• ElDorado
    14.3k
    I što može pričati s igračima
  • Noel
    24.5k
    Oni su sad u dobrom nizu i imaju dobar raspored. Ne razumijem sad ovo ponavljanje jedne te iste rasprave oko Hajduka jer vode protiv Rudeša. I da nisu u dobrom zaletu i dalje bi bilo za očekivati da će ih dobiti. Dobit će i Slaven doma iduće kolo, valjda se neće opet ponavljati ove rasprave...vjeko1701

Tebe pamtim iz prošle sezone i sigurne tvrdnje na početku sezone da je Hajduk opasan i da ide na kraju na 75+ bodova u sezoni.. Valjda nećeš i ove sezone isto tvrdit..
  • fakin
    6.1k
    Garcia je jedini trener koji se obracunao s livajom i sad mu bog baluna sjedi na klupi i ulazi svaku tekmu zadnjih 10 min.
    Sto mislite jel bi se kovacevic mogao obracunati s glavnim nasim igracem?
  • ElDorado
    14.3k
    ali je imao podršku SDa u tome
  • Milki1
    56
    da dok je Graf a kad je bio Vucevic nije imao podrsku kljucna razlika.
  • Noel
    24.5k
    Garcia je jedini trener koji se obracunao s livajom i sad mu bog baluna sjedi na klupi i ulazi svaku tekmu zadnjih 10 min.
    Sto mislite jel bi se kovacevic mogao obracunati s glavnim nasim igracem?
    fakin

To nema veze sa Garcijom. Uprava kluba je naredila da Livaja mora bit šikaniran. Razlog su dugovi prema onome koji je sponzor za Livaju a to je Bogdanović. Sve je povezano sa tim.
  • 433
    15
    mislim da je klub prije taj koji bi se trebao obračunati
  • rioda
    18.3k
    Raspored im nije mogao bolje doći u ovom trenutku, Rudeš i Slaven, garantiranih 6 bodova za pumpanje euforije. Onda slijede dva derbija i europski ritam pa će se ipak znati malo više o kvaliteti Hajduka
  • Warrior
    201
    Garciji je uspjelo da i antitalent Bamba izgleda kao igrac ove sezone.

p.s. Je li vam zao sto nismo isli po Soticeka?
  • tp1997
    3.2k
    Ovaj Saho skače kao kad u crtiću lik preleti rub litice pa lamata rukama da pokuša letjeti

Jebote lik ne zna ni skočiti, dugo tako trapavu kreaturu nisam vidio

Je li vam zao sto nismo isli po Soticeka?Warrior

U kontekstu našeg prijelaznog roka, da. Nije nešto posebno, ali u odnosu na ono što mi trenutno imamo na krilima, ladno prva postava
  • vjeko1701
    29.3k
    Ne, kao i zadnji put kad si to išao vadit, napisao sam da izgledaju ko ekipa za 72-75 bodova, znači tih 75 maksimum maksimuma, nikakvih 75+. Imali su na kraju 68 bodova kaj je u dometu moje niže procjene od 72 pošto su zadnjih 7 kola igrali prek pol k*rca. Eto, nisam računao na to.

Ove sezone ovisi o tome kolko će ih koštati europa. Ako se tu snađu, mogli bi biti oko 70 +/- 3 boda, ako ih taj ritam poždere, bit će oko 62 +/- 2 boda.
  • Blueshadow86
    5.6k
    Je li vam zao sto nismo isli po Soticeka?Warrior

Nije mi žao, nego mi je drago što nismo.
  • Diavollo094
    324
    Kako je vamo hrpa jedva dočekala da igra malo loše krene pa da počnu izlaziti iz rupa
  • crophantom
    7.4k
    ja sam radi kolicine klubova ove sezone koji su apsolutno za kurac ove sezone u HNLu uvjeren da oni obaraju svoj rekord od 72 boda.

Jednkstavno tu ima previše free bodova (Rudes, Belupo, Gorica, Lokosi).

Mi cemo preko 85 ako cemo derbije odraditi kako spada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.