• Hebimir Strašni
    361
    Ne radi se o gomilanju nego o "gomilanju škarta" , ako ne dovodiš bolje od npr. (bez uvrede) Mudrog ili Topića onda nemoj ni dovodit neka igraju oni.
  • Dzoni
    7.9k
    Niti je neki igrač, ali ajde mogu pregrmiti jer je posudba, ali već sam naglasio ranije da ne želim gledati bilo koga tko je nosio dres Hajduka u Dinamu. Pa makar bio stranac
  • InteraGal MGC
    61
    Protiv sam dolaska Ivanuseca i Almene ali i Kotarskog, ali nekako Kotarski najpotrebniji i najkorisniji. Za Ivanušeca ne vidim mjesto u našem sustavu, prije bi gurao Nsokija.

Almena mi je bolji od Lisice, a i Lisica je mentalno pao i kad bi ga uspijeli utopit bilo bi odlično.

Želje za odlascima su svakako Domingez, jer obrana nam je loša, čak bi i Mcennu prodo ako je moguće.

Arber, Mudrazija i Topić isto.

Svakako za Kravtcova više minutaže umjesto Zajca koji taj ritam više ne može pratit. Ali po men najmanje potreban je Ivanušec
  • Zagreb1992
    3.8k

Za uzeti HNL je dobro i ovo kaj imamo ..Za europu ako je cilj ići što dalje onda dovodiš igrača koji je bolji od Almene
  • CastAway1986
    6.4k
    znaci prodao bi Lisicu ,Sergija ,Mckennu ,Hoxhu ,Mudraziju i Topica a protiv si dolaska Almene ,Ivanuseca i Kotarskog ???
    Javi se Bobanu i reci mu par imena po svom ukusu vjerujem da ce poslušati takvog stručnjaka...
  • Orc123
    16.9k
    Almena je prosle sezone bio jedan od najboljih igraca Hajduka i to je cinjenica. Jedini koji je radio razliku na terenu....nije vanzemaljac ali donosi igru 1 na 1 sto nama kronicno fali. Isto tako ima ulazak na lijevu nogu sto nam kronicno fali jer smo neopasni s desnog krila, a Lisica i Valincic imaju isti koridor djelovanja pa se ispreplecu a ne nadopunjavaju. To je ok kad se igra kontraski ali kad probijas linije ne mozes igrati bez krila koje ne igra 1 na 1 ili koje se ne zabija na sut i lijevu nogu.

Siguran sam da ce Almena s obzirom kakva su krila biti pojacanje.

Sto se tice Ivanuseca i nisam bio na pocetku za njega radi toga sto je pao u formi i zato jer se rastao s nama tako kako se rastao ali forma nasih lijevih krila je takva kakva je i siguran sam da ce i Ivanusec biti pojacanje.
  • Thor
    3.9k
    Mozemo mi tu pricat kaj hocemo,lajat na mesec, htjeti levog umjesto desnog,srednjeg, ovakvog,onakvog...sve odredjuje budzet.
    Kupi,posudi dofuraj sto jeftinije,posle prodaj sto skuplje i zaradi neku lovu.
    Ovo kaj mozemo posudit je isto tak odredjeno budzetom.
    Boban i uprava je rekla da budzetiramo na EL.a LP ak bude, bude. Prihodi i rashodi su na lovi EL +ostalo. i to su nam limiti.
    Ja ne znam jel Almena bolji od Lisice ili ne znam koji drugi igrac na trzistu,jedino kuzim da dolazi dzabe a to je ocito bitno. Kotarski isto tak za manju lovu...itd...Svi mi imamo neko misljenje ali mozemo si ga gurnut, zna se vec gdje,buduci da u upravi ocito balansiraju lovu s kvalitetom. Hoce li doc XY ili YX jbg.uprava i scouti i Dabac i drugi ce odlucit na temelju ekselice i love u blagajni.
    I drago mi je da tako rade i vode klub. Jer je to jedini ispravan nacin.
    Osobno mislim da imamo relativno dobar igracki kadar,najbolji u HNL-u. Dogodi se losa tekma ko Istra jucer, pa svi dobijemo popizditis i krene hrackanje i kenjanje ali za razliku od prije barem smo stisli da ne izgubimo.
    U europi bumo vidli kaj mozemo,raspored je dobar,ekipe po mjeri i mislim da ak smo ozbiljni sa ovim kadrom mozemo ostaviti trag barem da udjemo kolo dalje nakon grupe.
    Medjutim mislim, ne da bi srao,nego fakat mi je misljenje da je klubu bez obzira na proslu sezonu i dalje trener najslabija karika.
    Nemam nista protiv njega negativno niti nis vec samo velim da je on,cini mi se najslabija karika. Mozda je trener jedan od projekata kluba,ok. Ne znam.
    Mislim da bi mozda sa drugim trenerom koji ima vise europskog iskustva i znanja,karakterno drukciji, mogao mozda vise s ovim igrackim kadrom napraviti.
    Jer losiji kuhar od dobrih sastojaka moze napraviti nejestiv rucak,za razliku od dobrog koji od losijih moze napraviti dobar,ukusan.
    Zato mislim da ovaj kadar rostera bi mogao bolje uz boljeg,kvalitetnijeg trenera.
    Nije drama nije vredjanje ili prizivanje smjene vec razmisljanje o najslabijoj karici i gdje bi mogli napraviti veci iskorak.
    Treba nam kvalitetniji,iskusniji trener za taj iskorak.
    Znam da se bu to tesko dogodilo eli eto,imam i ja misljenje koje si ga isto mogu gurnut u...zna se vec gdje. :wink: :victory:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.