• fakin
    6.1k
    Moze li mi netko objasniti zasto bi netko u Zagrebu isao sarati Dinamov grb?
  • puxigadjurdja
    3.2k

par kapi. Šta je s Petrokemijom?
  • Mr Anderson
    22k
    Moze li mi netko objasnitifakin

Ne može.
  • Droljo
    31.8k

A imamo požar. Nije mi izgledalo strašno ali sad više ni sam ne znam. Gadno gori. Srećom kiša je počela derat. Valjda budu ugasili. Isto je sreća da je remont pa pogoni stoje uglavnom...

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/izbio-veliki-pozar-u-petrokemiji/2832755.aspx?index_tid=1149337&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
  • deda
    48.4k
    Kod mene u Bj još ni kapi :rage:
  • Droljo
    31.8k

Taman je do nas došlo. Polako... :wink:
  • jedan u nizu
    19.4k
    E jbg Droljane, ne moras paliti firmu jer za gablec nije bilo gemista.
    Daj se sredi malo.
  • Probirštift
    1.6k
    Droljo zapalio firmu da može ranije na tekmu, mudri lisac :ok:
    Pa da vidimo kad sljedeći put neće dat da se zamijeni za smjenu!
  • Filip B
    504
    znaci nitko od vas par tu ne vidi da je ovo 1/1 HDZ potpis?
  • Batigol
    206
    Mozda....ja uvijek mislim da ljevica vecinom sara po gradu ustaske simbole i devastira partizanske spomenike....
    Ali ako si zamislim...pa u nas je politicki vise manje sve ljevica...
  • jedan u nizu
    19.4k
    Super je kako je zapravo istinito ono sto mnogi smatraju nekim filmskim scenarijem.

To sto pojedinci, stranke ili kako vec hocete, placaju nekoga da bi sarali parole po gradu kako bi time potaknuli javno mijenje u toj sredini.

Toga ima valjda u svakom gradu, a kod nas su najvise vidljivi natipisi ''Tomševiču odlazi'' i slicno.
    I to su svi napisani istim crvenim sprejem, i namjerno na svakom napisani sa ocitim gramaticnim greskama kako bi ispalo da je eto neki neuki gradan kojem je dosta svega, odlucio pisati nesto protiv nekoga.

Nedavno je bila vijest kako je u Splitu uhicen pojedinac jer je sarao grafite po gradu, sa nekom politickom porukom. Nisu pisali sta je sarao, niti za koga / protiv koga. Ali pisalo je kako je kaznjen i kako se branio na sudu.

Uglavnom, covjek je priznao da je sarao po gradu, da je dobio xy novaca za to da na vise lokacija pise takve stvari, ali je odbijao reci tko mu je to platio. Zavrsio je sa nekom kaznom, novcanom, uvjetnom ili zatvorskom, ne sjecam se tocno.

Tako da nakon svega, nazalost, sto sam stariji, to vise vjerujem u to da je malo toga slucajno ili onako kako se cini, kada je u pitanju politika.
    I uopce mi nije strano vjerovati, tocnije zapravo mi je i jasno, kako je ovo maslo nekoga tko zeli ''galvanizirati'' glasace hejtanjem na antifa lijevicu koja sara grbove bojni i hrvatski grb.

Mislim, nebi me ni cudilo da je stvarno neki idiotni antifa lik isao sarati po tome iz nekog kretenskog bunta, ali nebi me ni cudilo da ovo bude identicno tom slucaju iz Splita, te je sarano ''po narudzbi''.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet