• Zg123
    4.6k
    Ja ne znam o kojoj brzini vi pisete, niti 1 nije uspio pretrcati svog igraca bar dok su ovi svjezi bili. Ne cudi me sto ga struka vidi vise u vezi s obzirom na dobru kombinatoriku, samo se nadam da nismo dobili Vidovica 2 koji moze igrat sve pozicije a niti smrdi niti mirise tako mi je i on jucer izgledao. Ja bih ga volio prvo vidjet u b ekipi i na vecem uzorku utakmica pa onda dalje vidjeti sta i kako
  • Orc123
    17.1k
    tako je, istovario sam se jucer po Sivalcu npr.....nauci citat s razumijevanjem bit ce ti lakse.
  • Droljo
    31.8k
    da se čovjeku slegneCrusades

Što je najluđe - djetetu... :eyes:
  • Paggini
    98.3k
    beskompromisno isao 1 na 1Orc123

Ovo neka mi klešu na nadgrobni spomenik
  • Zvonkec
    634
    bel je odlučio da povlačenja bedema nisu faul i to je ok, mi smo dinamo, a oni petoligaš. Možda nije najsretnije da ne štitiš klinca ali i to je škola, uglavnom svaki put kad je pretrčao beka ovaj bi ga fino potego za dres i oduzeo loptu. Da, mora još puno žganaca popapati i da, bliži je b ekipi nego prvoj tak da smo ustvari u velikom problemu i možemo se samo nadati da će oršić ili hoxha proigrati ili da bu ivanušec na krilu
  • d-Zg
    32
    Možda nije za usporedbu, ali gledao sam dugogodišnje vozače koji su iz luksuznih vozila sjeli u vozila koja nisu toliko luksuzna i bez serva (Renault Twingo 1) pa od dobrih vozača su postali katastrofalni vozači i mučili se sa svime, kao početnici.
    Tako sam ja vidio jučer njegovu, ali i još neke igrače kako se muče na tom terenu gdje lopta u nekom trenutku odskoči kako je očekuješ ili kod pokušaja driblinga ti zapne krampon ili lopta nema pravilno kretanje i eto belaja.
    Da, naravno da mali još mora učiti, rasti i prilagođavati se, kako ekipi, tako i terenima, jer nekako sam dojma da se nikada nije susreo s ovakvim terenom, a bome kao klinac mora još žganaca pojesti za seniorski nogomet.
    Svakako mu davati priliku pred kraj utakmica koje su već odlučene, ali za više igre, jednostavno mora u drugu ekipu da se malo igra po "njivama" i da do zime bude uigran i da konkurira redovno za prvu ekipu, a možda bude i registriran za Europa ligu.

Vjerujem u njega da će se boriti, a zato i je došao pa kao i svaki radnik u bilo kojoj firmi, mora raditi i dokazati/pokazati svoju kvalitetu.
  • badjibadara
    10.7k
    Ajde, bar će po nečemu zapamtiti svoj debi za Dinamo

uNxP4Ei.jpeg
  • puxigadjurdja
    3.2k

fali ti točka prije beskompromisno
  • dMilan
    52
    imamo novog Kangu
  • badjibadara
    10.7k
    Kanga nije išao ovako nisko/nsoki.

I uklešu, dok ga se Sajla nije dohvatio :cool:
  • skener
    9.6k

Bar mu nitko ne može prigovoriti da se usr.. u gaće od straha u debiju
  • mikser
    125
    Kakava pljuvačina dečka nakon jedne utakmice, stvarno prestrašno koji se jaz napravio među dinamovim navijačima.
    Meni osobno jučer po onom grbavom terenu, prva utakmica, ovi čupaju kad god stigne, Nsoki čisto uredno odradio. Ne mogu doći sebi da je toliko negativnih komentara
  • Jos-Optimus
    13.3k
    a tko ga točno pljuje? Znaš li ti što je pljuvanje? Odi na temu od Nevistića ili trenera
  • badjibadara
    10.7k
    U udarnih 11 zaigrao je i Nsoki koji, doduše, još uvijek čeka na svoju premijeru za Dinamo b.

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/dinamo-b-u-petak-prvi-put-domacin-u-zapresicu

Kao što sam i mislio, minute u drugoj ekipi.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.