• Boycie
    4.3k
    Evo ga. Nas San Siro. 'New Croatia Park'. Zabrij da se ovo napravilo (a bi da je Francek pozivio jos) i da otvaramo prvo sjever dole, pa sjever sredinu, pa sjever gore...

https://i.postimg.cc/Pr4mLZvf/20260907-220423.jpg
  • Denle
    718
    Idemo malo televisa presenta dodati ovoj temi...

Dva lika na SSC bacaju kukuruz pilicima i govore kako su vidjeli pobjednicki projekt.

Prvi lik kaze da, ako je istina ono sto je cuo, onda je bolje da projekt ne vidimo.

Drugi lik kaze da je njemu projekt dobar i nadodaje da je pobjednik natjecaja inozemna arhitektonska kuca.
  • Papastrumf
    24.1k
    Dva lika na SSC bacaju kukuruz pilicima i govore kako su vidjeli pobjednicki projekt.

Prvi lik kaze da, ako je istina ono sto je cuo, onda je bolje da projekt ne vidimo.
    Denle

Ovaj prvi onda nije vidio ako kaže da je čuo :grin:
  • Denle
    718
    Ovaj prvi onda nije vidio ako kaže da je čuoPapastrumf

Ne znam vise ni sam sto sam napisao ili htio naoisati. Ali u pravu si, prvi je napisao da je samo cuo neke stvari oko projekta
  • Thor
    3.9k
    I ja sam cuo da sam vidio a i vidio sam da sam cuo. :lol:
  • Noel
    24.5k
    Šta reći? Koju posluku porati, poslati? Kome?

Šaljem poruku onima koji vide, a ne čuju. Šaljem poruku onima koji slušaju, a ne čuj…koji vide a ne čuju, a slušaju a slu..vide a ne..
  • Denle
    718
    Na zahtjev da nas sve prosvijetli o tome sto je on 'cuo', samo je mudro sutio i ignorirao
  • GOAT
    9.3k
    Ovo moramo u montazi
  • Crusades
    26k
    Jel se zna konkretan datum objave pobjednika natječaja?
  • Denle
    718
    Jel se zna konkretan datum objave pobjednika natječaja?Crusades

Ne zna se, al isti likovi su spominjali da bi pobjednik trebao biti objavljen iduci tjedan ili tjedan poslije
  • Oluja
    7.3k
    Kakav god projekt se odabere siguran sam da ću istodobno biti oduševljen i razočaran, ali na kraju ipak zadovoljan što konačno dobivamo novi moderan i u potpunosti funkcionalan stadion.
  • NitkoBitan
    38.7k
    A ne Papa nisi usao u Bobanov otkljucan ured da vidis papire.
  • scooniepenn
    7.4k

Zvuci kao ironija pa pretpostavljam da i jesi ironican. Moj je osjecaj da ce odabrano rjesenje biti upecatljivo i da nece biti samo jos jedan stadion za 30.000 + gledatelja.
  • Makedonion
    367

Drugi lik kaze da je njemu projekt dobar i nadodaje da je pobjednik natjecaja inozemna arhitektonska kuca.

Citao sam forum. Ekipa trolla tamo. Ne vjeruj svacemu kaj anonimusi pisu (pa cak ni meni). Ajmo pricekat rezultate.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet