boljim igračima."

Samo par minuta kasnije dolazi Kovačević u emisiju. Snužden, nikakav, pogubljen.
    I kako ja onda da vjerujem da on može napraviti ovo gore što Bukvić kaže za svog trenera koji je tek došao, kojem su prodali sve i svašta, a on nas danas natreska s limačima?

Stvarno sam si rekao još tamo negdje od Thuna, kad smo izgledali, da prostite, za kurac, da se moram što manje nervirati. Ali ne mogu.
    Završim utakmicu, gledam ovaj horor i mislim si: ajde, napokon je gotovo, proći će, mogu zaboraviti.
    Onda se zajebem i još odem poslušati što trener kaže nakon utakmice i usere me još više.

Zamisli kakve te izjave moraju biti kad ti uspiju zamaskirati čak i onaj horor koji smo gledali na terenu.
    Ne znam, jel samo meni više pun qrac slušanja:
    "Dobro smo trenirali."
    "Dogovorili smo se nešto, ali eto."
    "Imamo viroze."
    "Bio je težak put."
    "Znali smo da će biti teško."
    "JOŠ SE NISMO OPORAVILI OD ISPADANJA I VIKINGA."

PA DO KAD VIŠE?!
    A još nisam ni spomenuo na sve to još dobro poznate "borili smo se", "zadovoljan sam" i ostale pizdarije.

Ne znam ni sam što više pišem. Zaustavit ću se ovdje da ne popušim ban, jer je ovo jedno od rijetkih mjesta gdje čovjek još uvijek može pročitati tuđe mišljenje, složiti se ili ne složiti s ljudima i normalno raspravljati o tome što se događa s našim Dinamom.

Ali ovo stvarno postaje sve više i više frustrirajuće.
    Edit: E da i pozdrav za svu ekipu koja je bila na tekmi, stvarno sve pohvale za navijanje.
  • San Lorenzo
    24k
    Trener je prošle godine u ovo vrijeme počeo pokazivati da ne zna hendlati punu svlačionicu, spašen je tada doselekcijom, ove sezone se obrazac ponavlja...pitanje je kad će predsjednik skužiti da nije baš ni financijski ni rezultataki isplativo zbog lošeg trenera raditi remonte momčadi svake godine.

Kovačević nije neki talentirani 35godišnji trener kojeg si provukao kroz svoj sustav, pa ga sad trpiš jer ćeš kroz godine dobit prvoklasnog trenera, ne čovjeku je Belupo bio vrh, o njegovom imidžu, ponašanju, verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji je već sve ispisano, da me jebeš nemogu proniknuti u Bobanov mozak kad je njega izabrao i zbog čega ga još uvijek drži na klupi ovog kluba kojem ni na koji način nije dorastao.
  • Noel
    24.6k
    MARIO KOVAČEVIĆ VIŠE NIJE TRENER DINAMA!

Naslov i vijest koju bi svi željeli vidjeti u kutu svog mobitela.
  • Maximo
    1k
    Prema izvoru iz kluba dat će mu se šansa, jedino ako baš izgubi 2-3 naslova zaredom
  • Kareem
    1
    Imam osjećaj da se tipa Cesc Fabregas, Flick ili neki od svjetskih trenera prime posla sa Valinčićem da bi on kao i svi ostali igrači jeo protivnike. Mislim da igrači sami nisu sigurni u ono što rade pa su zbog toga i loši te kada bi ih neko uštimao da mljeli.
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    MARIO KOVAČEVIĆ VIŠE NIJE TRENER DINAMA!

