• mrgud
    870
    Ovu Istru je raspadnuta loksa tu pobjedila.Djeca su nas skoro pobjedila
  • criticus
    9.3k
    Za Dinamo je neriješeno u HNL uvijek neuspjeh. Samo niko nikad nece osvojit prvenstvo sa 36 pobjeda. I bitno je bilo ne izgubit da ne uđe dodatni nemir. Sad otrest al baš ono otrest Goricu i vratit se u pozitivu. Što se mene tiče u ovom trenu Gorica vodi 3 razlike i kreće utakmica. Ajmo.
  • Gelipter
    4.7k
    Kova nije nezadovoljan sad u izjavi nakon tekme. Imam osjećaj da alibije više priprema nego momčad za protivnike.
    Jbg točno razmišlja kao trener nekog manjeg HNL kluba. Mi smo Dinamo i bod s Istrom gotovo nikad ne može biti zadovoljavajuć. A osim samog rezultata najgora je stvar kaj mi nemamo igru, tj ikakav napredak u igri.
  • deda
    47.9k
    NOgomet nije matematika, ta Istra je trebala ubit Loksu i uzela je bod u Splitu i skoro Rijeci, dok će ta Loksa dobit 4 komada od Rudeša, a sutra 5 od tovara.
  • mrgud
    870
    Znam da nije ali sa ovakvom igrom nečemo boda osvojiti u evropi
  • Crni86
    24k
    Mislim da za x nitko nista i ne govori, vec su ljudi ljuti i nezadovoljni kako smo izgledali.

Ovo je podsijetilo na igru od prije 2 sezone. Ne znas tko pije tko placa, svi medusobno izgledaju posvadani, obrana pusta…. Fizika? Pa valjda imamo kvalitetu da fiziku sakrijemo? Ak je fizika problem prilagodis se? Ili znas da si umoran pa ces ic gazit suparnika visokim presingom i dizat tempo?

Kak cemo mi izgledat onda kad stvarno udemo u ritam dva puta tjedno za mjesec, dva, tri? Hodat necemo moc? Bojat cemo se rudesa doma?

Imaa toliko kvalitete, toliko iskustva da se moras prosetat pored istre na znanje makar igrao tekmu prije 2 dana. Samo za to se treba malo prilagodit, promislit, zatotirat i smanjit intezitet. Stavit utakmicu u svoje okvire koji ti pasu.
  • db-izbjeglica
    21.5k
    Ovo je podsijetilo na igru od prije 2 sezone. Ne znas tko pije tko placa, svi medusobno izgledaju posvadani, obrana pusta…. Fizika? Pa valjda imamo kvalitetu da fiziku sakrijemo? Ak je fizika problem prilagodis se? Ili znas da si umoran pa ces ic gazit suparnika visokim presingom i dizat tempo?

Kak cemo mi izgledat onda kad stvarno udemo u ritam dva puta tjedno za mjesec, dva, tri? Hodat necemo moc? Bojat cemo se rudesa doma?
    Crni86

Zašto od prije 2 sezone?
    Pa dinamo je doslovno prošle sezone izgubio u puli, sa očajnom igrom.

Patit ćemo, momčad nije značajno nadograđena u odnosu na prošlu sezonu. Ako smo prošle sezona sa cca kvalitativno istim kadrom na polusezoni imali bod ispred drugoplasiranog, ja bez pojačanja ne očekujem drastično bolje izvedbe u ovoj polusezoni.

Zavaralo nas je proljeće, sa jednom tekmom tjedno i livakovićem na golu.
  • Archangel
    277
    Ove sezone Hajduk igra tekme u Europi a Rijeka za sada nije pokazala puno. Jedino ako će Osijek ili Varaždin držati to drugo mjesto blizu nas
  • Jaro
    12.5k
    Kova ce iscjedit sve iz Misica. Kacavenda je s prwvom bio otpisan - 2-3 g/a i odmah hype - ako je Stojke bio "divlji", ne znam sto je ovaj, trci, ide, ali obranu ne igra, u organizaciji ne sudjeluje - u ovakvom 4-3-3 neupotrebljiv.
    Hoxha/Orsic - mrtva trka tko je gori trenutno, Lisica i Valincic - njima treba opako resetiranje u glavama - obojica skoro sve odluke krive.
    Ali ono kaj je najgore - timska defenziva ne postoji - svejedno bio tu Kacavenda, Zajc, Stojkovic - tek ulaakom Kravcova Misic dobio pomoc - al tada je on vec bio gotov...
    Kadar je full tanak (mozda ne brojcano, ali kvalitativno - mi smo dost losiji nego prosle sezone - Soldo > Kacavenda; Vidovic, Bakrar i Bennacer nisu ni dobili zamjene).
    Bitna obrana Nevistica za bod.
    Ajd, Prevljak zabio, Beljo i MPV standard dobri...
  • Crni86
    24k
    nismo bilo bajni prosle sezone istina, ali jos smo pripisivali to procesu, nova momcad bla bla bla

Ova utakmica mi je doslovce probudila ptsp od prije 2 godine.

Ali vehunac svega je da nas trener sad kaze joj imali smo tesku utakmicu prije 3 dana. Gleda svoju momcad uzivo, uz teren kako igra kriminalno lose i znajuci da su pojedinci vjerojatno umorni ne mijenja do 60. minute….Znaci znas da bi mogli bit umorni… vidis da igraju lose i kaj cekas? I nemojte mi te fore da imamo los kadar, slab kadar. Ovaj kadar je za hnl kao da smo real madrid, koga god da stavis taj igrac bi imao mjesto u prvih 11 istra istog trena sto znaci da su nasi svi igraci bolji od njihovih i trebali bi biti dovoljni za pobijedit istru.
  • vlatkomarkovic
    4k
    Najavio sam ovu utakmicu kao minu….
  • ElDorado
    13.9k
    sve kaj si napisao zove se KONTROLA a mi to nemamo. Nemamo uigrane mehanizme da bi kontrolirali tekmu bili svježi ili umorni. A kod nas sve neka stihija pa kak bude
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Ali vehunac svega je da nas trener sad kaze joj imali smo tesku utakmicu prije 3 danaCrni86

Kaj će tek biti na jesen kad će mu svaki drugi tjedan biti ritam četvrtak subota/nedjelja...

I nemojte mi te fore da imamo los kadar, slab kadar.Crni86

Ovo je jedno od iritantnijih izgovora kad se komentiraju naše tekme i loši rezultati. Ok za Europu, to se svi slažemo da roster je trebao biti bolji, ali za Hnl je apsolutno dovoljan. Mislim kad te Emil Frederiksen i Istrin dječji vrtić danas dva puta vode, imaju čak i šansu za 3 1 i rješenje priče, e onda jebiga.
  • don
    21.4k
    posli lošeg rezultata u europi idemo u Pulu u kojoj nas Istra dovrši i krene još jedan niz uzastopnih kikseva.don

nadam se da opet neće bit slučaj da je Istra početak kikseva u HNLU..
  • Jos-Optimus
    13k
    kako da ljudi poput tebe shvate da nije do htjenja, umor je tu, psiha, gomila faktora...stvarno misliš da njih boli ona stvar, da profesionalac voli gubiti i dobivati batine? Pa ja na terminu ne pustam nikome, a eto Kačavenda će Istri pustiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.