• Zg123
    4.6k
    Ja ne znam o kojoj brzini vi pisete, niti 1 nije uspio pretrcati svog igraca bar dok su ovi svjezi bili. Ne cudi me sto ga struka vidi vise u vezi s obzirom na dobru kombinatoriku, samo se nadam da nismo dobili Vidovica 2 koji moze igrat sve pozicije a niti smrdi niti mirise tako mi je i on jucer izgledao. Ja bih ga volio prvo vidjet u b ekipi i na vecem uzorku utakmica pa onda dalje vidjeti sta i kako
  • Orc123
    17.1k
    tako je, istovario sam se jucer po Sivalcu npr.....nauci citat s razumijevanjem bit ce ti lakse.
  • Droljo
    31.8k
    da se čovjeku slegneCrusades

Što je najluđe - djetetu... :eyes:
  • Paggini
    98.3k
    beskompromisno isao 1 na 1Orc123

Ovo neka mi klešu na nadgrobni spomenik
  • Zvonkec
    630
    bel je odlučio da povlačenja bedema nisu faul i to je ok, mi smo dinamo, a oni petoligaš. Možda nije najsretnije da ne štitiš klinca ali i to je škola, uglavnom svaki put kad je pretrčao beka ovaj bi ga fino potego za dres i oduzeo loptu. Da, mora još puno žganaca popapati i da, bliži je b ekipi nego prvoj tak da smo ustvari u velikom problemu i možemo se samo nadati da će oršić ili hoxha proigrati ili da bu ivanušec na krilu
  • d-Zg
    30
    Možda nije za usporedbu, ali gledao sam dugogodišnje vozače koji su iz luksuznih vozila sjeli u vozila koja nisu toliko luksuzna i bez serva (Renault Twingo 1) pa od dobrih vozača su postali katastrofalni vozači i mučili se sa svime, kao početnici.
    Tako sam ja vidio jučer njegovu, ali i još neke igrače kako se muče na tom terenu gdje lopta u nekom trenutku odskoči kako je očekuješ ili kod pokušaja driblinga ti zapne krampon ili lopta nema pravilno kretanje i eto belaja.
    Da, naravno da mali još mora učiti, rasti i prilagođavati se, kako ekipi, tako i terenima, jer nekako sam dojma da se nikada nije susreo s ovakvim terenom, a bome kao klinac mora još žganaca pojesti za seniorski nogomet.
    Svakako mu davati priliku pred kraj utakmica koje su već odlučene, ali za više igre, jednostavno mora u drugu ekipu da se malo igra po "njivama" i da do zime bude uigran i da konkurira redovno za prvu ekipu, a možda bude i registriran za Europa ligu.

Vjerujem u njega da će se boriti, a zato i je došao pa kao i svaki radnik u bilo kojoj firmi, mora raditi i dokazati/pokazati svoju kvalitetu.
  • badjibadara
    10.7k
    Ajde, bar će po nečemu zapamtiti svoj debi za Dinamo

uNxP4Ei.jpeg
  • puxigadjurdja
    3.2k

fali ti točka prije beskompromisno
  • dMilan
    50
    imamo novog Kangu
  • badjibadara
    10.7k
    Kanga nije išao ovako nisko/nsoki.

I uklešu, dok ga se Sajla nije dohvatio :cool:
  • skener
    9.6k

Bar mu nitko ne može prigovoriti da se usr.. u gaće od straha u debiju
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.