• Droljo
    31.6k
    mozda si produzi boravak na MaksimiruCastAway1986

Nedajbože!
  • SanctaSanctorum
    548
    Dobre vijesti za dobro jutro, znači čekamo malo d da dođe. Prvotno sam bio neutralan oko njegova dolaska, mislim da je dobar igrač i da će nam pružiti ono što nam nedostaje s tog desnog krila, a to je zapravo opasnost. Sada, nakon ovih tovarskih prijetnji dečku, gašenja komentara, brisanja tih slika i najava kako će ga dočekati za mjesec dana, želim mu da postane nositelj igre i odradi sezonu života za nas. Samo jako, Ikere.
  • rokikaciga
    17.8k
    AJMO ZVONE NAJAVI NAJBOLJE DESNO KRILO HNL-A
    AJMOOOO
  • Zagreb1992
    3.8k

Može izbrisati sve slike ..štakor je bio i ostat će
  • Orc123
    17k
    Inace kolko cujem dwcko je dobivao gnjusne uvrede u inbox, zatrpali mu inbox!
    To ko da smo mi Sutalu zatrpali inbox i komentare sa gnjusnim uvredama. To je sigurno jedan od razloga da je izbrisao bas sve sa Insta o Hajduku. Ljudi moji, ovo je i biznis i samo nogomet ali kad to preraste u patolosku bolest onda nije dobro. Decko je odabrao sto je najbolje za njega. Uostalom tu ima svoje Spanjolce koje sigurno i zna i normalno da je odlucio sto je najbolje za njegovu karijeru. Donekle sam mogao shvatiti slucaj Hrgovic dole kad je dosao kod nas ali ovo ne mogu jer sto jedan klinac, Spanjolac zna o odnosu sjevera i juga, sta je to uostalom njega briga. To ko da ja zamjerim Kangi da je potpisao za njih ili Kaneko npr. ....teska glupost, a ovo brisanje svega je doslo ko ppsljedica ovih sramotnih napada na decka. Na kraju krajeva mogli su ga otkupiti i imali su tu mogucnost, sto nisu.
  • crophantom
    7.3k
    a kolko drame oko instagrama Španjolca kojeg realno boli kita i za Hajduk i za Dinamo i za Hrvatsku, da nije slučajno završio tu nebi nas na karti znao naći.

Lik je profesionalac, sa uvredama ili bez njih, jasno je da će obrisati slike s instagrama, kao što će jednog dana možda/vjerojatno obrisati naše.
  • Droljo
    31.6k
    Veli mi frend da je mali rekao 'u hrvatskoj samo hajduk' dok se opraštao dole i to mu zamjeraju.
  • Batigol
    201
    Tko im je kriv kada vole slusati bajke...
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    navodno nije ugrađena otkupna klauzula,to je problem
    I.to.jer je mi nismo htjeli staviti. Pravo otkupa imamo . Ne logično ,ali tako
  • ShanKu
    2.3k
    Almena, preporuči svom klubu Al Qadsiah kakvog igrača Dinama... Imamo niz odličnih krilnih igrača, fenomenalnih golmana, svjetskog stopera Domingueza..
  • vjeko1701
    29k
    Istu stvar i Antolić ponavlja na svom profilu jer zna iz "povjerljivih izvora". Klošari.

Ista je stvar i sa povečanjem broja zaposlenih koja se i ovdje spominjala. Svi oni imaju manje više isti narativ/informacije u isto vrijeme.
    Crle

Koordinirano zagađivanje. O tome pišem već duže vrijeme. Uvijek se odjednom pojavi neki narativ koji onda vrišti sa svih mogućih strana.

Kako nekima od uključenih nisu strani sudski procesi i prijetnje istima, možda bi se mogli zapitati dal tako nešto može sletjeti i sa druge strane. Ja bi se svakakvo na njihovom mjestu to pitao...
  • dMilan
    27
    Kaj nije Boban rekal da nema Posudbe bez Opcije Otkupa?
    Edit: mislim na ugradjenu Cijenu
  • pešća
    1.9k
    Em što su fizički slični em imaju slična prezimena, a igraju obojica krilne pozicije. Almenalo :fire:
  • FazeN
    8.2k
    Ajde da stvari počnemo gledati onakvima kakve zaista jesu i da jednom kažemo realno stanje stvari.

Nogometno školovan Španjolac koji je tek nedavno napunio 22 godine. Odličan u igri jedan na jedan, izuzetno opasan protiv postavljene obrane, igrač s ozbiljnim potencijalom i još hrpom kvaliteta o kojima se može pisati. Ali to je zapravo sad najmanje bitno.
    Naravno da će takav igrač doći u Dinamo.

Naravno da će izabrati klub koji redovito prodaje igrače u najjače lige svijeta. Klub koji redovito igra europska natjecanja, osvaja trofeje, na kraju financijski je zdraviji i jači te jednostavno ima neusporedivo veći domet i platformu za razvoj karijere.
    Uostalom, sam Almena je još početkom ljeta jasno rekao našima da želi doći u Dinamo. I eto, na kraju se upravo to i ostvarilo.
    Zato pustimo što tko laje s pričicama i nekakvim teorijama kak je i zašto došao ovdje.
    Realnost je vrlo jednostavna.

Mladi Španjolac od 22 godine, koji ima potencijal napraviti ozbiljnu karijeru, naravno da dolazi u Dinamo, a ne tamo gdje ti za transfer najboljeg igrača posljednjih godina u drugu englesku ligu treba posredovanje Bare.
    Neke stvari jednostavno treba prihvatiti onakvima kakve jesu.
    Iker, dobrodošao u najveći hrvatski klub!
  • Cagica111
    133
    tako je majstore
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.