• Jaki991
    650
    Istina, puno je sigurnija opcija Orša u ovakvim izdanjima
  • Maki2
    1.1k
    Pa nije ozbiljna rola igrat 30min kad napadas na jedan gol. Uostalom lik ima 19g, nema 16. Nas je trenerski mag prosle sezone za Vinlofa govorio kako je on jos dijete i treba ga tempirat nakon sto je proglasen najboljim lijevim bekom austrijske lige.
  • Orc123
    16.9k
    a gdje si ga ti vidi da bi znao? Na klupi? Daj me ne zajebavaj....nemres znati jel moze ili ne ako mu ne das priliku....pogotovo jer su krila uzasnaaa
    Jedan kriminalni Varela je dobivao prilike, a ovaj nemre.
  • BBBaranja
    5.1k

Nisam ga ja vidio, čuo sam od čovjeka koji ih gleda svaki dan.
    Mali ima nešto ali trenutno je to nedovoljno da konkurira ozbiljnije, da nije tako ušao bi vjerojatno kad i Rus..
  • Orc123
    16.9k
    joj daj me ne zajebavaj....pitaj si ljude koji imaju tu uvid u ekipu i cut ces da su svi jako zadovoljni sa njim!
  • BBBaranja
    5.1k

Pitaj te svoje zasto na treningu otpada u duelima ko ratkapa sa golfa dvice :smile:
  • Orc123
    16.9k
    da je tako, vec bi bio u B ekipi ko Sunta danas a ne u Puli danas.
  • scooniepenn
    7.3k

Od ovoga sto dobivamo od nasih krila je stvarno tesko dati manje. Imas na drugoj strani Skafar Zuzica koji nije nista krupnije gradje i jos dvije godine mladji. I onda ti nas uvjeravas da ne moze dobiti pola sata kad igramo viktoriju. How yes no.
  • ElDorado
    13.9k
    sori a Orša je zrel? Nije u duel usao od kad je dosao, nije niti pokusao niti jedan ulaz ili dribling.
  • BBBaranja
    5.1k

Usporedujes igranje za Dinamo i Istru sto nema nikakve veze, naravno da ce Istra gledati da promovira nekog svog klinca na kojem ce uzeti lovu jer nema nekakav rezultatski imperativ.

Da moram birati izmedu starijeg iskusnijeg igraca Orse i malog francuza sa 36min seniorskog nogometa pri nepovoljnom rezultatu uvijek bi odabrao prvog naravno..
  • ElDorado
    13.9k
    Stari jucer smo vidli kak stari iskusni nemre puknut u dva ulaza s krila. Ok autat cu se da su odusevljeni i s Nsokijem i s Danijem. Brzinom i tehnikom. Ne znam od kud to za duele. Al prihvacam da je moguce.

Edit: Orša niti ne ulazi u duele
  • BBBaranja
    5.1k

Vecina nas je ljuta ovaj tjedan,razočarana..
    Orsic nije uhvatio formu,vidimo sve..
    Ali staviti klinca kada lovis rezultat kojeg velika vecina vas nije ni vidjela osim na slikama prije klupske legende Orse nema bas neke logike no dobro..
  • Papastrumf
    24.1k
    U pravu si. Radi se o klincu. Ne uvodis ga prvi put kod nepovoljnog rezultata, bar ne u dinamu.
    Uvedes ga kod 2:0 da se osjeca sigurnim i slobodnim, cak i ako pogrijesi.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.