Frizura Robija M
Sve ostalo je wishful thinking. — DiddyGuela
BlueDD
emilperska
Bjelica i Vaha jedini su u Dinamo dosli sa iskustvom vođenja kluba u LP. I to znaci puno ako cemo pricati o iskustvu pa i o renomeu kod navijaca. Nije isto kada ti dođe netko takav ili kada ti dođe nekakav HNL trener sa pricama o nekakvom iskoraku u Europi.
Dinamo ako zeli dugorocno graditi rezultat u Europi mora angazirat trenera koji u najmanju ruku ima iskustvo treniranja na tom nivou.
Sve ostalo je wishful thinking.
Usput receno i jedan i drugi su dobili nogu kada su postali vece zvijezde od samog Z.M. sto im ovaj nikako nije mogao oprostiti. — DiddyGuela
DiddyGuela
Dudu
Lihtmašinac
Kova, moju podršku Mario imaš i dalje. — FazeN
Ali ako klub odluči "povući okidač" i napraviti promjenu, ne bi mi zasmetalo, čak mislim da je pravo vrijeme za to. — FazeN
Noel
Ali fanatično bapsko pretjerivanje u negativnostima, bijedničko huškanje izmišljotina, ovdje konkretno da trener navodno ne vidi kako stojimo na terenu i da navodno ne zna komunicirati s igračima — Lihtmašinac
Kujtim Shalla
03:40.
Skoro je točno 4 ujutro dok uzimam mobitel u ruke i moram priznati, jako sam razočaran onime što sam gledao prije nekoliko sati protiv Gorice. — FazeN
El Madrigal
Schpatz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.