• Filip B
    501
    Mene samo zanima di je puklo s Dinamom?Wallace99

Mislim, zena mu je radila direkt pod nasmrkanim bjeguncem u agenciji, a punica u klubu pod nasmrkanim bjeguncem. Mozda je obiteljski pogoden nestankom nasmrkanog bjegunca iz kluba?
  • Wallace99
    114
    ima smisla, sam zakaj smo mi onda kraj tolkih pravih Dinamovaca u povijesti, onaj teren nazvali po njemu? A i one objave u španjolskim novinama da se vrati, baš bruka.
  • vjeko1701
    29.2k
    Jer, i da ponovimo po ne znam koji put, je imenovanje tog pomoćnog terena išlo preko one neke platforme di su ljudi glasali.
  • Profesor Baltazar
    224
    Mislim da se adresira na krivu adresu. Novi izbornik je Bilić i on je s Lukom prethodno odradio razgovore i na njegov nagovor Luka će igrat i dalje. Pa ne gura se on sam, čovjek s tolikom karijerom i godinama sigurno to ne radi. Znači osoba za pitanje je Bilić koji ga očito vidi u planovima.
  • KtcGoat
    7.6k
    Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, bit će na popisu igrača koji će izbornik Slaven Bilić objaviti u ponedjeljak za utakmice protiv Češke, Španjolske i Engleske u #NationsLeague! ©️

⬜️ Modrić je izborniku Biliću i predsjedniku HNS-a Marijanu Kustiću potvrdio da ostaje na raspolaganju hrvatskoj reprezentaciji u novom izdanju Lige nacija. Nastavit će se tako legendarna reprezentativna karijera igrača koji je u 202 nastupa za Vatrene ostavio neizbrisiv trag i vodio Hrvatsku do najvećih uspjeha u povijesti.

"Naravno da me izuzetno raduje ovakva Lukina odluka jer svi znamo što on predstavlja i znači za Hrvatsku na terenu i izvan njega. Posebno me veseli što ćemo nakon 14 godina opet raditi zajedno i dijeliti snažnu ambiciju da Hrvatska bude kvalitetna, uspješna i ravnopravna s najboljima na svijetu" Izbornik Slaven Bilić
  • Wallace99
    114
    a i oni sramoćenje s #imalo bi smisla su ljudi izglasali?

ovo da ga je Bilić nagovorio, malo sutra. Zna se da je morao s njim obavit razgovor, ali sigurno se nadao da će se oprostit.
  • vjeko1701
    29.2k
    Tebi je sramoćenje, drugima je PR. Kako tko odluči gledati na to.

U odnos Bilića i njega neću ulaziti jer o tome ne znam ništa. Definitivno neću donositi čvrste zaključke na temelju osobnih pretpostavki.
  • miro
    9.8k
    najbolji hrvatski sportski novinar
  • Crusades
    25.8k
    Sve iznad 15-20 min za njega je bespotrebno silovanje nogometa i reprezentacije. I to zavisi o kontekstu utakmice. Ako ganjamo rezultat onda ni to.

Nevjerojatno da čovjek ne zna kad je dosta. Dajte mu kaj god želi, nek repkin kamp nosi njegovo ime, državne počasti na oproštaju, ali dajte krenite stvarat ekipu za budućnost.

Kovi će se potrefit da je cijelu karijeru ovaj s njim u repki.
  • ZG plavi 01
    590
    Vice jedini kao i uvijek u sridu
  • Gringo
    1.3k
    Nešto kao onaj gost koji ne zna kada je vrijeme za otić..
  • ElDorado
    14.2k
    Poštujem Bilića ali stvarno ne razumijem niti njegovo nagovaranje niti ovu odluku. Stvarno bi bilo dosta. Bravo Vice!!!
  • KtcGoat
    7.6k
    A ja mogu skuzit zasto, ali jedino ako je u nekoj umjerenoj ulozi kao sto je Vice rekao. Stvarno NE BI IMALO SMISLA da igra punu minutazu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.