• Filip B
    500
    Mene samo zanima di je puklo s Dinamom?Wallace99

Mislim, zena mu je radila direkt pod nasmrkanim bjeguncem u agenciji, a punica u klubu pod nasmrkanim bjeguncem. Mozda je obiteljski pogoden nestankom nasmrkanog bjegunca iz kluba?
  • Wallace99
    114
    ima smisla, sam zakaj smo mi onda kraj tolkih pravih Dinamovaca u povijesti, onaj teren nazvali po njemu? A i one objave u španjolskim novinama da se vrati, baš bruka.
  • vjeko1701
    29.2k
    Jer, i da ponovimo po ne znam koji put, je imenovanje tog pomoćnog terena išlo preko one neke platforme di su ljudi glasali.
  • Profesor Baltazar
    223
    Mislim da se adresira na krivu adresu. Novi izbornik je Bilić i on je s Lukom prethodno odradio razgovore i na njegov nagovor Luka će igrat i dalje. Pa ne gura se on sam, čovjek s tolikom karijerom i godinama sigurno to ne radi. Znači osoba za pitanje je Bilić koji ga očito vidi u planovima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.