• Zagi
    19k
    nisam vidio ko je onako fenomenalno podmetnuo ćutuku loptu, ali svaka častwolfgang14

77, Zulfić
  • InteraGal MGC
    68
    Ali kako lopta oskače na travnjaku...horor

Stadion Brišće ima travu kao Santiago Bernabeu
  • InteraGal MGC
    68
    Dobar je i onaj njihov od 201cm, ne vidi se da je toliko visok, dobro trči nije da se gega...potencijal
  • vjeko1701
    29k
    Al ona njiva majko mila ja gledam druge lige pa mi zaostajemo bar 30 godina s infarstrukturom da jebeni HNS ne izdvoji svim klubovima bar po travnjak noviRoky

Niš ne znači ako ga ti klubovi neće pravilo održavati a po primjeru nekih prvoligaša, znamo da neće.
  • hardek
    12.5k
    Ovo što je Ćutuk odradio po ulasku u igru je za 5 utakmica hlađenja.

Čestitke klincima, Šivalec me se baš dojmio danas
  • Roky
    186
    ma razumijem i to ali izdržo bi bar 5 godina ovo danas je za krumpir idealno
  • Jurki
    27.6k
    pa mi zaostajemo bar 30 godina s infarstrukturom da jebeni HNS ne izdvoji svim klubovima bar po travnjak noviRoky

Eh kad bi hns manje delegacije vodio na svako putovanje, kad bi bilo manje ekonoma reprezentacije, uhljeba u savezu, prijateljice noci manje racunale i "kreč" bio jeftiniji.. onda bi mozda i investirali nekog vraga u terene.. ovak su i njive dobre.
  • Orc123
    17k
    onda napravit terene s umjernom travom i tjt....bolje svakako nego ovo sranje....bio u nedjelju na 2. Zupanijskoj pa je twren cak izgledao bolje od ovoga...ovo je sramotno danas bilo.
  • Roky
    186
    ak je njima cilj da nam nogomet napreduje ili je cilj njihova guzica daleko cemo dogurat...
  • vjeko1701
    29k
    Ti travnjaci traju 5-6 godina uz dobro održavanje. Bez njega su već za godinu dana u teškom k*rcu.
  • InteraGal MGC
    68
    Hoxha i Mudražija protiv Rudeša?
  • Crle
    1.4k
    Dobri su bili klinci danas. Šivalec super.
  • Georg Koch
    8.2k
    Ovaj Šivalec danasnji strijelac, pretpostavljam da je neki tamo rodjak ili nesto od naseg decka u Dinamu B - Gabrijela?
    Govorim jer citajuci komentare bas u ovoj temi prije tekme, mislio sam koliko je los da se baca u strelicarstvo, sada nakon tekme i upisa bih rekao da je Ribery :eyes:
  • dumitrumitu
    2.1k
    Po prezimenu je prije Sneijder.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention