• Mr Anderson
    21.8k
    Pripazi ti na svoje komentare koji su idiotski. Ako imaš što pametnog napisati o radu trenera, napiši. Ako je vrh tvojih moždanih aktivnosti sprdati ga radi govorne mane, onda idi piši na Index, ovdje si suvišan.
  • rokikaciga
    17.6k
    opus njegeovih komentara zadnjih godinu dana na forumu je kenjanje po Kovi i iamijavanje za govor i vokabular (automatski ban zaslizuje po meni), konstatacija sa je Jakir prevara i daleko ispod razine Dinama (moze ga netko ne volit, ali ovo samo teski nogometni neznalica moze rec) i kenjanje po odlukama sportskog sektora
  • Sibirski plavac
    9.9k

Ovakvi članci su se i lani pisali kad je bila upitna trenerova pozicija tamo na jesen i onda bi si kupio novi mir pobjedama nad klubovima donjeg dijela hnla. Pa i ovdje novinar piše "dobro da sad slijedi lakši raspored odnosno Gorica i Osijek pa Hapoel kao najlakši protivnik u Europi od izvučenih, da se ekipa opet malo digne". Samo ne kužim zašto misli da su Hapoel i Osijek dobri za to malo dizanaj ekipe, još u gostima, moglo bi bit oboje čupavo. Za Goricu se slažem to ako se ne dobije e onda stvarno...
  • ruicosta
    400

Jer retorika nije bitna kvaliteta trenera, jel tako? Ipak on ne mora svoje zamisli prenijeti 20+ ljudi, uz to biti psiholog i vojskovođa. To sve moze i u mailovima koje mu chat gpt napise. I ja nisam pricao o govornim manama nego o nemogućnosti slaganja prosirene recenice.

Vezano za indeks, ziher ces mi ti govoriti kaj cu ja. Skini mi se
  • Archangel
    281
    Osijek u gostima je i dalje lakše od bilokoje utakmice u EL
  • DerHerrKool
    1.7k
    Jer retorika nije bitna kvaliteta trenera, jel tako? Ipak on ne mora svoje zamisli prenijeti 20+ ljudi, uz to biti psiholog i vojskovođa.ruicosta

Sprdao si ga za davanje izjave pred kamerama što nije ni blizu ovome kaj sad tu prodaješ. U ostalom, možda je on puno slobodnji u komunikaciji sa igračima i uopće mu to nije problem.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Vezano za indeks, ziher ces mi ti govoriti kaj cu ja. Skini mi seruicosta

Čitajući tvoj opus do sada na Zoni, rekao bih da je baš Index i FB komentari tvoj nivo. Nije te bilo mjesecima, očito si čekao prvo posrtanje da bi mogao doći srat i vrijeđat na forum.
  • Diavollo094
    294
    puno je njih ispuzalo van ali budu ubrzo u mišje rupe
  • Roky
    174
    Ja ne znam sta je tolika histerija oko trenera,a odmah da kazem ne mislim da je on neki Guardiole al nije ni taraba od trenera svi jedva cekaju poraz pa da se iskenja sve po njemu.Ja se samo bojim da ne bude ko s Jakirom ili tako slicno nesto kad dobije otkaz pa dodje neki drugi i ne sjedne bas najbolje onda zazivat ga nazad ako se procjeni nije vise dobar za svlacionicu ok hvala i lp
  • Nine9
    387
    Jakira se zaziva između ostalog jer je nakon epizode u Dinamu vrlo uspješan u zahtjevnim ligama. Očekivati to od Kove je ajmo reći dosta nerealno.

Mislim da protiv Kove nitko nema ništa osobno, čovjek pošteno radi svoj posao i za situaciju u kojoj je došao, nakon lutanja sa svakakvim trenerskim opcijama, je bio najbolji izbor.

Postoji osjećaj da to može i bolje. Kad čovjek vidi Kelavu kako objašnjava taktiku zamjenama pri ulasku pomisliš si a kako bi to bilo da imamo malo ozbiljniji stožer i trenersko ime koje će igračima izazivati respekt.

Naši su, treba im dati maksimalnu podršku a onda kad se ugovor približi kraju vidjeti može li se i na tom polju napraviti iskorak.
  • Roky
    174
    Isto se govorilo za Jakira ta je ne bude ni Zrinjski vise vodio eto ti jbg,bar se nadam da je vise ovakvih kao ti ili ja a sad za to s Kelavom ne znam kaj bi pametno rekao.
  • Tom Hanks
    5.7k
    Već nakon pobjede nad Goricom odu hejteri
  • ElDorado
    13.9k
    Tko bezrezervno vjeruje u Kovu nek napravi napor pa posluša analizu Vikinga na Tribini. Samo pliz nemojte počet sa uvredama i pljuvanjima. Poslušajte, vrlo je poučna
  • Roky
    174
    strucni analiticar pijani Mihovil Topic daj me ne sprdaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.