• hardek
    12.5k
    Pa to znači da bi mi mogli za Batija dobiti negdje između 10 i 20 milja eura ovisno za koliko se proda na kraju. Sa očekivanim prodajama Belje, Stojkovića i Sergia mi idemo preko 50,60 milijuna.
  • NitkoBitan
    38.6k
    Ma prodaj sve kaj valja iduce godine, ima da sami napravimo novi Maksimir!
  • Ljubo
    1.8k
    Kako bi fanovi jednog odbjeglog jugoslavenskog kriminalca rekli: “Bit ćemo puno ko brod!!!”
  • fakin
    6k
    imamo 15% na baturinu, realno tesko ce se prodati za vise od 50-60 mil. Da je i 60, to je na 15% to je 9 milja + 1 milja solidarnosti znaci max 10
  • hardek
    12.5k
    Ma prodaj sve kaj valja iduce godine, ima da sami napravimo novi Maksimir!NitkoBitan

Stari nisam ni ja za NK Računovodstvo ali ova trojica sljedeće godine sigurno odlaze. Jeben posao će biti nadomjestit ih, Belju bih rekao i nemoguće.

Nadam se samo da ćemo Vinlofa uspjet zadržat jer ako ovako nastavi i za njega će biti bolesno puno zainteresiranih
  • Ljubo
    1.8k
    Como ga ovo ljeto nije htio za 70 milja prodati, ako ovako nastavi ide za puno vise
  • rokikaciga
    17.9k
    imamo 15% na baturinu, realno tesko ce se prodati za vise od 50-60 mil.fakin

Como je odbio 70 milja ovo ljeto. Na kakvim si ti drogama? :lol:
  • fakin
    6k
    Je, Martin Baturina ce iz coma otici za 100 mil eur. To je ono bas realno. Eto vidjet ćemo uskoro
  • deda
    48k
    Maloprije sam ti napisao da od fonda solidarnosti imamo 3,75 znači ako ode za 50 milja imamo 1,88 m
  • Dzoni
    8k

Ne, evo otić će za 50 jer je eto tako fakin rekao.
  • deda
    48k
    A gle možda i završi karijeru tamo i postane legenda Coma.
  • NitkoBitan
    38.6k
    ali ova trojica sljedeće godine sigurno odlazehardek

Ako se ostvare prodaje Sucica, Baturine i Domingueza mi smo vec na 25 milijuna eura od transfera (i to samo od njih trojice, gdje su bonusi od drugih igraca a vec ce se nekog usecerit osim njih). Cak mislim ni da uz ulazak u EL kroz PO za LP ne bi bili prisiljeni prodavat. Jedino ak ti momci krenu Ivanusecovim putem i forsiraju odlazak pod svaku cijenu :joke:
  • Zvonkec
    620
    como traži 80 za baturinu, 55 su odbili ovo ljeto. Ak nastavi ovak igrat, pogotovo u cl dobit će 80
  • hardek
    12.5k
    Sve ja to znam ali onako realno gledajući ne vidim scenarij u kojem ostaju. Psihički se spremam da će otići a ako ostanu nitko sretniji od mene
  • vjeko1701
    29.2k
    Mi sigurno nećemo morati prodati sve, ali nekima je jednostavno iduće ljeto zadnji vlak za veći transfer i iskorak u karijeri. To je jednostavno tako, razvojni smo klub.

Ako se prodaju Šučić i Baturina, tu bi lako moglo biti od 15 pa sve do 20M u bonusima. Za Sergija, Belju i Stojkovića računam minimalno 35M.

Iduća sezona bi trebala biti financijski osigurana, veći izazov će biti nadomjestiti odlaske.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.