Naslov i vijest koju bi svi željeli vidjeti u kutu svog mobitela.
    Noel

Ja bi ti dao ban za ovo. Ali najozbiljnije.
  • Markelo
    3.9k
    Nek se slobodno idalje kockaju sa Kovom ali ne bez rizika za sebe. Ili si ispao mnogo pamet ili mnogo glup što si ga držao na klupi. Za jedno bi trebala postojat nagrada a za drugo valjda kazna.
  • hanibal
    199
    Imam osjećaj da se tipa Cesc Fabregas, Flick ili neki od svjetskih trenera prime posla sa Valinčićem da bi on kao i svi ostali igrači jeo protivnike. Mislim da igrači sami nisu sigurni u ono što rade pa su zbog toga i loši te kada bi ih neko uštimao da mljeli.Kareem

ovo je najajča izjava, realno odlazak dejana ljubučića je na tom tragu, kad je reako da mu ne odgovara stil igre, Valinčić me posjeća na Rahmanija po tom pitanju
  • plavi72
    2.9k
    Kada te Gorica"stisne" zadnjih 15' kao da je Barcelona ,danas Osijek pregazi kao da je Psg,da se ne vraćam na Thun,Istru... ne znam ništa mi nije jasno ...naši igrači izgledaju bezvoljno,iscrpljeno,nezainteresirano,...
    Obrana kao raštimani orkestar ili bolje rečeno onaj starinski švicarski sir s bezbroj rupa !
    A ne vjerujem da trener može "vratiti" ekipu ,uvijek sam optimist kad je moj Dinamo,ali...
  • InteraGal MGC
    76

Ako sljedeće dvije utakmice izgubi, nama je sezona propala...nije doslovno ali sljedeće dvije utakmice u nam mogu odredit europsku sezonu
  • StjepanZG
    43
    Ja se ozbiljno nadam da je ovaj clanak od Olivarija neka sprdnja i zajebancija jer ne mogu jednostavno vjerovati da "izvori u klubu" govore ovakve pizdarije. Ne znam sto bi se jos trebalo dogoditi da odgovorni u klubu, tu mislim prvenstveno na Bobana shvate da Kova nije trener za Dinamo i da ne moze podici ovu ekipu.

Ovo sto mi igramo ne slici ni na sto, ekipa kao da se prvi put skupila na terenu. Nema automatizma u igri, uigranih akcija. Ako se cak nesto i napravi to je na nekakvu individualnu kvalitetu. Govor tijela je uzas, izgledamo kao razbijena vojska.

Najgore je nakon svega jos slusati Kovine izjave koje su svaki put iste. Ponasa se kao da vodi nekav seoski klub a ne instituciju gdje se ni pod razno ne smije dogoditi ovakav poraz.

Jedno je izgubiti kad das sve od sebe pa eto imas peh ali kad te ekipa Osijeka sa maltene klincima dobije i koja je neki dan ispala od Segeste u kupu onda je to sramota. Kova nema autoritet nad igracima, igraci ga vjerojatno ni ne dozivljavaju i igraju neku svoju igru.

Dinamo treba trenera koji ce biti autoritet,koji ce stvoriti neke automatizme u igri i koji ce znati postaviti stvari na svoje mjesto a ne da igramo kao da smo se prvi put vidjeli na terenu. Dinamo nije poligon da bi se netko ucio na njemu, jebeno je nemoguce da mi svi na forumu vidimo da stvari me stimaju i da se nece popraviti a da je jedna osoba pametna. Postujem i cijenim Bobana ali ego ne smije biti jaci od dobrobiti kluba.

Nadam se da ce Boban prespavati i da cemo ujutro dobiti odluku da je Kova bivsi jer ako tako ne bude onda nam se lose pise.
  • Makedonion
    374
    Iz sportskih:

- Jasno je da trener Kovačević ostaje trener. To uopće nije tema. Ostat će trener i dalje, ne ovisi ni o utakmici protiv Hapoela u Bukureštu ni o utakmici u SHNL-u protiv Lokomotive. Nećemo mijenjati trenera, nema teorije. Jedino ako izgubi veliki broj utakmica u nizu, ali to se neće dogoditi - kazao nam je klupski izvor

O boze, pa kaj fakat moramo cekati da ga igraci sabotiraju 5 u nizu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.