• Zagi
    19k
    Napravili smo uspješnu rekonstrukciju gotovo cijele momčadi potrošivši koliko ono , 17m ?
    Zamislite samo potencijal sa 50-60, a temelj ovaj puta već imaš.

Baš nimalo se ne brinem.
  • crophantom
    7.4k
    pa dobro, necemo potrošiti to sve.
    10-12 milja ce ti biti da pokrpaš rupu od ove godine, a neki vrag trebaš za kamp, oko 25 milja ce ti opet trebati od transfera da si pokrijes iduću godinu, znaci imati ces 10 do 15 za ulaganje (kaj je i dalje ogromna lova), ne 50 ili 60 :sweat:
  • Zagi
    19k
    Joj, dobro. Nije da mi mozemo odgovorno potrošiti 60m eura (plaće bi nas pojele kroz koju godinu) sve i da ih imamo.

Poanta je da temelj imamo i da će biti relativno lako graditi na njemu.

prezivjeli inicijalnu čistku
    dinamo-2627.png

temelj iduće (ako se prodaju Domi, Stojke i Beljo)
    dinamo-2728.png

Otkupio sam Kotarskog i doveo sam si Vrbu, za svoj gušt.
    Još na to imaš za 3 "Belje" .

ilitiga, kak sam gore napisao
    Baš nimalo se ne brinem.Zagi
  • Crni86
    24.1k
    izgubio ti se ivanusec

A misljenja sam cak da ce kvarcov uc u prvih 11 do kraja ove sezone. Ocekujem i dodatnu kacinu eksploziju

A onda je pitanje samo spice, odnosno sta ce biti s Brumadom
  • Zagi
    19k
    izgubio ti se ivanusecCrni86

Potpuno si u pravu. Zaboravio sam.
    Eto , još jedna pozicija popunjena (bilo da je to na /// lijeve osmice ili umjesto Hoxhe koji će isto tako donijeti ekstra lovu na onu cifru).
  • Zagi
    19k
    A misljenja sam cak da ce kvarcov uc u prvih 11 do kraja ove sezone. Ocekujem i dodatnu kacinu eksplozijuCrni86

Mozda. Prerano mi je za sud.
    Pozitivnih 30ak minuta ali ako je to dovoljno, Kačavenda je definitvno u prvoj pored njega te nam pojačanja niti ne trebaju.
    osim u napadu.
  • vjeko1701
    29.2k
    Po mom viđenju, Ivanušec je upravo programirana zamjena za Stojketa. Sad ima pola sezone-sezonu da se sredi i uigra nakon čega preuzima.

Također se nadam da bi se do kraja polusezone Kravtsov mogao pokazati kao pojačanje u vidu dodatne 6/8 i u tom slučaju, vezni red za iduću sezonu je više manje tu. Moguć neki povratak u stilu Vrbe ili nekog nama poznatog igrača al to je to.

Napadač, tu ćemo na zimu vidjeti kaj je s Brumadom i onda vjerojatno kroz proljeće polako ubacivati u sastav. Ako neki transferi ispadnu sukladno očekivanjima, mi bi ova tri trasnfera mogli dočekati poprilično pokriveni i onda ostaje novca da se proba ubosti neka klasa više na jednoj od ofenzivnih pozicija.

Do ljeta također očekujem trasnfer Valinića, ili kao dokazanog igrača za ok novac ili kao promašaja. U tom slučaju, vjerojatno će trebati novi udarni desni bek.
  • dzno
    51
    Imamo i Aleksa Stojakovica naprijed uz Prevljaka i Brumalda
  • rokikaciga
    17.9k
    Noa nije dovoljno dobar za HNL ali zato ide u Premiership kod Jakira :lol:
  • Zagi
    19k
    Baš sam to htio pitati. Jesmo mi na kraju definitivno kupili i Brumalda i Stojakovića?
  • vjeko1701
    29.2k
    I da, zadnja stvar, Filipoviću ističe ugovor na ljeto. Ne bi se čudio da na tržištu gledamo nekog drugog da bude drugi golman.
  • Zagi
    19k
    To su sve kozmetičke promjene.
    VAlinčić,Goda, Filipović, Lisica, Hoxha, Topić se mogu zamjeniti da to niti ne primjetimo.
    Neku lovu će donijeti, a adekvatne zamjene neće koštati više.
  • vjeko1701
    29.2k
    Možda, al Goda ima veliku prednost da upada u kvotu club-grown. Mislim da je on siguran kao zamjenski lijevi bek još neko vrijeme.

Ne vjerujem da će se produživati sa Filipovićem, vjerojatno bi to već napravili da smo planirali tako da tu možda sleti neki iskusni 30+ golman koji će doći kao rezerva. Mogu vidjet Zeleniku u tom slučaju ako se ne izbori za status prvotimca na Cipru. Veliki plus njemu bi također bio status club-grown igrača.
  • rokikaciga
    17.9k
    drugi golman u svakom slucaju mora biti club home grown da ne trosimo jedno mjesto na rezervnog golmana.
  • vjeko1701
    29.2k
    Slažem se, al nemamo tu baš puno opcija. Baš sam išao proći po listi naših bivših golmana između 25 i 34 godine i jedino tu upadaju Zelenika i Kahlina. Horkaš u nekom divljem raspletu al on je kvaliteta za prvog golmana i sigurno neće doći iduće ljeto.

Ima par mlađih kao Zadro koji je trenutno u Arisu, možda Krkalić koji je u Ilvesu, Josipović iz Gorice i to je više manje to. Svi ostali su niželigaški igrači.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.