• Zvonkec
    613
    zato jer nemamo trenere koji su radili vani u kompetitivnim ligama i bili konkurentni. Druga momčad nam igra isto ko i prva. Nema trke neko jalovo držanje posjeda ja iskreno mislim da bi hns akademiju trebali prekrižit i slati naš kadar u njemačku ili makar austriju po diplome
  • CastAway1986
    6.4k
    Germanijak pise da Ivanusec dolazi i potpisuje na 3 godine.
    Ako je istina po meni jako dobro pojačanje i to za više pozicija ..
  • rokikaciga
    17.6k
    Ovo mi daje nadu da Almena nije na ljecnickom danas :grin:

Luka, dobrodosao!
  • rakurs
    3.3k
    S time da to ne piše Ničota. Ali tak svejedno dok Olivari ne potvrdi/opovrgne.
  • FrodoJePurger
    799

Otkazuhe ti se ban za tjedan dan
  • dMilan
    17
    Lukac je ovaj Igrac s Klupe zar ne?
  • Zg123
    4.5k
    Nadam se da Ivanusec ne dolazi da igra u vezi jer od toga nema kruha, pogotovo ne u ovom sto mi zelimo igrati
  • Orc123
    16.9k
    Danas Almena i Kotarski, a sutra Ivanusec.
  • Zvonkec
    613
    ko im brani da igraju tikataku u hnl-u sve iz prve uvjek odkriven neko da pretrčimo 9 km više ko viking od nas svaku hnl tekmu ko im brani igrat brutalni press? Ak o obrani pričamo onda taj brutalni pressing na svakom treningu drila obranu ne treba ti hnl da te priprema. Nema tu pripreme za europu jer je to izlaz iz zone konfora za naše trenere a ni hns akademija ti nedaje znanje za moderni nogomet
  • ElDorado
    13.9k
    Lukač je klinac sa Germanijeka koji je znao ići na podcaste 8_24. Ali mu je Ničota mentor :).
  • Crusades
    25.7k
    Lagano 6 igrača na krilima :lol:
  • FazeN
    8.1k
    S time da to ne piše Ničota. Ali tak svejedno dok Olivari ne potvrdi/opovrgne.rakurs

S Lukom je sve dogovoreno ima već par dana samo se čekao taj raskid hoće ili ne.
    Po meni je veliko pojačanje, ja sam baš baš zadovoljan, momak ima 27 godina.

To kako je on ošao i kad ne zanima me, zanima me samo može li nam pomoć na terenu a vjerujem da može i to jako puno.
  • Slepicka
    476
    da, imao je svoj podcast Igrac s klupe, nekad gostuje na 8_24, a od nedavno je na Germanijaku
  • penetrisac
    501
    Lukaaaaaa welcome back , idemo jakoooo
  • hanibal
    188
    Ovo mi daje nadu da Almena nije na ljecnickom danasrokikaciga

AHHAHAHHAHAHAH
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.