• ElDorado
    14k
    Rosi prije svega. A napisao sam i zamolio nekaj. Al jebatga
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Index

"Pritom je naglasio da odabir igrača i konkretne taktičke odluke pripadaju Kovačeviću. Njih dvojica često razgovaraju o nogometu, nekad se slažu, a nekad ne, no Boban kaže da trener ima autonomiju pri izboru momčadi.

Upravo zbog toga odbacuje kulturu stalnog mijenjanja trenera nakon nekoliko lošijih rezultata. Podsjetio je da je Kovačević u dugom razdoblju izgubio vrlo malo utakmica te poručio da Dinamo ne želi mijenjati trenere "kao čarape". "
  • mrgud
    891
    Mogao bi Kova tražti Zvonu da mu dovede Gregurinu u stožer sada kada je dobio otkaz
  • ruicosta
    402

Kaj da ti velim, skuzio si me. Drago mi je da imas toliko slobodnog vremena pa si istraživao.

Idem sad u miru pojesti sendvič kaj su mi iz središnjice dali za postove na forumu. Hvala
  • ElDorado
    14k
    Nakon svih izmotavanja ovo ljeto, često i opravdanih, sada je sve na ovom gospodinu. Ne vidim mjesto u momčadi koje sad nije kvalitetno popunjeno na razini koja je naravno u skladu s našim mogućnostima. I Boban je novinarima rekao šta najviše zamjera. Sve to o čemu smo ovdje već potrošili stranice i stranice. Ajde Kova dokaži se!!!
  • austrijanac
    13.6k
    Iskreno ja vidim dva izlaza iz ovog svega.

a) nema iskoraka do zime, pustit ce se njegov ugovor da istekne na ljeto jer HNL bi trebao biti minimun/lagano za osvojit

b) iskorak i produzi mu se ugovor na zimu.

Dosta prica je bilo zadnjih par dana, ocigledno je da mu je ovo sad biti ili ne biti.
    Ima odlicnu ekipu sad, i sam je napredovao, te mu zelim svu srecu da i sam napreduje u ostalim segmentima.
  • Droljo
    31.6k
    On kad izvadi desnog beka pa ubaci špicu te u tom trenutku prijeđemo na 352 (ukoliko utakmica i rezultat to traže) i mi nakon toga izgledamo smisleno tad će kova dobiti smisao na našoj klupi. To mu je najjednostavnija operacija gdje nam krila postaju wingbekovi a lijevi bek treći stoper. Mislim da se takve stvari uigraju u pionirima lako.
    Mi gubimo i on promjeni oba beka i uvede dva nova beka (što je najluđe to mu i prođe). Zatim krilo za krilo i idemo napadat.
  • marcio amoroso
    53.8k

Podcjenjuješ energiju, a precjenjuješ suhi raspored na terenu. Možeš ti sa sistemom 4-3-3 napuniti protivnički šesnaesterac i imati šansu za šansom, a možeš i sa sistemom sa dva napadača ostati bezopasan. Da je to tako lako kako vas nekolicina zamišlja trener bi mogao biti svatko.

Aha, dolazi nam jači protivnik i idemo u 5 nazad. Aha, dolazi nam slabiji, idemo sa dva napadača. Kako da ne.
  • Droljo
    31.6k

Nisam rekao da je lako. Samo sam dao jedan primjer od milijun taktičkih opcija koje naš trener, u pravilu, ne koristi. Nisam ulazio u to da nemamo povratnu trku, da nas pretrči svaka druga ekipa sa kojom igramo itd.
    Sad bumo videli, ima čistu situaciju pred sobom. Jeben roster, dosta vremena (doduše ne previše), protivnike po mjeri u EL. Tri pobjede doma i jedna u gostima je minimum po meni. Možda sam pretjerao ali 10 bodova bi morali skupiti. Ostalo smatram neuspjehom.
    Naravno ako nebumo imali havarije neke da nam se potrgaju svi.
  • marcio amoroso
    53.8k

I sam Zvone je rekao da u Europi očekuje napredak i to je ok. Ali napredak sa ovim ili sličnim sistemima. Postoji brdo usporedivih klubova koji ovaj ili sličan sustav igraju stalno u Europi i koji su uspješni. Nemoj očekivati nikakve wingbekove jer to nećeš vidjeti.

Kompletna akademija trenira na isti način i plodovi toga će doći prije ili kasnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.