• FazeN
    8k
    To ato nije bio protiv Vikinga mislim da stvarno nije uredu.
    Gazda mora bit prisutan kad su takve utkmice,u Puli bio ja ili Boban ista stvar
    Guzy91

Nije da se ne slažem, ali
    Što ako čovjek imao posla? Npr završavao transfere?
  • Diavollo094
    283
    baš to jedva dočekali tu rečenicu
  • Mali Zeus
    22k
    haha riječ gazda te otkriva

Sve skupa to su gluposti koje služe medijima da seru
  • Ivdzo11
    10.9k
    Ona će Dinamo koštati 300 tisuća eura. Naravno, postoji i opcija otkupa, koja u ovom trenutku iznosi 3,3 milijuna eura, cifra koju smo već naveli. Odmah da napišemo, Dinamo tu cifru Kopenhagenu sigurno neće platiti. Ali s odmakom vremena, nakon isteka te jednogodišnje posudbe, možda u danskom klubu ‘dođu k sebi‘ pa je svedu u normalnije financijske okvire.

Kako sada stvari stoje, nakon isteka posudbe, zg-klub za Kotarskog Kopenhagenu može ponuditi najviše milijun eura za otkup ugovora. Nećemo gatati, vidjet ćemo što će se dogoditi nakon isteka posudbe. (OLIVARI)
  • marcio amoroso
    53.5k
    Ajmo smanjiti doživljaje. Ili se držite teme ili idu banovi.
  • FazeN
    8k
    Ona će Dinamo koštati 300 tisuća eura. Naravno, postoji i opcija otkupa, koja u ovom trenutku iznosi 3,3 milijuna eura, cifra koju smo već naveli. Odmah da napišemo, Dinamo tu cifru Kopenhagenu sigurno neće platiti. Ali s odmakom vremena, nakon isteka te jednogodišnje posudbe, možda u danskom klubu ‘dođu k sebi‘ pa je svedu u normalnije financijske okvire.Ivdzo11

Jel Ničota danas išta pogodio? Gori je od mene
  • pešća
    1.9k
    Naravno, postoji i opcija otkupa, koja u ovom trenutku iznosi 3,3 milijuna eura, cifra koju smo već naveli. Odmah da napišemo, Dinamo tu cifru Kopenhagenu sigurno neće platiti. Ali s odmakom vremena, nakon isteka te jednogodišnje posudbe, možda u danskom klubu ‘dođu k sebi‘ pa je svedu u normalnije financijske okvire.Ivdzo11

nakon isteka posudbe, zg-klub za Kotarskog Kopenhagenu može ponuditi najviše milijun eura za otkup ugovoraIvdzo11

Dobro ovi novinari su stvarno počeli u najmanju ruku trolat. Kao da Dinamo zbog neulaska u Ligu prvaka nema za perec. Najbolje da nećemo dat 3 milijuna ako smo s tim golmanom mirni idućih par sezona a i postoji potencijal prodaje.
  • DerHerrKool
    1.7k
    GazdaGuzy91
    Jebo te gazda!

Gori je od meneFazeN
    :rofl:

Od kud je sad odjednom došlo do toga da je ili Stojke ili Dominguez, pa se gleda čiju bi prodaju manje osjetili?
  • tp1997
    3.2k
    Najbolje da nećemo dat 3 milijuna ako smo s tim golmanom mirni idućih par sezona a i postoji potencijal prodaje.pešća

Da mi je znati što u ovom prijelaznom roku ti daje vjeru u tu tvrdnju
  • ElDorado
    13.8k
    Nije mi jasno zašto lik danas piše o nečem šta će bit za godinu dana???!!
  • hardek
    12.4k
    Ničota postaje Lesički za siromašne
  • nin0belan
    46
    Prodaja Domingueza lako je premostiva jer kao zapeta puška čeka možda i bolji Galešić.

Ako je prodaja Stojkovića stvarno opcija, bio bi to pokazatelj da nemamo baš neke ambicije u EL ove godine, a što mi se nikako ne sviđa. Pa nismo tu samo da sudjelujemo. Ok dolazi Nsoki, ali on tek treba pokazati kvalitetu i uigrat se s ekipom.
  • emilperska
    18.2k
    Prodaje Stojketa trenutno nema smisla iz barem 5 razloga i nadam se da su tu promašili "ceo fudbal" s tim.

Jedini scenarij u kojem bi mogao shvatit zašto odlazi Stojke je da su u pravu ovih par forumaša gore što su pisali da ne postoji nijedna ponuda za Domingueza i da je sve izmišljeno od novinara. Da Lazio čak nije nudio ni 8m, a kamoli 12m.
    U tom slučaju ako se ne može izdržati do zime, Stojke je jedina opcija jer je uz Belju jedini visoko utrživ.

Nadam se da Dominguez odlazi za cca 10m EUR i da za Topića dobivamo cca 2-3m EUR kao za Soldu.
  • Majki2111
    4.2k
    Prodaja Domingueza lako je premostiva jer kao zapeta puška čeka možda i bolji Galešić.nin0belan

Pitanje samo, biš li volio Biš li volio Galešića kao 3.s stopera ili Zebića? Ja bih Galešića puno prije. Jer je bolji. Imati Galešića kao 3. stoper je dobra stvar. To znači da za Europu imašboljeg od njega. Nisu bez razloga Sergi i McKenna prvi stoperski par. Imamo baš dobre stopere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.