• Shimano9
    70
    Bravo! I rekoh već pederi koji nisu mogli ništa nego završiti u sportskom novinarstvu, niže je jedino ono pićkasto žutilo i tračevi, pa se sad frustriraju a pojma nemaju i truju labilne i naivne. Kova nit je pička nit je uplašen, on ima nastup kakav ima, al već smo čuli kako on itekako zna zagalamiti i posvađati se. No njegov stil je da ekipa bude mirna, i to je imao dok nisu ispali, a realno i dok ga klub nije oslabio i ostavio bez drugog i trećeg najboljeg strijelca po krilima. Oršić izgleda očajno, a drugi još nisu ni krenuli kako treba nit ulazili.

Ono što ja očekujem je da sve te šupke iz medija i ostale demantira već u sljedećem kolu. Jer rekao je da nisu trčali dovoljno, posebno s klupe (to sam već rekao za sve osmice), i da će imati razgovor da tako ne ide, znači zna i radi se na tome. Uz podršku Bobana, to se već u sljedećoj tekmi vidi 100%, posebno ako mu zaigra netko od ovih koji su došli i pojača konkurenciju. Čovjek ne gubi, a pretprošle godine smo mijenjali trenere ko na traci i znamo ishod, a vidimo i Jakira kojeg se otjeralo i pljuvalo jbt. Čovjek je oborio rekorde golova s novom ekipom i osvojio sve uz prolaz skupine i pao na jednom crvenom kartonu nepromišljenog klinca. A ispadanje od Vikinga je tragikomično kad ti igrači i sudac poklone 4 jbna gola, a ti fulaš zicere, trener kriv? ma daj jbt...

Al on nije zabavan, on se ne svađa s novinarima, on je fin, on nema afera, o ćemu pisati?? Mrze ga jer nije zanimljiv. a mi uživali u tom nogometu s puno golova, ponavljam, rekordi jbt. a ne nenadovim (eno ga prodaje se po svim podcastima i medijima nemilice pa ne ide) bunkerima i gola dva, fuj i zastario nogomet zato ni nema posao, jbš prolaze kad je gadno gledat. no on je novinarima draži onakav prgav, i elokventan i sve te populističke stvari.

Na kraju, paradoks, pljuju se igrači, ne valja skoro nitko u ekipi osim dva tri, a onda trener kriv. pa jbt il je jedno il drugo, il je ekipa top pa trener nema pojma, il smo gadno osakaćeni, posebno dok ni golman nije došao. Pustite ga da radi, jedan kiks koji smo rekli kako i tko je kriv i koliko osakaćen pred utakmicu sezone. Dok god ga ekipa slijedi ima moju podršku, a sad ćemo vidjeti jel tako, ja sam uvjeren da je, koliko god bili poljuljani ovim ispadanjem, a jesu. I to mu dajem na teret, on mora dići ekipu, to je posao, sad ćemo vidjeti
  • Makedonion
    358

Upravo to. Vrijeme je da Kova promijeni stil i doda malo vise autoriteta. Ne znam jel to uopce i moguce obzirom da im je posljednjih godinu dana bio prijatelj.

Samo se nadam da igraci nisu izgubili povjerenje i u trenera jer izgleda kao da su svi izgubili na samopouzdanju ukljucujuci i njega.
  • Shimano9
    70
    Još jedan insajder koji zna kakvo je stanje u svlačionici kako on s njima priča. :rofl:
  • Georg Koch
    8.2k
    nitko ne spori da je dobronamjerna kritika ok, uostalom u postu pise kako je niz segmenata igre morao biti bolji. No ovo huskacko trovanje, ciljano...vec poljuljane atmosfere treba zaustaviti.
  • Makedonion
    358
    na celu mu pise tko je, kakav je, i kako gradi odnose s ljudima
  • Shimano9
    70
    Strašno, zajebo si i C.G. Junga koliko si moćan psiholog, iz par tv kadrova sve znaš, kapa dolje majstore. Jedino me buni kako je takve rekorde obarao a tek došao i dobio novu i mladu ekipu, al jbš brojke, ti s čela čitaš bolje nego ciganka iz kave
  • Makedonion
    358
    Jedino me buni kako je takve rekorde obarao a tek došao

e jebiga, malo bolje citaj ljude pa nebus zbunjen
  • Shimano9
    70
    Ma ne mogu se ja nositi s tobom, cijela čerga ti zavidi i pjevaju o tvojim moćima u dugim ciganskim noćima. Svaka ti...
  • Makedonion
    358
    nisam to znao. Uljepsao si mi jutro. Vozdra
  • Shimano9
    70
    Ma sve ok malo zajebancije, ništa strašno, da razbijemo jad i tugu nakon još jedne pobjede
  • deda
    48.1k
    Kako god dečki moji, mi smo od jučer 3 boda bliže obrani naslova prvaka.
  • Shimano9
    70
    Sad to prenesti šupcima novinarima koji su i prije tekme rekli pobjeda od 1:0 je kao poraz, pa se ti veseli sad kaj smo korak bliže i to ih boli
  • FelceAzzurro
    1.8k
    Kad je general Bjelica na jedvite jade pobjeđivao 1-0 onda je to ok valjda. Jel valja igra, ne valja, ali ajmo mi uzeti jos 6 bodova u prvenstvu do pauze, to je najbitnije. Svi se čude posjeti, pa i u 2005.-2008. razdoblju nije bilo ništa više, dapače čak manje. S obzirom kako je na sličnim tekmama bilo po 2-3k ovo je super.
  • Sajla
    23.8k
    Mi smo u nizu od 3 frustrirajuće utakmice -Viking, Istra, Gorica - ali istovremeno je to niz poraz, remi, pobjeda (što ima smisla jer se i radi o opadajućem slijedu kvalitete protivnika). Htio sam da razmontiramo Goricu nakon tjedan dana pripremanja, ali ništa. Nešto se mora promijeniti i ovo mora krenuti na bolje.

A bolje će biti i navijači će biti zadovoljni kad clean sheet ne postignemo tako što će golman skidati zicere, a protivnik još tri šanse promašiti, nego kad nam mreža ostane netaknuta jer nismo protivniku ništa dozvolili. Možeš pobijediti 1-0 i da svi idemo sa stadiona ljuti, a možeš s istim rezultatom kući pjevajući jer si od prve minute siguran da nam ništa ne mogu i to se potvrđuje u sljedećih 90. E, to želim i očekujem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet