• Shimano9
    65
    Ma gamad, i oni na SN isto, zato sam im kresao mater unaprijed nakon Vikinga, znao sam da je gamad jedva dočekala da pljuju, hrane se s tim. Ono, završio sam novinarstvo, nemam muda biti istraživački, nemam veze ili izgled za TV itd... idem ja u sportskog to je lagano. Nema veze kaj nemam pojma i nisam se bavio sportom, samo malo pljujem i klikaju. Žvaljavci svi redom lešinarski
  • ElDorado
    14k
    sve je moguce. Ali imaju oni i vjernu ekipicu ne brini
  • ElDorado
    14k
    U zadnje vrijeme sam se nekaj češće taksijem vozio. E kad nakon kukanja kak su u kurcu počnu srati po Bobanu i upravi i hvaliti krimosa. Nemoguće koliko među tom ekipom ima ritarda koji nista ne razumiju.
  • vjeko1701
    29k
    Ok, al baš to ponavljanje nekih stvari u kratkom vremenu na puno različitih platformi. Mislim, ne sjećam se da je to pisalo u nekom članku tolko nedavno znači da je svakako netko tko je to osobno čuo od njih ako već nisu oni sami.

Mislim, znam da ima i plaćenih bot farmi koje šire određene narative. Barem je bilo u ne tako davnoj prošlosti pod pokroviteljstvom bivših klupskih funkcionera. Al ovo oko Sergija mi je relativno nebitno u odnosu na priče kakve su se prije širile. Nema to toliku važnost da upregneš botove.

Igor Bišćan je bio vizionar.
  • Shimano9
    65
    Kad oni za sebe bestidno tepaju da su "Opinion makeri", znači znaju da imaju kao pastrir na ovce utjecaj, i onda ovako seru. A ukinuli su komentare, jedini način da ih bar malo sputavaš, iako su debelokožci očito ih je peklo. Nema nikakve odgovornosti, u jednom danu mijenjaju mišljenje i "vijesti", a kroz tjedan po 100 puta
  • criticus
    9.3k
    Možeš bit opinion maker, ali upiši u tražulici lesički sport nedjeljom i prođi naslove. Lik nije nijednu jedinu stvar točno rekao, peedvidio, opinionmejkao yea.

Lesički i bageri na Kranjči

Možeš tog izvuć koliko oćeš. Al on i dalje priča i dalje ga zovu i dalje ima istu samodopadnu facu. Zato jer ga boli briga. Samo buba i ljudi klikaju, njemu sjeda plaća i super. Kad ljudi prestanu klikat, a neće nikad, tad će i novinarstvo naprijed, neće nikad.
  • JMastermind
    1.8k
    Ekipa s pristupom Cometu, jel ima novosti? :lol:
  • ElDorado
    14k
    Daj više nek potpišu
  • Facke
    8.8k

Refresha se sakih 5 minot
  • rakurs
    3.3k
    - Brozović zato, prema svemu sudeći, čeka ponudu projekta koji će ga potpuno uvjeriti. Želi klub s jasnim ambicijama, važnu ulogu u momčadi i izazov koji bi mu mogao dati novi motiv u završnoj fazi velike karijere.

Mnogi spominju mogući dolazak u Juventus, Luciano Spalletti vrlo bi ga rado vidio u svojoj momčadi, posebice nakon fantastične suradnje u Interu. Je li to poziv kojeg Brozović tako željno čeka? Vidjet ćemo...

Naime, u nogometnim su kuloarima krenule glasine kako bi se Brozović, ako mu sve opcije propadnu, kao slobodan igrač mogao vratiti na Maksimir u redove Dinama! Sigurno je da bi Broz bio veliko pojačanje u veznome redu Dinama, ali treba biti realan i priznati da su te priče - barem za sada - na razini znanstvene fantastike. No, i veća su se čuda događala, tko zna...

Hoće li takav poziv stići do kraja prijelaznog roka, tek ćemo vidjeti. No jedno je sigurno – Brozović za sada bez puno razmišljanja odbija bogate ponude i čeka opciju za koju smatra da vrijedi pričekati.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/marcelo-brozovic-odbio-tri-velika-kluba-slobodan-je-igrac-i-ceka-samo-jedan-poziv-20260901

A mi se cijelo ovo vrijeme pitamo gdje je zamjena za Mišića...
  • vjeko1701
    29k
    A i ne znam kolko bi značio da dođe nakon prijava za europu.
  • CastAway1986
    6.5k
    Btw, Ivanušec ako dolazi onda Hoxha odlazi? Ili će i njega u vezu gurnutiShimano9
    Jeli vi pojedini prespavate par dana pa uskačete ovdje kao padobranci ili što ,ne kužim?! Pa par dana se piše na Zoni a cak je je jucer i Zvone rekao da ce Luka igrati u veznom redu ..
  • rioda
    18.2k
    Ivanušec na čekanju u Cometu, zahtjev za registraciju podnesen, čeka se da savez potvrdi.

ivanuesc.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.