• dMilan
    26
    mmae je isto na posudbi
  • Jos-Optimus
    13k
    Mmaea smo dali na đemdo
  • Orc123
    17k
    Mislim da se Rajic ne racuna jer je iz akademije i mlađi od 21g ali ova 4 sigurno da..
    Toreente, Cordoba, Cavlina i Mmae....
  • marcio amoroso
    53.8k
    Od nula smo došli na 4 :grin:

A onda još dva mjesta.
  • Nogo
    12.7k

Ako i da tipa Mudri i Topić onda van Hnl-a. Samo da se ne posuđuje Rijeci i Osijeku.
  • rioda
    18.2k
    Mudražiju bih ostavio, zlu ne trebalo. Imat ćemo sad dva paklena ciklusa, dva put po 5 utakmica u 14-15 dana, bit će tu svega, od kartona do sitnih ozljeda...
  • hanibal
    189
    Posao A, manja plaća, puno više posla, obaveza i odgovornost.
    posao B, puno veća plaća, puno manje posla, obaveza i odgovornost

Stvarno je sretna slučajnost da ti posao A propadne nakon pola godine pregovara, te za dva dana ti uleti posao B s kojim pregovori traju 21 minutu i 11 sekundi.
    Omake

za više savjeta zapratite Baru
  • Borovljanin
    741
    Opet mislim da ćemo baš proigrati nakon zimskog roka kada se riješimo dosta igrača. Od tankog kadra opet smo došli do toga da smo nakrcani na par mjesta
  • Paggini
    97.7k
    Od tankog kadra opet smo došli do toga da smo nakrcani na par mjestaBorovljanin

A ne znam baš, gledajući brojke, ne nužno i kvalitetu - golmani su ok, desni bek je ajde ok, u obrani smo ok, lijevi bek je ok, šestica ako se tu gleda kravcova je ok (plus ako iskoči neki Fuzy, Ultra), osmice su ok (Zajc, Kač, Stojke, Ivanušec + Šunta ako iskoči + Nsoki ako se planira i za osmicu), desno krilo je ok (Dani se ne računa još ozbiljno), lijevo krilo isto ok (+ ako Nsoki se računa i za lijevo krilo), napad je ok jer može i ne mora Topić uletit.

Mislim da je kvantitativno ovo ok, prošle sezone smo imali na osmicama Bennacera, Zajca, Stojkovića, Vidovića (koji je kasnije na krilo prekomandiran), Villara, Ljubičića jebiga, plus i Soldo koji je po vokaciji osmica, ali igrao umjesto Mišića, sad si na dva koja su više manje za prvu ekipu (Stojke + Ivanušec) i dosta dobre zamjene/igrači koji će HNL utakmice nositi (Zajc + Kačavenda) + klinci.
  • vlatkomarkovic
    4k
    Evo jedno zanimljivo pitanje, od svih igrača koji su bili s nama u kaktiga kombinacijama ovo ljeto po člancima i tako, za kog vam je najviše zao da nije došao u Dinamo?
  • Paggini
    97.7k
    za kog vam je najviše zao da nije došao u Dinamo?vlatkomarkovic

Peretz.

Kakav god Kravcov bio ili ne bio, Peretz je jebena igračina i mislim da bi nam savršeno sjeo, to baš žalim jer bi došao i prije LP tekmi, prošao pripreme. Šteta jebemti.
  • BPAM
    343

Dor Peretz
    Da je dosao tad sredinom lipnja, mislim da bi usli u Ligu prvaka
  • crophantom
    7.3k
    potpisujem, Židov bi nas odveo u obecanu zemlju da je dosao kad je trebao doci
  • Kaje Ivanišević
    108
    Uh, ovo za Domingueza je baš šteta kaj ga nismo prodali za 12m + bonusi kako kažu da je Boban jučer rekao. Mislim da po svim raspravama koje su se tu na zoni vodile koliko bi trebali prihvatit, na kraju bi većina bila zadovoljna s tim iznosom.

A sada da ga nismo prodali samo zato jer je on rekao da želi s Dinamom izvorit LP i ako izborimo da ne želi ići, to mi ne zvuči financijski odgovorno. Galešić je trenutnom formom, u najmanju ruku, mogao biti ravnopravna zamjena u tim utakmicama, ne bi ništa lošije odigrao.

Ovako nam je ostao nezatvoren budžet i igrač za kojeg trenutno sumnjam da se može dobiti slična svota novaca nakon nedavnih izdanja. Još uvijek ostaje value zbog potencijala, ali nekako mislim da ako dobijemo opet 12 da će to biti veliki uspjeh.
  • vlatkomarkovic
    4k

Meni Srđan Kuzmić na početku roka, mislim sada izgleda nerealno jer znamo financijske mogućnosti, ali ajde i Nakamura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.