• Georginho
    912
    Jel bio netko na treningu Dinama, kako to izgleda u praksi? Mi imamo problema čak i s izvođenjem auta, ne znam jel to netko primijetio? Nitko se ne otvara, lopte se bacaju u bunar. A druge strane protivnici nam savršeno lagano izvode aute bez da naši igrači vrše pritisak. To su neke bazične stvari. Doista ne znam što i kako Kova priprema i koncipira treninge, ali baš mi se čini da igramo samo na mišiće i individualnu kvalitetu. Nema tu uigranih akcija, uigranih izvođenja kornera ili slobodnih udaraca, nema automatizama...
  • Crni86
    24.4k
    Ajmo izuzet taktiku. Nismo mi danas izgubili zbog taktike.

Realno skup ovih nasih pojedinaca bi bez apsolutno nikakve taktike trebao osvojit hnl ukoliko bi uvijek bili na terenu s ispravnim stavom, motivirani.

Pa onda kad krene ekipa pa sta da kovacevic radi, igraci igraju, igraci su psihicki u k. Pod prvo: razgovaras s igeacim, punis ih energijom, gledas kako se osjecaju, sta trebaju.
    Drugo: oni koji su bas u tolkom k. onda ih bacas na klupu i stavljas ine gladne s klupe. Ti gladni s klupe bi trebali bit dovoljno dobri za dobe istru, goricu ili osijek koji je ispao iz kupa od drugoligasa.

Znaci ne vezano skroz na taktiku. Dinamo ne moze i nesmije ovako izgledati 3 utakmice u hnlu za redom. Nije problem izgubit, problem je poklanjat bodove zato jer smo izgledali kao splaseni macici. Dobio je dva upozorenje i sta je napravio? Opet sve isto, pa je sad dobio i samarcinu sa 4 gola. To je kao sa zaposlenikom - sjebe dva puta, nema napredka, nema truda da se to ispravi. E pa onda je vrijeme za rastanak jer ocito si postigo svoj maksimum ili nisi vise dovoljno gladan.
  • ElDorado
    14.6k
    kak razgovaraš s njima?
  • Crni86
    24.4k
    nemora on ni razgovarat. Nek ima ljude u stozeru za to.

Znam na kaj ciljas, ali za svaku prepreku ima rijesenje kada to zelis.
  • badjibadara
    10.7k
    Dobro, sada bez poraza idućih 10 mjeseci pa i više u domaćim natjecanjima…
  • Droljo
    31.9k
    Nije dobro.
    Enter
  • ElDorado
    14.6k
    samo izravnom komunikacijom gradis autoritet
  • tomi-pds
    140
    Ponavljam
    Zadnje kolo vjv zadnja tekma ikad na starom Maksimiru
    Dinamo-Hajduk
    Pamet u glavu i otkaz dok nije kasno
  • hardek
    12.9k
    Ajmo izuzet taktiku. Nismo mi danas izgubili zbog taktike.Crni86

Prijatelju radiš istu grešku kao Kova. Mi ovako izgledamo jer taktike nema, odnosno ona je loša.

Imam prijatelja koji radi u jednom našem prvoligašu pa mu je jedan naš igrač nakon utakmice rekao neke stvari. Zaključak je da se trenira kao da smo Real Madrid, nema velikih zahtjeva prema igračima već se oslanja na baznu taktiku + razlika u kvaliteti. To funkcionira dok je atmosfera dobra i momentum te prati, kad to padne u vodu onda izgledaš ovako.
  • hb1
    915
    Realno skup ovih nasih pojedinaca bi bez apsolutno nikakve taktike trebao osvojit hnlCrni86

Teško, zamisli da si trgovački putnik koji ima enormnu prodajnu sposobnost i uz to si sjajan vozač, a tvoj šef ti nije rekao koje lokacije obilaziš, pa ti u hodu sve organiziraš, naravno da neće dobro ispast, džaba što imaš sve kvalitete (čitaj dosta naših igrača), kada nema zacrtanog smjera i mehanizama.
  • sport
    6.2k
    :down:
  • Nine9
    410
    da je tako već bi se negdje isprofilirao nijemi taktički genije. Većina velikih i uspješnih trenera su izuzetno elokventni i znaju jasno objasniti svoje ideje.

Ako nešto razumiješ moraš to moći objasniti na jednostavan način. Kova stvarno ne djeluje ko osoba koja je to u stanju.

On je trener koji može dobro funkcionirati dok sve ide dobro, dok ima na terenu par senatora koji su u formi i guraju ekipu prema naprijed.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.