• Denle
    732
    Mislim da je u pitanju sarkazam.pešća

Ne nuzno, jer je ista/slicna informacija dosla od jednog lika na SSC, koji je vec prije imao insajderske informacije, od kojih su poneke bile i tocne
  • kristijank
    477
    Predstavljanje bi trebalo biti krajem rujna.
  • Derby
    986
    Realno za cijenu nije moguce ocekivati unikatni landmarkDinaminjo

Zašto to misliš? I koliko još novaca fali za unikatnost?

Ne mogu se složiti s tobom i mislim da unikatnost nema veze sa cijenom. Ne vjerujem da je Shard u Londonu koštao puno više jer su ga napravili da ima "otkrhnuti" vrh, a sigurno je poznatiji zbog toga nego zbog toga što je najviša zgrada u Londonu. Sitni detalji često dijele genijalno od mediokretskog.

Naravno da je s više novaca lakše napraviti neke ludorije sa vanjskim izgledom stadiona, ali vjerujem da se i za manje novaca može napraviti nešto zanimljivo.
    Mislim da je Maksimir zbog svoje povijesti i lokacije dovoljno zanimljiv da neki genijalac od toga kroz dizajn može napraviti dobru priču. To su barem moje želje. Možda na kraju pobjednički rad bude funkcionalna kocka sa generičkom jeftinom fasadom.
  • Derby
    986
    Ne nuzno, jer je ista/slicna informacija dosla od jednog lika na SSC, koji je vec prije imao insajderske informacije, od kojih su poneke bile i tocneDenle

Postoji li neki forum bez insajdera? :)
  • NitkoBitan
    38.8k
    Realno za cijenu nije moguce ocekivati unikatni landmarkDinaminjo

Po meni je Kranjca unikatan stadion i jedan od boljih europskih takvog (cca) kapaciteta. Zasto onda ne bi mogao bit i Maksimir?
  • dumitrumitu
    2.1k
    Ja ću biti zadovoljan sa najobičnijim funkcionalnim stadionom. Bez nekih eksperimenata tipa plavi vulkan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet