• CastAway1986
    6.5k
    Nisam siguran ima li Šotiček mjesta u našoj momčadi sada ali pricati da je panj jer je otišao dolje i što nekad prije nije dosao u Dinamo je bezvezno..
    Sasvim korektan igrač s još puno prostora za napredak ,duplo vece im pojačanje od klauna Rebica lani..
    Dalje ,vidjet cemo koliko je sposoban Garcia i ekipa kad krenu igrati u malo zgusnutijem ritmu, a usporedbe s Kovom ne stoje jer ga je Kova svaki put dosad nadmudrio i nadigrao..
  • dmil
    1.6k
    pa igrali su vec euroske + hnl ovo ljeto, nije da ce im zgusnut raspored biti nesto novo, a sad su i doveli dosta igraca za pristojnu sirinu

samo da se ogradim, bolji smo od njih, osvojit cemo hnl da mi nebi nepotrebno netko nakacio na komentar
  • CastAway1986
    6.5k
    igrali su ali je pocetak sezone gdje su još svjezi, vidjet cemo ih s vremenom!
  • hb1
    877
    Ne mogu vjerovati da Mirka Marića nema na mapi zadnjih godina, vjerojatno je napravio lovu po Italiji ali sve je nešto sitno nastupa, bio je stvarno moćan i zanimljiv špic, mislio sam da će više postić u igračkom smislu.
  • Ivdzo11
    11k
    Treba mu vremena. On je šest mjeseci bez treninga. Lagano pokušava raditi neke stvari s momčadi. Moramo biti pažljivi, ali pokušat ćemo ga što prije osposobiti, pogotovo što igra na poziciji na kojem uvijek treba igrača.

Dendoncker
  • Matija1711
    47
    Uzel bi Soticeka pored Hoxhe i Orsica 100%
  • rakurs
    3.4k
    Peternac veli da bi htio Mudražiju. Mislim da bi im bio najbolji igrač da dođe. Kako god, nadam se da nekam ide.
  • Mr Anderson
    21.9k
    U prvoj ekipi Lokse Čabrajić i Čabraja, dok Slaven sa klupe vodi Čabraja.badjibadara

Jesu njih trojica rodbinski povezani? Čabrajić je najmlađi i najmanji pa zato nije Čabraja?
  • eol12
    1.1k
    Šoticek me ugodno iznenadio, makar velim njihove igrače izbacuje sustav, nema tu neke ekstra kvalitete, pričekajmo kad prođu utakmice s rijekom nama i usput obveze u Europi, ako će izgledati i dalje tako onda će biti ovo gusta sezona jer za sad to stvarno solidno izgleda, nerado priznajem
  • Mr Anderson
    21.9k
    5-6 članaka na stranici SN o pobjedi Hajduka protiv jadnog Rudeša..Kaj ak slučajno dobiju nekog u Kornfleks ligi. Neće se moći živjeti. Ovaj već priča da ima nekoliko igrača za Vatrene.
  • ZgDLions
    2k
    Skidam kapu svima koji su Hajduka gledali.
    Bilo je toliko tekmi da se nije dalo popratiti, a ekipa gleda bile.
    Olmo dvije asistencije u pobjedi.
  • rakurs
    3.4k
    Otvorim te SN i vidim 3 članka po kojima ispada da je ovaj hajduk svemirski brod naspram svih u ligi. Kad mučno pobijede, onda pišu da su najbitnija sva tri boda i slične stvari, a kada mi pobijedimo kao jučer onda se javlja Krušelj s onim idiotarijama. Jebeno nevjerojatno kakva različitost u izvještavanju, koliko god razumio da nisu isti standardi za nas i njih, SN prednjače u ovim proljevima.
  • Sibirski plavac
    10k

Već vidim za mjesec dana naslovnice nakon Ajaxa- "ČUDO, BIVIŠI PRVAK EUROPE PAO U GROTLU POLJUDA."

Srećom to se neće desit. Mislim na pobjedu njihovu. Ne sumnjam da čak da ih i Ajax osramoti biti će naslovi tipa "Hajduk se hrabro postavio protiv Europskog velikana. Tribine na kraju utakmice pozdravile hrabru momčad Gonzala Garcije."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.