• vukyxd
    169
    , govorim o ocjeni nakon ligaškog dijela najecanja koju mu možemo dati u siječnju, ne na kraju natjecanja.

, nisi odvojio vokativ zarezom od ostatka rečenice niti završio izjavnu rečenicu točkom, ako se već ispravljamo i nepotrebno trošimo serverski prostor na svima jasne tričarije.
  • Mikina lijeva kopačka
    931

Ovo treba na vrata svlačionice objesiti
  • Facke
    8.8k

Ma ne , same nam po 6/7 igraci bude v sesnaestercu kad protivnik napada i nisme v stanju bar blokerati sut.Pa kad se v kontru ide niste ne prati. Uopce ne ziheraski. Pogledaj si iducu v europe dobre pa bus videl. I unatoc tome primame golove ko na trake.
  • Ijayi Atiemwen
    6.4k
    IMG-7411.png

Potencijalna postava Dinama za 2026. Uz moguću prodaju Domingueza i (daj bože) Air Albanije u Galatu.
  • Diavollo094
    288
    mislim da će Zajc lagano na klupu pošto je dosta pao u formi
  • Ijayi Atiemwen
    6.4k
    I ja sam gledao da ga ne stavim u prvih 11, ali realno nemaš ga s kim zamjenit (trenutno).
  • Crni86
    24k
    Prema svim najavama rus ce biti upravo adut koji je falio u vezi.

Nadam se da cemo ga vec za vikend vidjet.
  • NORTE
    26.8k
    Nisam vidio je li već bilo na zoni ili po medijima.

CIES procjena vrijednosti

Beljo 21.6 m €
    Sergi 11.8 m €
    Stojke 7.2 m €
  • NVKOD
    13.8k
    Meni nije jasna sljedeća stvar. Svi drugi klubovi dovedu nove igrače i ti igrači odmah prvu utakmicu odigraju, dok jedino kod nas 4 mjeseca prilagodbe imaju.

Primjerice, Anderson došao u City, odmah startao protiv Arsenala. Guimaraes isto došao onako 3 dana prije tekme s Cityjem, isto igrao. Gordon isto odmah prvu utakmicu igrao protiv Elchea itd. Drugi klubovi se ne libe staviti nove igrače odmah u vatru, jedino mi odugovlačimo sto godina.

Najviše me smeta to kaj Kova konstantno govori su kako Nsoki i Kravtsov spremni, kako odlično treniraju i onda ne dobiju ni minute. Kakva krvava prilagodba je potrebna... ako ne mogu se brzo prilagoditi na HNL protiv Rudeša, Gorice, onda nemaju kaj tražiti protiv klubova iz Lige petice.

Dojma sam da će dobiti minute čisto zbog ozljeda nekih igrača, a ne da se odmori npr. Mišić?! Ili jesi ili nisi.. drugo je za Rodrigueza koji je ozljeđen pa se pazi da se ponovno se polomi, ali ova dvojica...
  • Blueshadow86
    5.5k
    Čim sam vidio na golu glavu Kotarskog, dalje nisam ni gledao, već mi se svidjela postava :grin:
  • Dinaminjo
    2.4k

Anderson i Bruno unutar iste lige, isti kalendar, iste pripreme, svejedno ime kluba. Gordon je dosao na pocetku roka.

Kiril se dulje zafrkavao sa vizom i letovima nego pripremama, Nsoki je dijete koje je obilazilo klubove i odlucivalo o buducnosti.

Nije usporedivo
  • mikser
    119

Ne radi se samo o sadašnjim ulaznim transferima, to je kod nas praksa ohoho godina.
    Pa ako želiš prilagodbu, pa daj mu 30-ak minuta neka osjeti ekipu i ligu. Kod nas dođe igrač pa ga dva mjeseca nema nigdje, neznaš da li postoji uopće
  • KvartZagreba
    12

Doslo ti je 7 igraca od kojih su trojica vec upisali minute(Orsic, Radeljic, Prevljak), dvojica su naceta(Stojakovic i Dani), jedan je junior koji prelazi u seniore i jedan je potpisao prije tjedan dana.

Teoretski mozes ubacit i Kacavendu kao pojacanje jer se na njega nije racunalo tako da imamo 4/8 igraca koji su vec bili ubaceni u igru.
  • InteraGal MGC
    61
    Rus umjesto Zajca, pošto Slovenac više ne može pratit tempo
  • MateG
    376
    Čekanje datuma za UEL ko čekanje plaće… ili zadnjeg para na tiketu… :D
    Valjda će uskoro
    Prošle godine je isto uvečer na dan iza ždrijeba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.