• NerminB
    1.9k
    BBB, Bog i konjica uz bend je nesto najjace sto sam cuo :grin:
  • Masto
    2.2k
    Screenshot-20260831-071914-Sofascore.jpg
    Ovo jos nisam vidio na sofi, da zbog transfera u tijeka igrac nece igrat
  • plavi72
    2.9k
    Svirka odlična,ugođaj za sve one koje vole Dinamo nezaboravan,kao što reče u zahvali D...... nije samo za (BBB) navijače već i sve druge ljubitelje plave boje koji podržavaju boyse i koji su nazočili proslavi ročkaša,a nisu dio navijačke priče !
    Gobac,Jura,Riper,Prljavci na jednom mjestu i sve je to zbog Dinama ... :up: :strong:
    I da Gume na kotačima :heart:
  • Bernard
    1.4k
    Koncert je top topčina,red urlanja red emocija...
    Danas se radi na 50 posto..
    Veliki pozdrav Sajli i gospođi!
  • pjetlić
    481
    Bilo je top topova, al brate daj u izmjeni bendova ugasi tu muziku, gusis tribinu nepotrebno.
  • NKDZ86
    9.5k
    Znači jučer uf.. :heart:
    Odlična organizacija, atmosfera, raznolika ekipa, znači svaka čast grupi bbb.
    Bilo je odlično, da je bar češće tako.
  • Bosskovitz
    21.4k
    Pipsi osim himne isto.Dr Hofmann

Kaj sve neću pročitati ovdje. Kako bi rekao Ripper "svaka pjesma Pipsa je pjesma o Dinamu".

Inače, vrhunski koncert jučer. Svaka čast cijeloj organizaciji, taman veliko, a ne preveliko; nekako intimno. Dugo se za to borilo, ali stvarno živimo u lijepim vremenima.
  • ZG plavi 01
    585
    Stublicu svaka cast, ali stari moras znat kad je vrijeme za penziju, da njemu nitko iz tima, obitelji, prijatelja nije reko "ej stari, nije to vise to"
  • Bryan
    141

Kod njega to nije to već 20 godina
  • Ludovic IX
    12.6k
    jel i jučer ko na proslavi tvrdoglavo pjevao "nema života od sjećanja" umjesto "bez dinama"
  • Mathiasovi Chageri
    9.2k
    Ovo snimanje svega i svačega umjesto uživanja u jedinstvenom trenutku me živcira. Jbg, prestar sam za neke stvari.veselko tenžera

Svijet je onoliko koliko je napredovao pojavom pametnih mobitela, toliko nepovratno uništen njihovom kombinacijom razvoja društvenih mreža.

Koncerti i glazbeni festivali su mi postali toliko osakaćeni, bez emocije, bez istinskog uživanja u glazbi jer degenerici moraju živjeti svoje parasocijalne živote tražeći taj šut endorfina kad im nepoznata osoba pogleda njihovo smeće od videa koje snimaju tri minute što na kraju rezultira da on prvenstveno nema sjećanje na taj koncert/pjesmu/iskustvo, nego na njega kao gleda u taj mobitel koji snima to iskustvo, što mi je na više razina bizarno.

Počeo sam već polako i izbjegavati koncerte zbog ovakvih stvari jer sam se debelo razočarao nedostatkom bilo kakve energije od publike na zadnjih par, koja onda pređe na bend koji to samo odradi.

Malo offtopic jel, ali me tvoj komentar baš triggerao jer imam identične frustracije već jedno vrijeme. Blaženo vrijeme u kojem sam odrastao i iskustva koja sam uspio imati. Da sam klinac danas ubio bi se.
  • Bryan
    141

Ne znam,nisam mogao bit ali sam dva ga dva puta pokušao gledat i slušat u zadnjih 20 godina i to je tužno. A isto su mi rekli i neki drugi .
  • Svi na Sjever
    3.7k
    Čestitke svima na organizaciji, sve je bilo na visokom nivou i taman što bi se reklo.

Lijepo je bilo vidjeti nježniji spol u velikom broju koji nisu svakodnevni dio tribine, ali su uz one koji čine tribinu i daju podršku.
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Top plava večer na jugu :strong:

Plavo srce ispunjeno novom energijom i zanosom! :fire:

Svaka pohvala za kompletnu organizaciju koja je po svim aspektima bila iznad (mojih) očekivanja. :clap:

Odlično ozvučenje, posebno impresivno na Pipsima koji su razvalili nastup...šteta jedino kaj hrpa tinejdžera i adolescenata iznenađujuće slabo zna pjesme pa zuje pogledima u čudu.

Nadam se da u dva navrata posve nepotrebna skandiranja ne budu došla u fokus medija pa da se na jednu cjelokupno pozitivnu priču baci mrlja.
  • Paggini
    97.5k
    A jebote vi jutro nakon ovakvog generacijskog eventa dođete i udarate koliko je Stublić star, šta je pjevao, ko je bend za Dinamo, ko nije :lol: :lol: :lol:

Pa jebo me pas, prekrasan događaj, prekrasna večer, kartu uramljujemo!!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.