• Eduardo
    30.7k
    Ovo je kaotična situacija, kak očekuješ da ljudi reagiraju?Noel

Ajd da ti odgovorim protupitanjem pošto spadaš u skupinu razumnih i prilično kvalitetnih forumaša; tražim li previše ako očekujem da ljudi shvate kako ne moraju napisati baš svaku jebenu glupost koja im padne na pamet samo zato što postoji gumb "pošalji"?
  • Thor
    4k
    images-11.jpg
    :broken: :heart: :strong:
  • Marc
    1.3k
    Podrška za moderaturu i buduću temu. Ove izljeve sranja neda mi se čitat. I biti će slađe na kraju godine čitat onda temu bljuvanje po Dinamu kada ipak budemo prvaci
  • Noel
    24.6k
    tražim li previše ako očekujem da ljudi shvate kako ne moraju napisati baš svaku jebenu glupost koja im padne na pamet samo zato što postoji gumb "pošaljEduardo

Internet je nažalost dostupan svima, narod je zaglupio, tražiš previše. Ili jednostavno postrožite uvjete korištenja jer ste valjda 100put ponovili da Zona nije whatsapp grupa ali očito to ne dolazi do nekih glava i da ponovite 1001 put. Narod je priglup a onda još kad se povežu ovakve očajne predstave na terenu dolazi do kaosa i kod onih labilnih pa čak i normalnih.

Moj iskreni savjet, rigorozne mjere i pravila na Zoni.
  • hardek
    12.9k
    Ova momčad je defanzivna sprdačina, svi to vidimo, svi to znamo... ništa spektakularno se ne radi po tom pitanju, nema nikakvih pomaka prema boljem. Jbg... očekujem da se u 8 utakmica europa lige primi preko 20 golova, očito je to realnost.db-izbjeglica

Ja ne mogu razumjeti da se niti jednom nije probalo pustiti jednog beka niže ili defenzivnijeg veznjaka u paru s Mišićem i Stojkovićem. Barem sada kad imaš Kravtsova u kadru probaj nešto. Teški vibes football
  • Georginho
    923
    Ljudi pišu jer im je stalo. Da im puca k.... za Dinamo, ne bi ni bili ovdje ni komentirali. Nije to sranje po Dinamu, to iz ljudi izbija ljutnja, frustracija, tuga, nevjerica...
  • ElDorado
    14.7k
    a i to imas pravo. Precesto se kurcimo i sprdamo bezveze
  • Ivanmtk
    2k
    Dojam je puno gori nego rezultat od početka ove sezone. To je ono što je zabrinjavajuće. Trenutno izgleda ko da ne postoji ekipa na svijetu koja nam ne može napravit tri mrtvaca, a mi pišamo krv dok uđemo u ozbiljnu priliku. To mi je stvarno nevjerojatno kad se uzme u obzir kako je ova momčad sjajno izgledala ma proljeće, a od tada si iz prvih 11 izgubio samo Bakrara.
  • NORTE
    27.1k
    Kova više ne zaslužuje bit trener plavog stroja.
    Nije dorasao, a dinamove, Bobanove pa i navijačke ambicije su puno veće od ovog kaj trpimo.

Pravi trener dinama s ovom našom momčadi bi ove namazao 0:5.

Nas je pobijedio raspadajući (rasprodani) Osijek sa 16-godišnjakom u prvih 11!

Ako ovaj nesposobnjaković ostane trener dinama nakon Lokomotive ovo neće dobro završit.

Nakon svega viđenog, Gonzalo Garcia je Pep Guardiola za Kovu.

Od umirućeg Osijeka izgubit, s 4 komada u mreži, to može samo nedorasli miš na čelu izgubljenih lavova.

Može netko reć da su igrači krivi za loše igre, možda i jesu, ali njih trenira, vodi i odabire trener.

dinamo mora imat trenera koji zna, koji će stvorit igru s ovim igračima, koji će u Europi osvajat bodove.

Ovo u Osijeku je sramota neviđena, a već i prije toga je bilo loše, sa zasluženim zvižducima zapada nakon Gorice.

Nemoćni na 0:2 protiv Thuna na Maksimiru, ispadanje od Vikinga s 5 komada u mreži, Pula spašavanje boda, Gorica, Osijek!!
  • hardek
    12.9k
    Tužno je kako izgledamo jer stvarno je kadar dobar. Imaš kvalitetu + imaš puno raznih profila igrača.

Moje viđenje ove ekipe po uzoru na Cescov Como
    U posjedu
    lineup-builder.png

Bez posjeda
    lineup-builder-(2).png

Nitko me ne može uvjeriti da ova ekipa nebi imala više balansa nego trenutna ekipa.
  • kajjaznam
    522
    A niš, smiriti živce do srijede, pa po nova živciranja.
  • hb1
    921
    Ako se reagira početkom sljedećeg tjedna, imamo Loksu kući i reprezentativnu pauzu, dovoljno vremena da se napravi buđenje prije Poljuda i da se vratimo u glavi pobjedom.
  • Sibirski plavac
    10k

Sad kad dobije iduće dvije, makar uz drhtanje do kraja, i opet ćemo čitat naslove "otkaz nije uopće tema". :cool:
  • ruicosta
    415

Nije stvar u porazu. Stvar je u stavu i igri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.