• deda
    47.9k
    Ma dobri su to dečki, da ih staviš uz Mišića, McKennu, Stojketa i oni bi ti izgledali za klasu više. Ali kad ih je 11 od 18-19 godina onda se pogubi nit. Samo neka se peku. Najbolji će isplivat. Tu se stvara karakter. Recimo Šunta je za Krimeju dobio veliki minus. Tako se ne reagira kad te se spusti stepenicu niže.
  • crophantom
    7.3k
    Mozda je Zvone ovo jucer izjavio da se dečeci malo trgnu.
    Ne vidim drugi razlog da tak otvoren i javno iskritizita cijelu generaciju kao jednu u kojoj ni nema nekog talenta za brušenje :sweat:
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Svatko tko imalo kuži nogomet vidi talent u Zebiću, Brundiću, Benkotiću…Zvone im pali vatru pod dupetom, svi su krenuli premekano i uspavano….
  • deda
    47.9k
    Zvone se više referirao da nema izvanserijskog talenta tipa Baturina, Gvardiol. A to je činjenica.
  • crophantom
    7.3k
    Ok, ja sam malo drugačije shvatio naseg podcastera Dragog, moja greška.
    A Baturina i Gvardiol dodu jednom u 5 ili 10 godina, tak da to se valjda podrazumijeva da nece biti u svakoj generaciji, čemu ti naglašavati :grin:
  • Droljo
    31.6k
    Baturina i Gvardiol dodu jednom u 5 ili 10 godinacrophantom

To je tak i zato mi moramo svake godine napraviti jednog jakića, mišića, bar dva tri špikića i hoxhe...
  • rokikaciga
    17.7k
    I to je u redu. Ne mozemo svake godine izbaciti svjetsku klasu. Dovoljno da svake godine izade 1-2 granicna igraca za Europu i eventualno jedan nositelj.
  • Omake
    20.9k
    Ispod je komentar kako je to Dragobratić prenio na indexu.

Boban je priznao da u aktualnoj B momčadi trenutačno vidi malo igrača za koje je siguran da mogu napraviti veliki iskorak.

Ja ovo interpretiram kao u ovom trenutku malo je igrača za koje si 100% siguran da mogu biti nositelji u Dinamu i igrači za najbolje lige. Misilm da bi se većina nas s tim složila. Tih igrača po većini nas je 3-5. Uvijek netko razočara, uvijek netko iznenadi. Bitno je da se što više igrača da što više prilike da pokažu da nisu samo teoretski igrač što većina njih i je do dolaska u seniorski nogomet.
  • Ljubo
    1.7k
    Pogubio se malo sa svim ovim da :lol:
  • Orc123
    17k
    Sivalec je samo zivi dokaz kako hnl klubovi guraju te klince jer ih boli tuki za rezultat i onda taj klinac igra, odigra nesto solidno i odmah pocinje guranje u Dinamo za basnoslovne iznose a jedina istona da mi takve i jos talentiranije klince imamo u skoli ali normalno kod nas ne mogu dobiti tako rano priliku jedino da su vanserijski talenti. Ne treba kupiti iz hnl sve sto zna dva na nogu. . .

Sivalec mi je tesko razocaranje. Sad mu se otvorilo ozljedom Horvata mjesto ali on ne pokazuje apsolutno nista, a neki su ga cak najavljivali da ce ko kurirati za seniorsku ekipu.....on je toliko svilen igrac da je to razina bas juniora. Mozda bude sta od njega ali trenutno bas sam razocaran viđenim. Ostalo jbg, da ih stavis sa seniorima njih par bilo bi lakse, a ovako ce im biti jedna dobra skola.
  • Bryan
    142
    Šutalo je jednako toliko dobar ili loš kao i ostalih 15,16 igrača u Dinamu 2 pa ovi Hajduku svršavaju na njega. To je ta razlika.
  • rioda
    18.2k
    Uvijek će lakše iskočiti Šutalo u Hajduku jer je okružen kvalitetnijim igračima naviknutima na seniorski nogomet (još je i on realno no-name igrač u HNL-u pa mu protivnici ostavljaju više prostora nego drugima) nego neki drugi talentirani igrač okružen isključivo juniorima. I dalje mislim da im je i ove sezone trebalo priključiti bar dva iskusna igrača
  • marcio amoroso
    53.7k
    Sivalec mi je tesko razocaranjeOrc123

Polako jbt. Pa tek su dečki odigrali dvije tekme.
  • Orc123
    17k
    naposao sam da mozda bude sta od njega, nisam mu zatvorio vrata ali. . . Od njega i Kulusica sam ocekivao puno vise jer imaju seniorskog iskustva i to dosta i normalno da sam ocekivao da ce bar u nekim trenutcima pokazati to iskustvo i kvalitetu a meni su bili mozda i najgori u ove 2 utakmice.
  • marcio amoroso
    53.7k
    Dečko je očigledno svjestan svojih nedostataka i prihvatio je spustiti se u drugu ligu i napredovati. Momčad treba vremena da se navikne na ovaj nivo agresivnosti, na suđenje i na sve ostalo šta dolazi sa tim kad igraš natjecateljsku ligu sa igračima koji su par godina stariji i koji imaju godine iskustva na ovom nivou. Uvjeren sam da će nakon desetak kola naša momčad izgledati puno bolje, a da će onda i pojedinci iskakati. Suditi bilo kome nakon prve dvije tekme je u najmanju ruku suludo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet