• Ivanmtk
    2k
    Meni je fascinantna i paralela s Oršićem. Oršić je istinska legenda kluba, možda i najveći igrač u modernoj povijesti Dinama. Još nisam pročitao komentar zašto ne igra Oršić ili da se napada od uprave do trenera jer je na klupi ili da netko s tribine psuje obitelj Kovačeviću što ga ne ubacuje. S druge strane imaš Mudražiju koji nije ništa napravio za Dinamo, ali ga se glorificira i sve se to radi zbog njega. Stvarno "fenomen Mudražija" je nešto fascinantno za mene. Imam osjećaj da su se iza njega sakrili mnogi kojima ne odgovara Boban ili Kovačević pa čak i ovaj model upravljanja Dinamom. On im je samo ispušni ventil.
  • Kruno
    1.7k
    Igrac za Lokomotivu, jasno mi je da voli Dinamo jednostavno ne ide.
  • NVKOD
    13.9k
    Iskreno, jedva čekam da otiđe iz Dinama jer mi je pun k prepucavanja oko igrača koji je odigrao ravno 282' za Dinamo.

Čak je Vrbančić odigrao 312' za klub i imao bolji učinak od Mudrog pa se ne lome koplja oko njega. Vrba milijardu puta veći potencijal, isto Dinamovac (došao gledati mlađe kategorije) pa ni riječi o njemu.

Kad čujem ove tetke sa zapada kako svršavaju na svaki potez Mudrog (čitaj: jednostavno štopanje lopte), dođe mi muka. Njegovim odlaskom ćemo se barem spasiti "zakaj ne igra Mudri" bojne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet