• Davieboy86
    1.5k
    Tocno u sridu. Dakle, dok god mi netko smisleno ne odgovori koji su tu uspostavljeni Dinamovi mehanizmi u igri, jel igramo visoki pressing ili srednji tj. niski blok, zasto ne igramo okomito, zasto nam je povratna tranzicija za povracanje itd itd nemamo sto dalje raspravljati( nije upuceno tebi nego opcenito). Mario da nije dobio Thun onaj crveni budimo realni bi bio vec bivsi.
  • Guzy91
    14
    Ja bi se opet kladio da bi Bjelica i sa ovom ekipom proso Viking.
    Uvjeren sam da bi on to slozio i prosli bi na rezultat.
    Ne kazem da je on najbolji izbor i nije to vise onaj Bijelica sa onim timom iz 1 mandata.
    Ali za Kovu je svemirski brod
  • modri-kibic
    2.1k
    Mario da nije dobio Thun onaj crveni budimo realni bi bio vec bivsi.Davieboy86

Da je Petković zabio Lokomotivi bili bi prvaci. Ali nije.

Idu mi na kurac više to kaj bilo kada bi bilo.

Ja baš mislim da bi pravi posao napravio Canavaro da se igračima treniralo. Igrači bi nakon Dinama mogli komotno ići odmah u najbolje klubove lige 5 zbog njegovog kondicijskog trenera koji bi od njih napravio zvijeri. Ali nije im se treniralo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.