• rokikaciga
    17.8k
    images?q=tbn:ANd9GcTpvEnON5pBWW-73zruvIHMF_mPLAnHxsFFMA14YneKqQ&s

Dobrodosao najbolje krilo HNLa :heart:
  • Ludovic IX
    12.7k
    s moje strane, ja nemam problem di je on igrao jer je lik profesionalac i iskreno, ni ne očekujem da on za godinu dana zavoli dinamo ko što ga volimo mi. on je tu da igra, i ako ima sreće da završi natrag u ligama petice a opet s druge strane , ima lovu koju je zaradio u arabiji da nije lakom za istu. (više nije )

s druge strane, nitko od nas se ne treba vezat za imena, niti odakle su došli. boli me briga jel je iz dinamove škole ili pjeva dinamove pjesme u slobodno vrijeme. mene ko navijača, zanima samo ono što pruža na terenu.
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    @Niko1986 nakon ZD podcasta potpisao za prvu momcad najdrazeg nam kluba :cool:
  • Mr Anderson
    21.8k
    Istine radi postoji priča da Dani zapravo nije prošao ljecnicki tj da se s njim islo svjesno u rizik pa u ugovoru postoje i određene klauzule oko toga. Da li je to istina ne znam. U svakom slucaju on nije dosao ozljedjen nego nespreman i najvjerojatnije se s njim radi kako ne bi doslo do ponovne ozljede (radi se nesto s nekom tetivom).ElDorado

Glavno da je meni forumski KGB odmah skočio na vrat jer sam se usudio sumnjati.
  • scooniepenn
    7.4k

U istom postu si napisao: "Dani zapravo nije prošao ljecnicki tj da se s njim islo svjesno u rizik pa u ugovoru postoje i određene klauzule oko toga. U svakom slucaju on nije dosao ozljedjen nego nespreman.
    Moram priznati da mi nije jasno što je od ovog dvoje. Jedno je oporavljenik, drugo je blaži Stojaković. A ako je istina da je došao ozlijeđen onda je to uz Stojakovića i Brumada treći ozlijeđeni ofanzivac kojeg smo doveli i moram priznati da ne znam nijedan klub koji je u jednom prijelaznom roku takvo nešto napravio.
  • rioda
    18.3k
    Rekao je Boban da svakih 10 dana ide na magnet, znači da je neka ozljeda u pitanju (bila)
  • Olmic
    5.9k
    Razumijem neke kolege koji sumnjaju da je dolazak Almene jer s Danijem nije bas sve oke. Mislim profilno dva jednaka igraca
  • hardek
    12.5k
    A ako je istina da je došao ozlijeđen onda je to uz Stojakovića i Brumada treći ozlijeđeni ofanzivac kojeg dovodi i mnoram pritnati da ne znam nijedan klub koji je u jednom prijelaznom roku takvo nešto napravio.scooniepenn

Brumado je potpisan i dogovoren i tek onda se ozljedio. Stojaković je došao ozljeđen ali na osnovu toga si ga manje platio. Znači klub je očito bio spreman odustati od posla ako Lokomotiva ne smanji potraživanja.

Sa Danijem je očito označeno da se isplati ići u rizik.
  • ElDorado
    14.1k
    jer navodno je ta ozljeda ponovljiva, tj jos u proljece je u njihovim medijima pisalo da su ga krivo ljecili pa ju je obnovio. Znaci fakticki nije ozljedjen ali se valjda nekaj tretira da se ne obnovi. Tak laicki receno. Došao je iz ozljede ajmo tak reći i sad se radi na tome da se potpuno sanira. Čim radi intenzivne fizičke vježbe nije ozljeđen.
  • scooniepenn
    7.4k

Ideš kako god gledaš sa svom trojicom u rizik, jer se vraćaju nakon ozbiljnih ozljeda. Posebno Brumado i Stojaković. Ispada kao da imamo fetiš na polomljene igrače.
  • Mr Anderson
    21.8k
    S tim da je kod Stojakovića to najmanje riskantno.
  • Archangel
    291
    A imamo očito. Evo i Stojković i Kačavenda bili polomljeni pa smo ih obnovili i jedan postao najbolji igrač več 6+ mjeseci a i drugi ima potencijala da bude još bolji sada kada se vratio
  • hardek
    12.5k
    Ispada kao da imamo fetiš na polomljene igrače.scooniepenn

Stojakovićeva ozljeda je koliko ja znam metetarzalna kost a to su imali i Sučić i Valinčić kod nas. Ne mislim da je to neki veliki problem ako nisi labilan kao Valinčić.

Brumado će biti veliki upitnik jer je kroz karijeru općenito imao problema sa ozljedama pa se tu slažem da je i taj posao rizik.
  • Paggini
    97.9k
    Doveli smo 10 igrača, ne uključujući Brumada koji još nije potpisao, a od toga su ozlijeđena dvojica, s tim da se s jednim išlo svjesno u rizik znajući da je ozlijeđen, a s drugim se ozlijeda otkrila na liječničkom, pa se dogovorila manja otkupna cijena s obzirom da ozlijeda nije teže prirode?

Kako je to fetiš točno? 2/10? ili eto, 3/11?
  • scooniepenn
    7.4k

Shvaćam, no Rodriguez nije jedini igrač s kojim na taj način riskiramo pa pokušavam shvatiti zašto nam je poslovna politika takva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.