• Thor
    4k
    rekao sam vec prije...najslabija karika. Kao i vecina ovdje. Cinjenica je da ne treba raditi dramu radi prve izgubljene utakmice u hnl-u nakin 10mj. Ocekivano je kad tad morala doci jedna.
    Problem je upravo kao i na pocetku prosle godine, nesnalazenje trenera sa rosterom igraca i dolascima novih. Ne zna gdje bi koga i kada stavio,izvadio,sto ko radi koji su mehanizmi. Ocekujem da ce se to brzo posloziti jer predsjednik nece sigurno tjerati trenera. Barem ne do polusezone...sve smo to prosli i prosle godine isto pisali,itd.
    Jedina je razlika kaj smo prosle godine neke takve lose izgubili (kao s Goricom) a ove izvukli bod.
    Dodatni problem kod trenera je taj da mu je sve predvidljivo i da u taktici igre nema napretka.
    Jedino sto nam je prednost od ostatka hnl-a je kvaliteta igraca. No,kao sto sam vec prije rekao,los kuhar od odlicnih sastojaka moze napraviti bljuvotinu,a odlican kuhar od osrednjih sastojaka jako ukusno i fino jelo.
    Roster je dobar,kuhar nije bas najbolji.
    No,vidjet cemo koliko ce predsjednik izdrzati.
    Sjetite ga se na zadnjim clanskim danima kada je prakticki likovao nad svima koji su zazivali smjenu trenera na pocetku sezone,a on je u njega vjerovao i osvojio je duplu krunu.
    Jbg.nije drama,ali zvoni na uzbunu.
  • Pacho
    20.8k
    Izgleda da je trener siguran sve dok ne uspije upisati dva poraza u jednoj utakmici
  • fakin
    6.1k
    raspadnuti osijek s klincima od 16 i 17 godina, i 3 dana nakon poraza od segeste, potpuno nas uništi, dominira, zabije 4 gola i promaši još 4 čiste šanse.

raspadnuta gorica potpuno nas dominirala, zadnjih 20 min praktički smo bunker igrali.

osrednja istra je dominirala i samo nespretnošću nas nisu dobili, nego je bio remi.

viking nas je apsolutno izdominirao i izbacio bez puno muke.

protiv thuna potpuno nemoćni 70 minuta, da nisu crveni dobili bilo bi to ispadanje u drugom pretkolu.

i to sve u mjesec i pol.

svatko tko voli i navija za Dinamo vidi ovo.

zašto je jedna osoba zaštićenija od ličkog medvjeda? zašto Dinamo mora trpiti radi jedne osobe?
    netko zaboravlja slogan: DINAMO ZAGREB IZNAD SVIH
  • Sajla
    23.9k
    Da barem i meni bude lakše od pisanja polurečenica po forumu ili sarkazma i sprdnje. Da bar postoji tak nekaj, da napišem nekaj beskorisno, nekaj čega se ni ja nebi setil za 3 minute, a kamoli ko drugi kaj bu to pročital.
    Mislim, žal mi je i kaj ovo pišem i otvaram bespotrebe fronte, ali ono... lakše mi je od toga, valjda? Moram i ja na nekoga spovraćati svoju ljutnju i frustracije. Siguran sam da me razmete?
  • dzis
    1.6k
    Da ne moze barem jedna sezona bez stresa proci barem u nikakvom hnl-u...e to mi ne ide u glavi. Financijama smo miljama od svih, mir u klubu imaju, tribine iza sebe imaju.
    Ne znam..ovo mora bolje!!!
  • Mr Anderson
    22.1k
    Bio sam zagovornik kontinuiteta kao i Boban, ali došli smo do faze koja se prije ili kasnije dogodi u većini klubova, a u našem pogotovo. Znamo svi koji imamo dulje sjećanje od čovječje ribice. Igrači više ne slijede trenera, buše ga. Mijenjaj trenera.
    A ako pod novim trenerom ne budu davali više, teraj sve u tri pičke materine makar izgubili prvenstvo, igraj s klincima ko Osijek.
  • Masto
    2.3k
    šta misliš, zašto ga buše?
  • Mr Anderson
    22.1k
    Zašto se svojevremeno bušilo Čačića, zašto Cicu, zašto ovog, zašto onog. Jedini kojeg se nije bušilo je Zoran. Ne vjeruju mu više i to je to.
  • Noel
    24.6k
    Trenutnog trenera nitko ne buši osim sam sebe. Odnosno ima manjak osobne ambicije za rastom kao trener u pogledu taktike, učenju novih stvari, i engleskog jezika. On je osvojio HNL njemu je dobro jel..

Kao trener na visokoj razini moraš rast, bit gladan uspjeha, novih znanja. Ovaj sam sebe minira i buši. Igrači samo prate njegovu energiju i entuzijazam i ogledalo svega toga je teren.
  • JJosip
    108
    Ova utakmica me podsjetila na prošlogodišnji Vukovar. Bez imalo, energije, duela, pregršt tehničkih grešaka, zbunjenosti, loših procjena. Gore od ovoga valjda ne može, ali očekujem buđenje i kvalitetniji ostatak sezone i to sve od Hapoela na treneru i igračima je da se iskupe za ovo danas....
  • ElDorado
    14.7k
    Osobno ne mislim da ga buše. Dešava se situacija di igrači više nemaju nekakve unutarnje kohezije i zajednistva, a nikakvi mehanizmi nisu uspostavljeni. Sve je krenulo po meni s tim brojkama i potencijalnim transferima. Od Valincicevih nebuloza, Sergija hoce nece itd. Neki su iz kluba otisli ocito zbog neslaganja s trenerom (Vidovic je to uostalom egzaktno napisao). Neki vide da im trud nista kod ovog trenera ne donosi (Galesic) i tak. Primjetio sam da postoje i grupice npr stranci, domaci i tak. Sve ove tekme vidis da nema kombinatorike, ne dodaje se kad treba itd. Npr u koliko je Sergi ove godine isao izlazaka sto je prosle sezone radio po nekoliko puta svaku tekmu. Nema medjusobne komunikacije, podrske, motiviranja. I onda kad si bez sustava,bez organizacije događa se ovo sto vidimo od pocetka sezone.
  • ElDorado
    14.7k
    samo kaj tada nije igrala nominalno prva momcad
  • Felip
    820
    Drago mi je nakon ovakve blamaže pročitati uglavnom trezvene komentare s kojima se u većini slažem. Barem ovdje na forumu. Dakle nema lude šizofrenije i psihoze nego izlazi sve ono što svi jasno vidimo.
    Jednostavno treba sebe pogledati u ogledalo i shvatiti da ono što vidimo ne izgleda dobro.
    Bijes, mržnja, vređaona su destruktivne reakcije i ajmo bit pametniji i mudriji za ubuduće.
  • The Undertaker
    10.2k
    Gledam ove macane iz Sunderlanda. Ako nas Vrbančić pojede u sredini, što će nam tek ovi raditi.
  • Paggini
    98.4k
    Vrbančić je bolji od svih njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.