• Masto
    2.2k
    Udarilo sunce
  • Mr Anderson
    21.7k
    Prodaj Hoxhu, Topića, Mudražiju.Majki2111

Za 10-12 milja? Aj prestani trolati, jebo te Marešić.
  • Majki2111
    4.2k
    Usporedio sam ga s Marešićevim dobrim stranama. Marešićeve vrline su jako dobre vrline. Druga je stvar što ima i izrazite mane.

Uglavnom. Bitan je Sergi. Ključan igrač cijelog proljeća. Obrane. Ne znam kako ćemo nadomjestit njeov doprinos. Mene je strah iskreno. Ja se bojim.
  • Masto
    2.2k
    Uprava se ne boji, a i ako se ne varam nitko na zoni se ne boji sto se tiče prodaje sergija
  • Borovljanin
    739

A kaj imamo od toga što smo "poduplani"? To nikad nisam kužio :rofl:

Ako su u pitanju financije, nama puno više treba lova nego da smo "poduplani", a njegov odlazak bi najlakše istrpili. Mislim, situacija je jasna ko dan
  • crophantom
    7.1k
    Mene je strah iskreno. Ja se bojim.Majki2111

Od svih stvari ti se bojis oce Gale moći nadomjestiti Sergija?
    Nemaš ti onda velikih strahova :sweat:
  • Mali Zeus
    22k
    isti taj Dominguez dosta griješi i pliva i meni je iskreno Gale bolji igrač.

Nemoj da te bude strah, Nemoj se bojati
  • don
    21.4k
    Majki dobrodošao nazad
  • Guzy91
    8
    Doveli smo se u situaciju da moramo prodavat ne znam sta tu nije jasno.
    Domingeza treba prodat utrzit i hoxu i zavrsit pricu.
    Galesic i Zebic su tu da preuzmu.
    Da falit ce nam ali fali nam i Liga prvaka pa ko nas pita.
    Od necega moramo zivjet.
    Ako prodamo Stojketa nemamo klase u sredini koja igra obranu ,napad o moze proci 1 na 1.
    Tu smo onda 30% slabiji.
  • BW1986
    216
    Dajte @BlueNinja da isprogramira forum da se mogu blokirati određeni profili ili bar upisi sa istih, ovo nisu istine što se sve piše.
  • Diavollo094
    283
    Obavio je Zvone razgovor s određenim brojem igrača, ne sa svima. Razgovarao je s Mišićem, McKennom, Zajcom, Stojkovićem, Oršićem, Dominguezom, Beljom
  • Majki2111
    4.2k
    a njegov odlazak bi najlakše istrpiliBorovljanin

Ne slažemo se.

Mislim da ga nećemo moći nadomjestiti da.

Daj mi da se bojim. Sergi je jako dobar ima kvalitete. Gubimo njegovom prodajom.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.7k
    Ljudi, ako netko poznaje Bobana neka mu hitno prenese genijalnu ideju da proda Topica,Hoxhu i Mudraziju za 10-12 milijuna.
  • FazeN
    8k
    Obavio je Zvone razgovor s određenim brojem igrača, ne sa svima. Razgovarao je s Mišićem, McKennom, Zajcom, Stojkovićem, Oršićem, Dominguezom, BeljomDiavollo094

I opet otišao s utakmice, uf..
    Idu napadi samo što nisu
  • Guzy91
    8
    To ato nije bio protiv Vikinga mislim da stvarno nije uredu.
    Gazda mora bit prisutan kad su takve utkmice,u Puli bio ja ili Boban ista stvar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.