• NekiTamo
    104
    Sasa Macek mi je jučer rekao kako je sve ovo farsa i da je Livi htio u Dinamo, samo da ga je Boban izigrao. Navodno taj se slika stalno s Livijem koliko sam vidio.
  • vjeko1701
    28.9k
    A naš trener ide sa istim igračima i postavkama kad doma rudeš napadamo i kad se u Europi branimoDroljo

Nejde, to je floskula koja se ponavlja. Postoje adaptacije ovisno o protivniku. Uostalom, ove sezone nejde niti sa istim postavama niti sa istim postavkama.
  • Anderson Costa
    304
    nemojte me krivo shvatiti, lisica je soldno krilo, ali nije za dinamo i tocka... Nije bio ni prije bolesti, a nakon jos manje. Dinamovo prvo krilo treba raditi razliku, dinamovo krilo treba sijati strah kod protivnickih bekova, od dinamovog krila ocekujem da se protivnicke momcadi pripremaju kako da ga brane i dinamovo krilo treba biti baraba koja se ne boji nikog a kamoli da pricamo o nekom padu samopouzdanja i strahu od driblinga 1na1... nemorate se slozit samnom, ali lisica nije bolji od jednog kaneka, cak bi imao radje njega u ekipi...
  • rakurs
    3.3k
    Čovjek je agent u Niagari :rofl: u najmanju ruku, ovo je krivica svih uključenih. Zašto bi se čekalo Livakovića cijelo ljeto i onda ga se izigralo? Ja Bobanu zamjeram jedino što se dao uvući u to sve skupa i što smo samim time bili oslabljeni u play-offu.
  • Gringo
    1.3k
    Sasa Macek mi je jučer rekao kako je sve ovo farsa i da je Livi htio u Dinamo, samo da ga je Boban izigraoNekiTamo

Saša Maček, Barin manager iz Niagara agencije je rekao da je Boban izigrao Livija.

Ma nemoguće..
  • bazooka93
    305
    ma Livi je izgubio jedinicu u reprezentaciji, status legende, rekorde i kvalitetu zivota za za par nastupa u kupu kralja i zivot u gradu gdje svaki tren strepis oce li te oplackati doma ili na ulici.
    A financijksi vjerujem da nije prevelika razlika cca 500K jer je Boban spominjao max uvjete i ugovor na 6 godina.
    S druge strane mi smo dobili modernog golmana i vjerovatno broj 1 repke koji oce zagalamit i zna s nogom jedva cekam ga vidit u HNL-u kad visoko izadje i bude dodatni igrac.
    Gospodski im se Boban zahvalio i popisao po njemu i Bari pa nisi Messi da te cekamo 3mj
  • Crusades
    25.7k
    Je, namjerno ga je htio sjebat nakon kaj ga je na početku godine doveo samo za polusezonu da ga oživi za SP. Sve je to dio velikog plana.
  • NekiTamo
    104
    Ne znam ljudi, kažem vam. Napao me na objavu o Liviju tj gdje sam prenio članak, a onda mi se on javio i kao prenosim lažne informacije, ja mu kažem čovječe tako ti piše u novinama... al on napro da sam lažov itd.
  • rioda
    18.2k
    Sasa Macek mi je jučer rekao kako je sve ovo farsa i da je Livi htio u Dinamo, samo da ga je Boban izigrao. Navodno taj se slika stalno s Livijem koliko sam vidio.NekiTamo

Njemu ne bih povjerovao ni da mi sad kaže da je dan. Neostvareni glazbenik i bubnjar, već godinama od sebe radi nerealnu priču u javnosti, preko NK Varaždina se gurao u neku ulogu posrednika još na transferu Drožđeka kad nije imao ni lipe u džepu, a vjerojatno ni sam ne zna kako je sad završio s Barom u biznisu.
  • ElDorado
    14k
    da iz Barine agencije. Krasno.
  • Diavollo094
    299
    Livi bio prošao nema potrebe sad 100 stranica tuči za prolivenim mlijekom nego što je sa Ivanušecom i Alemenom
  • NekiTamo
    104
    Kao prvo njega neb trebale zanimat stvari što se piše u novinama, jer ako je agent onda treba i trpit pojedine komentare. Najobicnija objava bila, a on meni kao laźovčino, a sve piše u novinama :lol:
  • Paggini
    97.6k
    Isus: "Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen"

Andy Bara:

Palestinian-throwing-rock-Getty-e1667731833912.jpg
  • bazooka93
    305
    mastermind Bara misli da je dinamo servis koji daje zamjensko auto u ovom slucaju posudbe kad god se neko sjebe u karijeri.
    Mutikasa i prilivoda na max.
    BTW vidim da Majeru Brekalu i Fruku karijera cvjeta otkako su s Barom potpisali
  • Facke
    8.8k
    Sasa Macek veli da je farsa i da ga je Boban izigral. Da da. Bas bu Boban lagal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.