• Crni86
    24.4k
    pa slazem se ja sa tobom.

Upravo to sam i napiso da je taktika ona koja te drzi iznad vode kad sve od kvragu, ona ti daje sigurnost, znas koji je plan i ne gubis glavu.

Ali to nije nista novo kod nas da nemamo. Proslu sezonu smo osvojili samo zbog dobre atmosfere. I mi hnl mozemo tako osvajat do prekosutra na dugi rok. I nismo mi sad od jednom losi zbog taktike (nismo ju nikad ni imali prema tvojim rijecima, sa cime se i slazem), mi izgledamo lose jer je atmosfera unutar momcadi losa.

Znaci i ono sto je jedino radio dobro (odrzavao dobru atmosferu u ekipi) je poceo raditi lose. Tako da se vise nemamo apsolutno za nista uhvatiti.
  • ElDorado
    14.6k
    Sustav je osnova svega bez njega smo ovo kaj si gledao ove sezone. Kad trener izjavi “Beljo nas drži iznad vode” kaj to znači? Da se pouzdaje u pojedinca ne u sustav.
  • Jaki991
    661
    Čovjek engleski ne zeli naučit, nekak sumnjam da previše ulaže u trenersko školovanje i da uči o nekim novim taktičkim metodama, naš kova je više go with the flow guy i šta dragi bog da
  • hanibal
    194
    kova jednostavno nije taj i tu priča završaje - realno ovo je samo nastavak agonije i maskiranje problema, nažalost Boban očito ima velik ego da sam sebi prizna da mora mijenjati trenera
  • Crni86
    24.4k
    danas nismo bili dobri jer su se 4 igraca ustala na lijevu nogu. Ili Stojke je izgubio u biljaru prije tekme u karanteni

Isto tako respektiram skroz Zajca i McKennu. Ali u njima smo isto tak poceli lagano dobivat neke senatore koji su zbog svog statusa postali nezamjenjivi makar njihovi nastupi bas i ne opravdavju da se zadrze u prvih 11. Saljes njima pa i ostalim igracim skroz krivu poruku tim cinom.
  • Sibirski plavac
    10k
    Sportske

Momčad Marija Kovačevića nismo. A to više nije slučajno. Jer Dinamo je, čak i bez potrebe da tržišne vrijednosti uzimamo kao sveto pismo, izašao s početnom postavom koja je vrijedila otprilike osam puta više od Osijekove (37,5 – 4,75). No, (opet!), nije bilo dovoljno. Trener Dinama, doduše, izgubio je u HNL-u nakon 307 dana, nanizao je 28 utakmica bez poraza, uzeo duplu krunu, uz 74 od mogućih 84 boda. Ali otvaranje ove sezone, uz Thun pa Viking, mučenje u SHNL-u i Europu koja tek slijedi, skida taj bikini od statistike.
    Kovačević će ovu noć preživjeti, no bez Bobanove “pancirke”, a tek treba vidjeti hoće li igrači opet imati krizni sastanak, Bukurešt će po mnogima reći hoćemo li svjedočiti novom buđenju, ili...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.