• NORTE
    27.1k
    Rakow i danas izgubio u Poljskoj.
    6 poraza u 6 odigranih kola.

0-0-6 :rofl:
    Najmanje što im želim je da ispadnu iz prve lige.
  • Markelo
    3.9k
    Garcija je pobjedio u obračunu sa Livajom onoga trenutka kada je prošao Rakow bez njega. Sad je on gazda i bit će kako on kaže jer je donio Europu i pare. Livaja se može ili pogrbit ili napustit klub
  • hb1
    877
    Ma k su free, ne znaš nikada kad će proigrat netko u toku sezone i otkinut i nama i njima.
    Osim Rudeša, naravno
  • GeneralNapoleon
    2.7k

Kakve koristi sto su se mucili i sto ih je posro zdrijeb. Prosli su protiv slabije ekipe. Da je Kova proso Viking, makar na guzove sigurno se sada ne bi toliko sralo, kao sto se i nakon Thuna govorilo da je manje bitno kako smo prosli.

A ulazak njima u europu je kao da Kova osvoji ligu prvaka za nas.

Oni su odron od kluba tako da se tome moraju prilagodit ciljevi. On je uspio prakticki nemoguce. Na koji nacin je to uspio je nebitno.
  • tp1997
    3.2k
    pa da počnu izlaziti iz rupaDiavollo094

Tebe baš nešto svrbe te rupe, svako malo neke rupe spominješ...
  • vjeko1701
    29.3k
    Ja to gledam ovako, u igri su 102 boda. Da bi netko imao na kraju manje od 70 bodova, mora izgubiti 33 boda. To je nekih 7 poraza i 6 remija, 13 utakmica. Više manje pričamo o jednom "kiksu" svaka tri kola u prosjeku.

Ako gledamo specifično njih, mislim da je razumno očekivati dva poraza i remi sa nama, barem jedan poraz i remi sa Rijekom, jedan poraz i jedan remi sa Varaždinom i dva remija sa Istrom.

To je onda 4 poraza i 4 remija. To znači da od ostatka lige trebaju još izgubiti 3 puta i imati 2 remija ili 1 poraz i 4 remija, to mi je više manje tu negdje unutar očekivanja da se rasprši između Osijeka, Slavena, Gorice i Lokomotive. Od Rudeša ne očekujem ništa.

Sad, kako sam pisao, ako ih pojede europa, moglo bi biti i manje, ako se pak uspješno snađu, taman će biti unutar ovog očekivanja.
  • crophantom
    7.4k
    kaj nije 108 bodova u igri? :sweat:

Moraju 39 izgubiti onda.

Mislim da im se nece ponoviti katastrofalna igra u derbijima od prošle godine, nek samo imaju 1 pobjedu vise protiv nas i Rijeke, oni su preko 72 boda, ako ostalo zadrze na razinu prosle godine, a ne vidim razloga zasto nebi.

Kadar im je sad sasvim dovoljno širok da pokriju tih 6 kola Europe.

Za 72 boda treba 18 po krugu, odnosno 9 izgubljenih po krugu. Za sad su na 5 izgubljenih u ovom.

Edit: mislim da ti to sto su oni bolji, a liga losija nego lani, kompenzira Europu.
  • Warrior
    201
    Imaju kompleks Rijeke vise nego nas, tu ocekujem da ce izvuci maksimalno bod.
  • vjeko1701
    29.3k
    Točno, 108, lapsus. Al da, otprilike je to to.

S tim da računaj da je minimalno 6 kola, realno sa 7 bodova imaju šansu proći dalje. Al ajde da je tih 6, to je 6 kola u praktički jednom krugu prvenstva. Da je raspršeno kroz dva kruga vjerojatno ne bi imali problema, al u jednom krugu znači da igraju 6/9 utakmica u ritmu dva puta tjedno i to ih čekamo prvo mi pred Ajax pa onda Varaždin i Istra. Općenito drugi i treći krug prvenstva nižu 4 najteža protivnika u nizu, Rijeka, mi, Varaždin, Istra.
  • Markelo
    3.9k
    Od 10.10 pa do 24.10 je neko prvo prolazno vrijeme za ovu sezonu. Imaju tu baš teških utakmica. Tu ćemo vidjet di su oni a di smo i mi..
  • vjeko1701
    29.3k
    Na kraju dana, mislim da se ne trebamo previše obazirati na to di su drugi. Na pola prvenstva trebamo ciljati da prebacimo 41 bod, na kraju prvenstva da prebacimo 84 i to je to. Sa takvim rezultatom, sigurni smo.
  • joesimunic
    587
    Zebić doktor nogometa za ostale iz obrane Rudeša u to sam uvjeren.
  • crophantom
    7.4k
    bumo vidli, ja sam uvjeren da im Europa ne bude toliki problem. Kad je derbi imamo i mi Europu, Rijeku hvataju prije pauze, tak da to ni nema veze s Europom.
    Varaždin im je doma, a Šafine trupe i nisu nekaj u gostima.

Problem ce im biti u drugom krugu da, ali u 3. Krugu na pocetku ionak nemaju Europu.

Ugl, da se moram okladiti s nekim, reko bi da idu na raspon id 72 do 76 bodova.

Za nas bi reko 86 do 90.
    S tim da je nama ključ ne pretjerano pasti u derbijima ove sezone u odnosu na lani.
    Ne ocekujemo 3 pobjede i remi protiv Hajduka i bez poraza protiv Rijeke mozda, al ne smije se pretjerano pasti.

Ugl, stvarno nisam impresioniran ligom ove godine kao sto mozes zakljuciti. :grin:
  • Jos-Optimus
    13.2k
    pa izjavio si u kontekstu naseg trenera kako si pricao o njemu, a onda valjas da nije za nas. Nebitno. Samo kazem da je on ista stvar kao i ostali u HNL, ni gore ni dolje
  • badjibadara
    10.6k
    U prvoj ekipi Lokse Čabrajić i Čabraja, dok Slaven sa klupe vodi Čabraja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.