• Mr Anderson
    21.7k
    Pripazi ti na svoje komentare koji su idiotski. Ako imaš što pametnog napisati o radu trenera, napiši. Ako je vrh tvojih moždanih aktivnosti sprdati ga radi govorne mane, onda idi piši na Index, ovdje si suvišan.
  • rokikaciga
    17.6k
    opus njegeovih komentara zadnjih godinu dana na forumu je kenjanje po Kovi i iamijavanje za govor i vokabular (automatski ban zaslizuje po meni), konstatacija sa je Jakir prevara i daleko ispod razine Dinama (moze ga netko ne volit, ali ovo samo teski nogometni neznalica moze rec) i kenjanje po odlukama sportskog sektora
  • Sibirski plavac
    9.9k

Ovakvi članci su se i lani pisali kad je bila upitna trenerova pozicija tamo na jesen i onda bi si kupio novi mir pobjedama nad klubovima donjeg dijela hnla. Pa i ovdje novinar piše "dobro da sad slijedi lakši raspored odnosno Gorica i Osijek pa Hapoel kao najlakši protivnik u Europi od izvučenih, da se ekipa opet malo digne". Samo ne kužim zašto misli da su Hapoel i Osijek dobri za to malo dizanaj ekipe, još u gostima, moglo bi bit oboje čupavo. Za Goricu se slažem to ako se ne dobije e onda stvarno...
  • ruicosta
    398

Jer retorika nije bitna kvaliteta trenera, jel tako? Ipak on ne mora svoje zamisli prenijeti 20+ ljudi, uz to biti psiholog i vojskovođa. To sve moze i u mailovima koje mu chat gpt napise. I ja nisam pricao o govornim manama nego o nemogućnosti slaganja prosirene recenice.

Vezano za indeks, ziher ces mi ti govoriti kaj cu ja. Skini mi se
  • Archangel
    279
    Osijek u gostima je i dalje lakše od bilokoje utakmice u EL
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.