• Fan
    2.7k
    Jer se pogrešno računalo da će tvoj idol koji vodi djecu na sjever držati do svoje riječi i dogovoraPaggini

A možemo li se složiti da je Boban zajebo kad nije 1.8. presjeko razgovore i sa livijem i sa fenerom i krenuo po golmana? Bez onog "nije se moglo znati, ovaj ili onaj su dali riječ". Jer ja mislim da je to bila ogromna pogreška.
  • FrodoJePurger
    770
    misliš da onda ljudi ne bi srali?
    Tek onda bi bio kaos, zasto se nije cekalo, kako ga je barcelona mogla uzeti a ne dinamo, ne cijeni se dovoljno, zasto se odustalo picke materine
  • vjeko1701
    28.5k
    Kotarskog je trebalo zavrsiti drugi dan kak je Filipovic dobio crveni...Jurki

Evo Kotarski potpisuje za Dinamo. Zasto to nisu mogli napraviti 2, 3 tjedna prije?fakin

I lijepo bi sjedio na tribini i gledao kako Nevistić brani.
  • znajdatevolimja
    2.1k

Izrazito poštujem ovu referencu hahahahah
    WE HAVE A PLAN, MARIO.
  • fakin
    6k
    Zanima me što misli uprava kluba i stvarno bi bio red da se u narednim danima obrate i kazu kakva su njihova očekivanja što smo opet propustili ligu prvaka.
    Je li to u skladu s njihovim očekivanjima pa navijaci imaju nerealne želje ili to smatraju neuspjehom za kojeg ce netko odgovarati?
    Barem ove sezone ne mogu reći da nemaju mir.
    Nikada nijedna uprava nije imala ovoliku podršku navijača i članova. Pa gdje su rezultati? Ili cemo opet slavodobitno slaviti naslove u prvenstvu koje je na razini crnogorskog
  • FrodoJePurger
    770
    koja su tvoja ocekivanja? nikad nisi sretan i samo sereš
  • Bosskovitz
    21.4k
    Je li to u skladu s njihovim očekivanjimafakin

Pričaš sam sa sobom. I vrabci na granama drveća oko Maksimira već znaju da je plan za ovu godinu bio igrati Europa ligu preko Play-offa Lige prvaka. Sve ispod toga bio bi neuspjeh, sve preko toga bio bi bonus.

Ili cemo opet slavodobitno slaviti naslove u prvenstvu koje je na razini crnogorskogfakin

Bliže je Armenija engleskoj Premier ligi nego kaj smo mi crnogorskoj. Nitko ovdje nije presretan što nismo ušli u Ligu prvaka, ali tvoje prenemaganje prelazi sve granice dobrog ukusa.
  • Papastrumf
    24k
    I vrabci na granama drveća oko Maksimira već znaju da je plan za ovu godinu bio igrati Europa ligu preko Play-offa Lige prvaka.Bosskovitz

Budžetiranje i sportski plan nisu ista stvar. Da, klub je budžetirao Europsku ligu preko play offa jer je to financijski odgovorno, ali dinamov plan uvijek mora biti igranje u Ligi prvaka.

Je li ovo neuspjeh? To ćemo vidjeti kad završi sezona. To svakako ne možemo znati 27.8.
  • hardek
    12.3k
    Kad smo već kod obraćanja uprave, možda bi mogli nakon svake utakmice Boban i Dabac dati kratki intervju sa ocjenama igrača i koga ćemo prodati i za koliko para. Ideja od milijun dolara - podcast Dinamova Uprava. Jednom tjedno saznajemo sve pikanterije iz hodnika Maksimirske 116
  • marcio amoroso
    53.5k
    Je li ovo neuspjeh?Papastrumf

Neuspjeh je. Ne trebamo čekati kraj sezone da bi to znali. Ispali smo od momčadi protiv koje smo bili nositelji, od koje smo vrijedniji i od koje imamo više iskustva.

Možemo mi osvojiti EL, nikad ne znaš, ali je ovo neuspjeh i od toga ne treba bježati.
  • serbus
    6.1k
    Jedini problem oko tih golmana je po meni da si i ovako i onako psihički labilne golmane dodatno ubijao skoro dva mjeseca. Dva mjeseca kolko njih tri, četiri trenira, trudi se a znaju da sjede na klupi ako dođe Livi ili netko drugi. Ali ako im cijelo to doba govoriš kroz te sapunice oko transfera golmana da nisu dovoljno dobri nije ni čudno da jedan pukne dobije crveni, drugi dodaje lopte za primiti golove, treći zna ako dođe novi da je penzija blizu, a klinac zna da ide posudba...

Za to je kriva struka na katu a treba pitati i trenere golmana nešto kako smo došli u takvo stanje da imaš 4 golmana a da ih spojiš u jednog ja ne bi stavio ruku u vatru da bi to ispao golman za d.
  • Brusa
    4.2k
    I vrabci na granama drveća oko Maksimira već znaju da je plan za ovu godinu bio igrati Europa ligu preko Play-offa Lige prvaka.Bosskovitz

Eh, dragi kolega, nisu vrapčići koji lete oko Maksimira....

Uostalom, tom logikom se može reći: plan je biti 3. u hnl i onda kad budemo 2. trebali bi slaviti što smo iznad postavljenog plana !?

Ne pristoji se klubu kao dinamo proklamirati zadovoljavanje sa nižim sportskim rezultatima i onda to prezentirati kao uspjeh.
    Veći smo i bolji od toga.
  • Papastrumf
    24k
    Možemo mi osvojiti EL, nikad ne znaš, ali je ovo neuspjeh i od toga ne treba bježati.marcio amoroso

Neuspjeh je svaki remi ili poraz u sezoni ako cemo tako gledati. Valjda se ocjena sezone daje na kraju, a ne nakon mjesec dana.
    Vecina nas je sada nezadovoljna ispadanjem, ali eto sta da nekim slucajem osvojis ili udjes u finale ili polufinale EL, tko bi sezonu nazvao neuspjesnom?
  • marcio amoroso
    53.5k
    Vecina nas je zada nezadovoljna ispadanjem, ali eto sta da nekim slucajem osvojis ili udjes u finale ili polufinale EL, tko bi sezonu nazvao neuspjesnom?Papastrumf

Nitko ne priča o sezoni. Priča se o ovom dvomeču.
  • emilperska
    18.1k
    I vrabci na granama drveća oko Maksimira već znaju da je plan za ovu godinu bio igrati Europa ligu preko Play-offa Lige prvaka. Sve ispod toga bio bi neuspjeh, sve preko toga bio bi bonus.Bosskovitz

U tom istom planu je navedeno da ćemo i prodati igrače za 27m EUR u 2026.-oj godini da održimo budžet i da imamo za plaće igrača, plaće radnika, prekovremene radnika, neporezive naknade radnicima, B ekipu i ostalu operativu bez ugrožavanja likvidnosti. Trenutno smo na pola od tih famoznih 27m EUR.

Ovaj prvi dio stoji ako pričamo o planovima u kontekstu EL. Prezimljavanje u EL za Dinamo ne može biti neuspjeh. Ako prezimimo jel. Ako ćemo se zadovoljavati samo igranjem EL, tu se vraćamo na 2008. i 2009. To i ne želimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.