• emilperska
    18.2k
    Posudba bez ikakvog otkupa ne bi imala smisla.

Mora neki benefit za nas bit nakon godine dana.

Makar to je patka po meni.
  • Murta
    30
    Posudba bez otkupa bi svejedno bila sjajna jer dobivaš top 3 ofenzivca u klubu, zajedno sa Stojkovićem i Beljom. U svakom smislu ogromno pojačanje.

Ne vjerujem u to više od 1%, ali mislim da bi svejedno bio odličan potez.
  • Ljubo
    1.7k
    teška patka, oni oce zaraditi lovu na njemu odmah, traže preko 10 milja. Jednostavno ne vidim scenarij gdje mi ovaj posao radimo. Jedino da bude sa mogućnosti otkupa pa ako odigra sjajnu sezonu i dođe veća ponuda otkupimo pa ga prodamo dalje.
  • Kumerle
    3.4k
    Bennacer je još bez kluba. Ne znam što se čeka gospodo iz plavog salona :nerd:
  • criticus
    9.3k
    Pa zove Bennacer al Dabac se ne javlja.
  • don
    21.4k
    GPT: Dinamo Zagreb i službeno je odustao od dovođenja Esmira Bajraktarevića jer je nizozemski PSV Eindhoven postavio previsoke financijske zahtjeve za transfer.ElDorado

do kad će ljudi koristit AI kao izvor ovakvih informacija hahahaha. Pa on uzima informacije odakle i svi mi, u ovom slučaju dosta manje točnije i više lupa
  • BPAM
    332
    Jedan otočki podcaster s juga je danas dao "ekskluzivu" da je Dinamo imao dogovoren dolazak Tonija Fruka ako uđe u LP, a ovako ništa od toga.
  • vjeko1701
    28.6k
    Nije objavljeno da je on potpisao za neki klub?
  • Kumerle
    3.4k

I ja sam mislio, ali vidim na Transfermarktu i Sofascoreu da je bez kluba još uvijek.
  • tomi-pds
    136
    Ovo je u rangu golmana iz Meksika
    Odite spat kasno je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.